Anladigim kadari ile sizler hala Aksarayin 1150 odasini tartisirken adam gelen onca elestiriyi hic bir tarafina takmamis, gelen faturalar da nasilsa cebinden cikmayacagi icin 250 odali ikinci sarayini yaptirmakla mesgul, konu da sanirim onun uzerine acilmis.. Yani adamin ikinci saraycigi bile ABDnin Beyazsarayindan buyuk.. Cumhurbaskanlarinin genellikle 200 kadar cocugu olur ya, o yuzden 250 odali Cumhurbaskanligi sarayi yaptiriyor adam.. Iki odali evinize gelen dogalgaz faturasini, elektrik faturasini odemekte zorluk cekenler! Bakiyorum 250 odali sarayin elektrik, su, dogalgaz faturalarini odemeye pek hevesliler.. Ben Tayyipin yerinde olsam her sehre bir saray yaptirirdim, hatta bir tane de Amerika'ya yaptirirdim, ikide bir gidip gelirken otel odalarinda surunmeyim diye.. Faturalar Turk halkindan nasilsa.. Boyle halka iki tanecik saray az bile... Bizde para cok.. Padisahim cok yasa.. Sen yasa havuzlu jakuzili tenis kortlu saraylarda.. Altin kaplamali tuvaletlere et, sana yakisir! Madenlerimizde tek bir yasam odasi olmasin, yeter ki senin keyfin tam olsun, biz iki sarayin da tum faturalarini oderiz, yat yuvarlan iclerinde, sefan olsun!