Erdoğan'dan Abdullah Cömert'in annesine dava

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert hakkında "tehdit" gerekçesiyle dava açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya’daki Haziran direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle vurulup hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert hakkında "tehdit" gerekçesiyle dava açtı.

Abdullah Cömert’in ağabeyi Zafer Cömert, açılan davaya "Emri ver oğlunu katlettir, sonra da git şikayetçi ol. Yeni Türkiye, alın işte. Dün ben, bugün annem. 58 yaşında annem binlerce korumalı Tayyip'i tehtid etmiş. Tayyip de korkup şikayetçi olmuş" sözleriyle twitter hesabından tepki gösterdi.

Cömert'in twitterdan paylaştığı mahkeme celbinde "suç tarihi" 21 Şubat 2015, "suç yeri" ise Mersin olarak görülmekte.

mahkeme.png

http://ilerihaber.org/erdogandan-abdullah-comertin-annesine-dava/12059/

Evet ya, acili anneye dava açmak müslümanliga çok yakisiyor, insanliga çok yakisiyor.. :KK14:

Haa unuttum, her yaptigi onaylanmiyor. Yani bunu yapmasi kötü elbette fakat bunun disinda sagolsun 4 4lük bir insan ve müslümandir. Sagolsun, basörtü serbest oldu ya.. :KK14:

çok yanlış olmuş gerçek olduğuna ihtimal vermek istemiyorum :KK43:

sonuçta bu tarz tehditler her zaman alınacaktır (eğer doğruysa)

ben tehdit edildiğini düşünmüyorum tehdit edilse bile binlerce kişi tehdit ediyordur zaten kendisini abesle iştigal olmuş

dilerim tez zamanda bu saçma davadan geçilir

..........................................................................................

artı şu başötüsüyle bozmayın kafayı yahu

her mesajda nerdeyse her konuda başörtüsü serbest ya !!!!

ne kadar da sindirememişsiniz

birine yazmadım ikisine yazmadım yeter artık!!!!

O kadar koruman var şuncak kadından mı korktun be! Sindirmeye susturmaya, zulmünüzü meşrulaştırmaya çalışın bakalım sonunda zararlı çıkacaksınız. Bunu da tehdit olarak algılayıp bana da dava açar mı acaba :KK14:

çok yanlış olmuş gerçek olduğuna ihtimal vermek istemiyorum :KK43:

sonuçta bu tarz tehditler her zaman alınacaktır (eğer doğruysa)

ben tehdit edildiğini düşünmüyorum tehdit edilse bile binlerce kişi tehdit ediyordur zaten kendisini abesle iştigal olmuş

dilerim tez zamanda bu saçma davadan geçilir

..........................................................................................

artı şu başötüsüyle bozmayın kafayı yahu

her mesajda nerdeyse her konuda başörtüsü serbest ya !!!!

ne kadar da sindirememişsiniz

birine yazmadım ikisine yazmadım yeter artık!!!!

Size niye sinirleniyorsunuz anlamıyorum acaba biz başörtüsü serbest herşey yasak dediğimizde içinizde bir yerlerde haklı olduğumuzu mu biliyorsunuz ? Yoksa acaba yaşananlara iç dünyanızda vicdanınız sessiz kalamıyor da siz parti sevdanızdan geri çekilemediğiniz için mi bu kadar sinirleniyorsunuz? Acaba olabilir mi ?

Bu sindirememek değil hanımefendi, ben de başörtüsünün belli bazı görevler dışında serbest olması gerektiğini savunan biriyim. Sorun başörtüsünün serbest olması değil, sorun başörtüsünü serbestliğine katkıda bulunduğu için bu adamlara tapılması ve hiç bir yanlışlarının görülmemesi.

Ayrıca çıkıp benim türbanlı bacıma benim türbanlı bacıma denilirse biz de her yere yazarız türbanı, bize değil başkalarına kızmanız gerekir sizin.

Son düzenleme:
Size niye dokunuyor anlamıyorum acaba biz başörtüsü serbest herşey yasak dediğimizde içinizde bir yerlerde haklı olduğumuzu mu biliyorsunuz ? Yoksa acaba yaşananlara iç dünyanızda vicdanınız sessiz kalamıyor da siz parti sevdanızdan geri çekilemediğiniz için mi bu kadar sinirleniyorsunuz? Acaba olabilir mi ?

Bu sindirememek değil hanımefendi, ben de başörtüsünün belli bazı görevler dışında serbest olması gerektiğini savunan biriyim. Sorun başörtüsünün serbest olması değil, sorun başörtüsünü serbestliğine katkıda bulunduğu için bu adamlara tapılması ve hiç bir yanlışlarının görülmemesi.

Ayrıca çıkıp benim türbanlı bacıma benim türbanlı bacıma denilirse biz de her yere yazarız türbanı, bize değil başkalarına kızmanız gerekir sizin.

bakın 1 yazılsa 2 yazılsa anlarım ama mütemadiyen her konuda

şaka gibi

yahu çözüldü bitti neden her seferinde önüne sürülüyor insanların

konudan tamamen bağımsız ve alakasız bi şekilde

iç dünyama gelince evet sorgulama içindeyim ve bunu söylemekten de esef etmiyorum

ve hiç bir zazman da sorgulama duygumdan vazgeçmeyeceğim

ben ve benim çevremde başı açık bacılarımıza herhangi bir mahalle baskısı yok

ha bu heryerde yok olduğu anlamına gelmiyor elbet

malesef ikikesim varki

birisi başörtülü görünce kusası geliyor

birisi açık gördüğünde y...u (yazmaya ar ettim )çok çirkin çünkü

ve iki kesimi de ALLAH cc bildiği gibi yapsın

örtü -günah-sevap ALLAH ile kul arasındadır

sadece gerekli yerde gerektiği kadar tebliğini yaparsın

yapılacak kişilere

ancak saygı duymak zorundasın

sadece nerde ne zaman sesini çıkarırsın

eğer ki topluma -ailene -huzura zarar verecek hareketler yaptıklarında

demişsinizya sürekli türbanlı bacıma diye

ancak o insanların yaşadıklarına dair ufacık bi bilginiz var mı acaba

en basiti benim yaşadıklarım usta öğretici semineri ( şimdi böyle bi seminer yok bildiğim kadarıyla)

eğitim merkezine 500 metre kala açıyoduk başımızı neymiş eğitici bizi böyle görürse sertifikayı vermezmiş

milli eğitime gideriz imza için

aşağıdaki görevli

aman kızım getirin ben imzalatayım

neden ?

mümkün değil sizin hiç bir yerde görev yapmanıza izin vermez
ve bunlar benim birebir yaşadığım çok basit durumlar

...................................................................

bir ek daha parti sevdalısı değilim

ancak bir mesaj da daha yazmıştım

buradaki bazı arkadaşların yazılarını görüşlerini destekledikleri partiyi gördükçe

evet diyorum sanırım başka çare yok

daha da burası çok küçük bi dünya

.....................................................

düşünsenize siz olabileceklerden deli gibi korkuyorsunuz

bu insanlar ise birebir yaşadılar ve tekrarından korkuyorlar

haksızlar diyebilir misiniz

ki dışarı da ben açık saçlı kimsenin bir kuruma vs.alınmadığını görmedim

...........................................................................................

ha bazı örnekler vardır bazı işgüzarlar vardır

yok diyemem onlarda ki kafa ne kafası bilmiyorum tabi

...........................................................................................

bana başı açık kişilere konulan yasakları sayabilir misiniz birde

hani yasaklar var diyorsunuz ya onları
...................................................................................

hoşcakalın

laf dalaşına girmeden tartışalım lütfen eğrisiyle doğrusuyla

benim kafamda o kadar çok soru var ki günlerce tartışsak bitmez aslında

ve de korkularım acabalarım

Son düzenleme:
Yarasi olan gocunur misali basortusu serbest , kendi gibi dusunmeyen herkese hersey yasak denince dusenler dusuyor...

Bu kadar asagilik kompleksli bi insan arti pesinden giden kendi deyimleriyle yuzde 50 . Gercekten bu kompleksten acilen cikmalarini ve akli selim insanlar gibi dusunmelerini gonulden temenni ediyorum.

Kendisi gibi dusunmeyen ve bilhassa nedense alevi olan bir anneye dava acmak nedir...

Umarim yalan haberdir.

bakın 1 yazılsa 2 yazılsa anlarım ama mütemadiyen her konuda

şaka gibi

yahu çözüldü bitti neden her seferinde önüne sürülüyor insanların

konudan tamamen bağımsız ve alakasız bi şekilde

iç dünyama gelince evet sorgulama içindeyim ve bunu söylemekten de esef etmiyorum

ve hiç bir zazman da sorgulama duygumdan vazgeçmeyeceğim

ben ve benim çevremde başı açık bacılarımıza herhangi bir mahalle baskısı yok

ha bu heryerde yok olduğu anlamına gelmiyor elbet

malesef ikikesim varki

birisi başörtülü görünce kusası geliyor

birisi açık gördüğünde y...u (yazmaya ar ettim )çok çirkin çünkü

ve iki kesimi de ALLAH cc bildiği gibi yapsın

örtü -günah-sevap ALLAH ile kul arasındadır

sadece gerekli yerde gerektiği kadar tebliğini yaparsın

yapılacak kişilere

ancak saygı duymak zorundasın

sadece nerde ne zaman sesini çıkarırsın

eğer ki topluma -ailene -huzura zarar verecek hareketler yaptıklarında

demişsinizya sürekli türbanlı bacıma diye

ancak o insanların yaşadıklarına dair ufacık bi bilginiz var mı acaba

en basiti benim yaşadıklarım usta öğretici semineri ( şimdi böyle bi seminer yok bildiğim kadarıyla)

eğitim merkezine 500 metre kala açıyoduk başımızı neymiş eğitici bizi böyle görürse sertifikayı vermezmiş

milli eğitime gideriz imza için

aşağıdaki görevli

aman kızım getirin ben imzalatayım

neden ?

mümkün değil sizin hiç bir yerde görev yapmanıza izin vermez
ve bunlar benim birebir yaşadığım çok basit durumlar

...................................................................

bir ek daha parti sevdalısı değilim

ancak bir mesaj da daha yazmıştım

buradaki bazı arkadaşların yazılarını görüşlerini destekledikleri partiyi gördükçe

evet diyorum sanırım başka çare yok

daha da burası çok küçük bi dünya

.....................................................

düşünsenize siz olabileceklerden deli gibi korkuyorsunuz

bu insanlar ise birebir yaşadılar ve tekrarından korkuyorlar

haksızlar diyebilir misiniz

ki dışarı da ben açık saçlı kimsenin bir kuruma vs.alınmadığını görmedim

ha bazı örnekler vardır bazı işgüzarlar vardır

yok diyemem onlarda ki kafa ne kafası bilmiyorum tabi

bana başı açık kişilere konulan yasakları sayabilir misiniz birde

hani yasaklar var diyorsunuz ya onları
...................................................................................

hoşcakalın

laf dalaşına görmeden tartışalım lütfen eğrisiyle doğrusuyla

benim kafamda o kadar çok soru var ki günlerce tartışsak bitmez aslında

ve de korkularım acabalarım

Bakın ben sizin gibi bir çok insanın zamanında yaşadığı şeyleri biliyorum ve inanın bunlar için çok üzgünüm. Keşke o günler yaşanmasaydı da böyle bir parti bu kadar bundan nemalanamasaydı. O günler doğurdu biraz da bugünleri bunu biliyoruz.İç dünyanızda sorguluyor olmanıza çok sevindim, çünkü bu forumda hükümete en sempatik yaklaşan insanlardan birisiniz, böyle birinin sorgulamasına sevindim çünkü sorgulamadan sonra inanıyorum gerisi gelecektir. O günlerde yaşananlar ne kadar çirkinse bugünler de yaşananlar da en az o kadar çirkin. Hapishanelere bakın; öğrenci,gazeteci insan dolu. Kimse gerçek düşüncesini açıklayamıyor. Açıklasa iki gün içinde nasıl oluyorsa çark ediyor. Bir cumhurbaşkanı insanları ayrıştırıyor. Farkında olmadan tekrar sizin korktuğunuz döneme doğru gidiyoruz. Çünkü hiçbir devran aynı gitmez, o günler nasıl bugünlere geldiyse gün gelecek bu günlerde o günleri tekrar doğuracak. Ben o zamanda sizin gibi düşünüp o haksızlıkların karşısında yer alacağım, ama herkes bizim gibi düşünmeyecek Türkiye o kadar siyasi olgunluğa erişmiş bir ülke değil. Nasıl ki sizin anmak istemediğiniz, zorluklar yaşadığınız dönem bugünleri doğurduysa ve bugünler birilerinin canını yakıyorsa, yarın canı yanmış bu kesim de tekrar başka kesimin canını yakacak. Etki tekrar tepkiyi doğuracak. Bunun tek bir yolu var artık siz de ( yani başörtülü ve zamanında bundan dolayı çile çekmiş ve akp'yi kurtuluş yolu görmüş kesimin) çıkıp evet bize özgürlük sağladı ama her şey türbanın özgürleşmesiyle bitmiyor sen yanlışsın akp demeniz gerekiyor. Siz bunu dediğiniz zaman bir ülke değişecek belki de. Herkes bu sorgulamayı yaparsa herkes yapılanları görürse hep birlikte çıkabiliriz işin içinden, ki artık öyle bir güç var ki ben buna bile inanamıyorum bazen. Ayrıca şu anda ötekileştirilen, baskı kurulan bir toplumdan bahsediyoruz. Siz diyorsunuz ki yazılanlar karşısında, ne yazılmasını bekliyordunuz ki bu ortamda? Etki tepkiyi doğurur artık yumuşakça eleştirilebilecek boyutları çoktan aştık. Bu ülkede başkanlık sistemi tartışılıyor bunun ne demek olduğunu biliyor muyuz?

Kısacası insanlar türban serbest derken türban neden serbest yasaklansın demiyor. Bizim dediğimiz şu: ey %50, gözlerimizle gördük evden ayakkabı kutusunda paralar çıkarıldı, akla yatkın bir cevap verilemedi. Çeşitli kasetler ortaya çıktı, konuşmalar vahimdi ve malesef bilirkişiler montaj değil dedi,akla uygun cevaplar verilmedi. İnsnalar öldürüldü emri verenler özür dilemedi, ateşe körükle gitti. Zamanında önemli mertebelere getirilenler küt diye alındı adına pararlel devlet dendi kimse de çıkıp sen 10 küsür yıllık hükümetsin senden habersiz nasıl oluştu diyemedi. Haklar yenildi, haklar yeniliyor ama %50 lik kesin türban serbest bize bunu sağladılar, yarın kim gelse çalacak diyor ve oy vermeye devam ediyor. Aslında inanın türbanı biz değil siz alet ediyorsunuz.

Çok uzun oldu kusura bakmayın, okumak istemeyen okumaz artık :)

Bakın ben sizin gibi bir çok insanın zamanında yaşadığı şeyleri biliyorum ve inanın bunlar için çok üzgünüm. Keşke o günler yaşanmasaydı da böyle bir parti bu kadar bundan nemalanamasaydı. O günler doğurdu biraz da bugünleri bunu biliyoruz.İç dünyanızda sorguluyor olmanıza çok sevindim, çünkü bu forumda hükümete en sempatik yaklaşan insanlardan birisiniz, böyle birinin sorgulamasına sevindim çünkü sorgulamadan sonra inanıyorum gerisi gelecektir. O günlerde yaşananlar ne kadar çirkinse bugünler de yaşananlar da en az o kadar çirkin. Hapishanelere bakın; öğrenci,gazeteci insan dolu. Kimse gerçek düşüncesini açıklayamıyor. Açıklasa iki gün içinde nasıl oluyorsa çark ediyor. Bir cumhurbaşkanı insanları ayrıştırıyor. Farkında olmadan tekrar sizin korktuğunuz döneme doğru gidiyoruz. Çünkü hiçbir devran aynı gitmez, o günler nasıl bugünlere geldiyse gün gelecek bu günlerde o günleri tekrar doğuracak. Ben o zamanda sizin gibi düşünüp o haksızlıkların karşısında yer alacağım, ama herkes bizim gibi düşünmeyecek Türkiye o kadar siyasi olgunluğa erişmiş bir ülke değil. Nasıl ki sizin anmak istemediğiniz, zorluklar yaşadığınız dönem bugünleri doğurduysa ve bugünler birilerinin canını yakıyorsa, yarın canı yanmış bu kesim de tekrar başka kesimin canını yakacak. Etki tekrar tepkiyi doğuracak. Bunun tek bir yolu var artık siz de ( yani başörtülü ve zamanında bundan dolayı çile çekmiş ve akp'yi kurtuluş yolu görmüş kesimin) çıkıp evet bize özgürlük sağladı ama her şey türbanın özgürleşmesiyle bitmiyor sen yanlışsın akp demeniz gerekiyor. Siz bunu dediğiniz zaman bir ülke değişecek belki de. Herkes bu sorgulamayı yaparsa herkes yapılanları görürse hep birlikte çıkabiliriz işin içinden, ki artık öyle bir güç var ki ben buna bile inanamıyorum bazen. Ayrıca şu anda ötekileştirilen, baskı kurulan bir toplumdan bahsediyoruz. Siz diyorsunuz ki yazılanlar karşısında, ne yazılmasını bekliyordunuz ki bu ortamda? Etki tepkiyi doğurur artık yumuşakça eleştirilebilecek boyutları çoktan aştık. Bu ülkede başkanlık sistemi tartışılıyor bunun ne demek olduğunu biliyor muyuz?

Kısacası insanlar türban serbest derken türban neden serbest yasaklansın demiyor. Bizim dediğimiz şu: ey %50, gözlerimizle gördük evden ayakkabı kutusunda paralar çıkarıldı, akla yatkın bir cevap verilemedi. Çeşitli kasetler ortaya çıktı, konuşmalar vahimdi ve malesef bilirkişiler montaj değil dedi,akla uygun cevaplar verilmedi. İnsnalar öldürüldü emri verenler özür dilemedi, ateşe körükle gitti. Zamanında önemli mertebelere getirilenler küt diye alındı adına pararlel devlet dendi kimse de çıkıp sen 10 küsür yıllık hükümetsin senden habersiz nasıl oluştu diyemedi. Haklar yenildi, haklar yeniliyor ama %50 lik kesin türban serbest bize bunu sağladılar, yarın kim gelse çalacak diyor ve oy vermeye devam ediyor. Aslında inanın türbanı biz değil siz alet ediyorsunuz.

Çok uzun oldu kusura bakmayın, okumak istemeyen okumaz artık :)
şimdi okudum bilgisayar başında değildim

ancak az biraz ayrık yazsaydınız hiç fena olmazdı hani

bir ben bu siz biz olayını sevmiyorum

siz kimsiniz!!!

biz kimiz !!!

hepimiz bu toprağın insanı değil miyiz

bakın hükümetin bi çok yanlışı var

ama açıkcası ben o hırsızlık-yolsuzluk olayına inanmıyor ve önemsemiyorum

şu günlerde kafamı daha çok kurcalayan ciddi bi problem var

RAHMETLİ ERBAKANIN konuşmasını dinledimde:KK42:

keşke en büyük hatası yolsuzluk olsa dedim
inşallah vatanımız milletimiz bi 28 şubat daha görmez ve emsallerini

daha yazamıyorum kalkmam lazım en kısadan ve özetten belki tam mantığı oturmamış bi yazı oldu tekrar oturduğumda düzeltme yapabilirsem yaparım

Yarasi olan gocunur misali basortusu serbest , kendi gibi dusunmeyen herkese hersey yasak denince dusenler dusuyor...

Bu kadar asagilik kompleksli bi insan arti pesinden giden kendi deyimleriyle yuzde 50 . Gercekten bu kompleksten acilen cikmalarini ve akli selim insanlar gibi dusunmelerini gonulden temenni ediyorum.

Kendisi gibi dusunmeyen ve bilhassa nedense alevi olan bir anneye dava acmak nedir...

Umarim yalan haberdir.
yasakları sayar mısınz

şimdi okudum bilgisayar başında değildim

ancak az biraz ayrık yazsaydınız hiç fena olmazdı hani

bir ben bu siz biz olayını sevmiyorum

siz kimsiniz!!!

biz kimiz !!!

hepimiz bu toprağın insanı değil miyiz

bakın hükümetin bi çok yanlışı var

ama açıkcası ben o hırsızlık-yolsuzluk olayına inanmıyor ve önemsemiyorum

şu günlerde kafamı daha çok kurcalayan ciddi bi problem var

RAHMETLİ ERBAKANIN konuşmasını dinledimde:KK42:

keşke en büyük hatası yolsuzluk olsa dedim
inşallah vatanımız milletimiz bi 28 şubat daha görmez ve emsallerini

daha yazamıyorum kalkmam lazım en kısadan ve özetten belki tam mantığı oturmamış bi yazı oldu tekrar oturduğumda düzeltme yapabilirsem yaparım

ooo siz hırsızlığa yolsuzluğa hala inanmıyor ve önemsemiyorsanız benim sizinle bundan sonra konuşabileceğim hiç bir şey yok. Yazık yazdığım onca şeye üzüldüm ve bir kez daha anladım malesef siz anlamayı hiç ama hiç istemiyorsunuz. İyi günler.

Sayamam. Sayabilemem .Siz bi onceki mesajinizda bilimsel acidan kanitlanmis tapelere ragmen yolsuzluga INANMADIGINIZI soylemissiniz. Size sunu hatirlatirim ki bilimin kanitladigi biseye inanmamak gibi bir luksunuz olamaz. Cunku bilimin kanitlayamadigina ya da kanitlamadigina inanma seceneginiz dogar.Bu durumda sadece gormezden gelirsiniz.Size neyi gostermeye calisayim ben?

Varolani ispatlanani bile inkar ediyorsunuz. Size hicbir sey anlatamicam. Cunku zaten inanmak istemeyeceksiniz. Zaman kaybi olarak goruyorum.

Dolayisiyla sizinle tartismaya girmiyor muhabbetimizi sonlandiriyorum sevgili forumdasim.

ooo siz hırsızlığa yolsuzluğa hala inanmıyor ve önemsemiyorsanız benim sizinle bundan sonra konuşabileceğim hiç bir şey yok. Yazık yazdığım onca şeye üzüldüm ve bir kez daha anladım malesef siz anlamayı hiç ama hiç istemiyorsunuz. İyi günler.

Sayamam. Sayabilemem .Siz bi onceki mesajinizda bilimsel acidan kanitlanmis tapelere ragmen yolsuzluga INANMADIGINIZI soylemissiniz. Size sunu hatirlatirim ki bilimin kanitladigi biseye inanmamak gibi bir luksunuz olamaz. Cunku bilimin kanitlayamadigina ya da kanitlamadigina inanma seceneginiz dogar.Bu durumda sadece gormezden gelirsiniz.Size neyi gostermeye calisayim ben?

Varolani ispatlanani bile inkar ediyorsunuz. Size hicbir sey anlatamicam. Cunku zaten inanmak istemeyeceksiniz. Zaman kaybi olarak goruyorum.

Dolayisiyla sizinle tartismaya girmiyor muhabbetimizi sonlandiriyorum sevgili forumdasim.

Erbakanın konuşmasını dinleyin-izleyin ikinizde

bakın bundan daha ciddi bi sorun olduğunu düşünüyorum çok üzülerek
artı sizin gibi bende yandaş medyaya inanabilirim diimi herneyse bu bambaşka bir konu ayrı bi şekilde tartışalım

mevzu benim inanıp inanmamam değil mevzu bundan da ciddi gördüğüm dediğim şey

artı benim ona inanmamamla sizin bu yasakları sayabilmeniz arasında bi bağlantı yok

lütfen cımbızlamadan sadece yasakları sayın rica ediyorum

yasakları istiyorum lütfen

Yalandan bir suikast lafının akabinde kızının tüm korumalarını değiştiren Tayyip.
Evladının korumaları olmadığı için Tayyip yandaşları tarafından öldürülen oğluna ağlayan anaya dava açan Tayyip.

Seninki evlat, başkasınınki değil.

Doğru olduğuna inanmak istemiyorum.
Bu kadar da olmaz.
Bu kadarını yapmaz, yapmamalı.

Erdoganin paralarimizla padisah gibi yasamasindan ,borsanin icine edilmesinden, genclerimizin oldurulmesinden ,halkimizin fakirlestirilmesinden, medyanin susturulmasindan ve dogrulari soyleyen medyanin "yandas" yaftasi yemesinden , adalet sistemimizin cokmesinden, makamlara mevkilere bilgili kisilerin getirilmesi yerine amcaoglu dayikizinin getirilmesinden, sinavlardaki sahibelerden, ordunun vasifsizlastirilmasindan , teror orgutleriyle isbirligi yapilmasindan, kurum ya da kurumlarda kendi gibi dusunmeyenlere mobbing sucunun artmasindan, ve daha yazmaya usendigim burda konusu hergun acilan skandallardan daha onemli bi sorunumuz varmis arkadaslar. Erbakan gormus. Dagilalim.

Burdan tum akp sempatizanlarina sesleniyorum. Arkadaslarim forumdaslarim kardeslerim size laf anlatmamamla akp destekcisi olmanizin cooook alakasi var. Siz alakayi kurmak istemediyseniz benim sorunum degil.

Herhangi birinizle polemige girmiyorum zaten saglam gozleri olan herhangi birisi de uye yazimin ustundekini rahatlikla okuyabilir. Sicilim cok temiz ban yemek istemiyorum. :KK70: Kendi gorusumdekilerle sohbet etcem agiz tadiyla alintilamayiniz beni. No polemik no cry diyerekten sozlerimi noktaliyorum.

Erbakanın konuşmasını dinleyin-izleyin ikinizde

bakın bundan daha ciddi bi sorun olduğunu düşünüyorum çok üzülerek
artı sizin gibi bende yandaş medyaya inanabilirim diimi herneyse bu bambaşka bir konu ayrı bi şekilde tartışalım

mevzu benim inanıp inanmamam değil mevzu bundan da ciddi gördüğüm dediğim şey

artı benim ona inanmamamla sizin bu yasakları sayabilmeniz arasında bi bağlantı yok

lütfen cımbızlamadan sadece yasakları sayın rica ediyorum

yasakları istiyorum lütfen

Ne yasağı arkadaşım hangi dünyada yaşıyorsunuz ? Ya inanamıyorum ya adamlar kendileri dahi açıklayamadılar siz yandaş medya diye açıklamışsınız yolsuzlukları.

Ne yasağı saymamızı bekliyorsunuz anlamıyorum tutturmuşsunuz bir yasak diye!! Ne kadar kinciymişsiniz ya. Bu topraklarda yıllarca başörtüsünü çıkarıp mesleğini icra eden onlarca insan var hiçbiri şimdi ama türban yasaktı çok çektik biz de 'ye sığınmıyor. Bu tamamen sizin aslında olanları görmek istememenizle alakalı. Ben de sorguluyorum filan diyince gerçekten ülkenin içinde bulunduğu durumdan üzgünsünüz filan sandım.

Neymiş Erbakanın konusması link koyun da dinleyelim.

Tehdide inanmiyorsunuz,yolsuzluga inanmiyorsunuz,gazete sozcu diye habere bana bunla gelmeyin diyorsunuz,okula afis asilmasinda neler diyorsunuz sonra devamli kafamda sorguluyorum diyorsunuz :) Bu nasil sorgulamak ? Bu tamamen inandigini ya da inanmak istedigini savunmak.He olabilir.Insan inandigini savunur ama lutfen sorguluyorum demeyin cunku sorgulamak ifadesi yorumlarinizda gercekligini tamamen yitiriyor.

Gecen tenzih etmistim sizi yolsuzluk olaylarinda peceteye ucreti alinmistira siz inanmiyorsunuzdur diye megersem yolsuzluk yok diyor ve o pecete yalanina inaniyormussunuz lafimi geri aldim :)

Herkese iyi gunler.

X