Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyordum kapatalım yasaksabu şekilde konu açamazsınız. haber nitelikli olmalı ve link vermelisiniz
Ne duruyoruz haydiiii
ben konuyu kibledim. bölümün editörü yada adminler gerekeni yaparlarbilmiyordum kapatalım yasaksa
tamam umarım rte için banlanmamben konuyu kibledim. bölümün editörü yada adminler gerekeni yaparlar
konuşmayı dinlediniz mi
yok yok. ban yemezsiniz.tamam umarım rte için banlanmam
keşke 1 2 dk daha dinleseydinDk 4:23 soyledigi cumle...Partisinin icindekilerin bile partinin zayiflamasinin asil sebeplerinden oldugunu soyledigi KİBİR konusu...Burayi duymam bile konusmanin ne kadar boş sadece salonu allah allaahh nidalariyla costurmak icin oldugunu anlamama yetti.Tesekkurler gerisini almiyim ben.
ya gören de küffar ülkesinde yasıyoruz da müslüman olarak isyan çıkarıyoruz zanneder ilk 4 dk yı degil keşke hepsini dinleseydinizNesi efsane bu konusmanin yav? Merak edip ilk 4 dakikasini dinledim. Bu tip konusmalari imamlar her cuma camide yapiyorlar zaten, hepsininki de mi efsane? Adam gene her zamanki gibi dinden baslamis, dinden gidiyor iste..
oh :)yok yok. ban yemezsiniz.
keşke 1 2 dk daha dinleseydin
adam başı dik durdugu milleti uyandırdıgı Allah peygamber dediği için bi gün öldürülecek Allah korusun adam dogru elbette insan hataları olmuştur ama bugüne kadar gelenlere bin basarbu adama iftira atıldığına artık eminim...
ben rte konusunda degil müslümanlar ve ALLAH diyenleri küçümsayen Allah ı inkar edip ona inananları düşman gören kendiyle aynı düşünmeyenleri aşagı çeken saygısızlık yapanlar konusunda hassasım bu arad AminYok sagol.Recebin klasik konusmalarindan.Siz fazla hassassiniz liderinize karsi.Siz dinleyip daha da sıkıca baglanabilirsin.
Kumpaslara,montajlara,ihanetlere karsi Erdogani koru yarabbiiii.Amiiinnnnn
Neyse ben kacayim