Hayyy allahım ya
Güvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor
Demek ki en güvenilir yerin ve kişinin Erdogan oldugunu anlamış hayvancagız
Kendisini tepen ata ne diyorsun peki?Kimi tepeceğini bilmiş mi o daGüvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor
Kendisini tepen ata ne diyorsun peki?Kimi tepeceğini bilmiş mi o da
aynen gülmekten gözlerimden yaş geldi
Sırtından attı..Heralde büyük erdoğana layık görmedi kendi zavallı ve aciz bedenini
Montaj diyosan montaj. O kadarfotoğraf shop değil yalan haberde değil
http://www.sabah.com.tr/gundem/2015...na-keklik-kusu-kondu-renkli-goruntuler-olustu
burada videoda var zaten
Hayvanlar bile anlamış değerini gerçekten, bi ben anlayamadimGüvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor
Şerefli At CihanSırtından attı..Heralde büyük erdoğana layık görmedi kendi zavallı ve aciz bedenini
Takdiri ilahi..O güvercin ölseydi peki?
Güvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor
Yok canım !!!!!!!!Takdiri ilahi..
Halime teyze sen misin? Adın halime mi?Güvercin bile biliyor güvenli limanın neresi oldugunu ve korkusuzca huzurla gelip Uzun Adamın Başına konuyor
Takdiri ilahi..
Güvercinliğin fıtratında varO güvercin ölseydi peki?
Peki ben Erdoğani öldürsem ? Takdiri ilahi olur mu :))))Güvercinliğin fıtratında var
Doğru demiş cikcik. Fıtratında var; her canlı doğar yaşar ve ölür. .Yok canım !!!!!!!!
Güvercinliğin fıtratında var
Sen yinede deme öyle şeylerPeki ben Erdoğani öldürsem ? Takdiri ilahi olur mu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?