- Konu Sahibi cimcimegfb
-
@2KediAnnesiDimi hatta siyah deri giyimli üstsüz adamların camide içki içip başörtülü bacıların üstüne işediğini anlatan fantezili bi film olsun biz sapık kemalistler böyle şeyleri severiz
Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk
İyi alıştın he
Uçak biletini de alalım miTaam o zaman seninle burdan uçaka binelim27.01 bizi karşılasın, @2KediAnnesi ile buluşalım. Olmadı filmi izler geri uçaka biner kaçarız.
Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yanigerçi iyi bi komedi filmi olabilir
Ayak isleriYok kız unutmadık, aşkolsun sen unutulacak hatun musun?
Ayak işlerini 27.01'e yıktım, bizi alma bırakma falan, sizinle sinemada buluşcaz.
Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifreAhah o da benim koca dudaklı aşkım lütfen ona da çok yüklenmeyelim
Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk
İyi alıştın he
Uçak biletini de alalım mi
Ayak isleri
Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifreyeter aaa
hıh popomun sağ lobuTamam tamam sen alma beni bi havalanindan. Yazdım bunu kenara... Havasa biner gideriz biz mar ile.. Sen gelme ama huh...
Para içinmiSabah sabah bi kahkaha patlattım iyi oldu
Tenk ü beybi
konunuza giriyorum affola ama Troll kelimese Sümeyye erdogan tarafindan internette maasli grup a söylenmis bir kelime , performanslarini begenmedigi icin, .......yani...... Sümeyye erdogan akilli bir kadin vesselam :)
Pardon da ben Sümeyye Erdoğan'ın savunucusu muyum veya ahlakli olma konusunda onu mu örnek almış durumdayım
Ne alaka yanı Sümeyye
sen de gel kız, sana da Özgür Mumcu yazıları okurukLaikçi hanımlar toplanmış, konuyu sabote edip sosyalleşme ve buluşma planları yapmışlar...
İnşallah aranızdan biri böbrekçi çıkar. =(
sen de gel kız, sana da Özgür Mumcu yazıları okuruk
bir er insanına karşı bu cinsiyetçi tutumun için seni kınıyorum, erkekleri metalaştıramazsınYaa Özgür Mumcu yazıları okutturup vakit kaybedeceğime Cihangir'e gider onunla karşılaşma şansı kovalarım asdfgh.
bir er insanına karşı bu cinsiyetçi tutumun için seni kınıyorum, erkekleri metalaştıramazsın
kadın sistalarımın intikamını hunharca alacağım diyorsunHepsini tek tek metalaştıracağım, bu işe önce Özgür'den başlayacağım!
Canım gelsene cumhuriyet bayramı konusuna, cumhuriyetimizin yeni yasını kutlayalım..
Bak yarın reisimiz de seve seve(!) Atanın huzurunda kutlayacak bayramımızı
kadın sistalarımın intikamını hunharca alacağım diyorsun
heh şimdi erkeklere zulüm dedin ve mervecik gelecekYeaap!
Yalnız @mervecik01 de olsaydı, sitede "buluşalım" dediğim ilk insandı, ve eylülden beri yok. Kızkardeşliğe olan inancımı azıcık sarstı, üzdü.
Laikçi hanımlar toplanmış, konuyu sabote edip sosyalleşme ve buluşma planları yapmışlar...
İnşallah aranızdan biri böbrekçi çıkar. =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?