Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Dimi hatta siyah deri giyimli üstsüz adamların camide içki içip başörtülü bacıların üstüne işediğini anlatan fantezili bi film olsun biz sapık kemalistler böyle şeyleri severiz
@2KediAnnesi
Kabataş'ın 50 Tonu / Fifty Shades of Kabatash olur mu?

Asla izlemem .
Buraya çok şey yazardım da siyasi polemiklere girmeyi sevmiyorum .

İfşa etmek gibi olmasın da queenEb ve 27.01 de ankaralı Ötekiler de geliversin bir zahmet hep istanbul hep istanbul olmaz
Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk
Benim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 alır beni geleriz dimi panpa
İyi alıştın he

Taam o zaman seninle burdan uçaka binelim 27.01 bizi karşılasın, @2KediAnnesi ile buluşalım. Olmadı filmi izler geri uçaka biner kaçarız.
Uçak biletini de alalım mi

Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yani gerçi iyi bi komedi filmi olabilir

Yok kız unutmadık, aşkolsun sen unutulacak hatun musun?

Ayak işlerini 27.01'e yıktım, bizi alma bırakma falan, sizinle sinemada buluşcaz.
Ayak isleri
Ahah o da benim koca dudaklı aşkım lütfen ona da çok yüklenmeyelim
Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifre yeter aaa

Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk

İyi alıştın he

Uçak biletini de alalım mi

Ayak isleri

Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifre yeter aaa

Tamam tamam sen alma beni bi havalanindan. Yazdım bunu kenara... Havasa biner gideriz biz mar ile.. Sen gelme ama huh...

Para içinmi Sabah sabah bi kahkaha patlattım iyi oldu
Tenk ü beybi

gülmek güzeldir gülün :) beyni sakin kullanmayin aynen devam ha kayret:))))

ne anladin simdi sen , lafin nerden kimden kimin icin ciktigi ortada abartmaya gerek yok yani , alinan tayfada bunu bilsin , ona göre laf ebeligi yapsinlar ,

kadın sistalarımın intikamını hunharca alacağım diyorsun

Yeaap!
Yalnız mervecik de olsaydı, sitede "buluşalım" dediğim ilk insandı, ve eylülden beri yok. Kızkardeşliğe olan inancımı azıcık sarstı, üzdü.

Son düzenleme:
Arkadaslar kafes filmide cogu salonlarda yok ulkuculer adina yapilan bir ambargo mu var filme yoksa cozemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…