Hayır ilk ameliyat. Ben bana yeterince açıklama yapmadığını düşünüyorum. Burun sırtımı çok düşürdü ve burun deliklerimi çok daralttı, nefes alamıyorum. Burnumu kısaltıp burun köküne kıkırdak koydu ki aslında buna gerek bile yokmuş, çok yanlış ve gereksiz bi müdahaleymiş, ben aslında çok korktum kıkırdak deyince ama kağıt gibi ince deyip beni resmen kandırdı, ben ameliyattan sonra oraya dokundupumda o kıkırdağı ve kaynama sürecini hissettim, aklımı kaybetmek üzereydim. Burun kanatlarıma da kıkırdak koydu, üstelik bi önceki sene muayene için gittiğimde senin burun etin normal demişti ki ben heyecandan bunları hatırlayamadım, ameliyattan sonra tek tek düşününce hatırladım ve ne kadar yanlış bi karar verdiğimi gördüm. Sonuç beni hiç memnun etmedi. Aylardır her gün ağlıyorum. Günlerce ağzıma lokma koymadım. Zayıfladım. Stajyer avukattım stajım bitti ama mesleğime başlayamadım. Benim hayatımı mahvetti. Hakkımı helal etmiyorum bu dünyada azap çeksin inşallah. Ben aylardır cehennemi yaşıyorum. Hem görsel hem sağlık olarak beni bitirdi. Ameliyatla ilgili çok ketum davrandı. Hiçbir bilgi vermedi. Ben de bilmiyordum zaten, bilmediğim şeyle ilgili ne sorupta aydınlanacaktım ki.