Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olabilir diyeceksiniz. Üstelik öyle de olabilir.Ben de aynı apartmandayım, kv kahvaltıya gelin diye tutturdu pazar günü. Virüs deyince de biz de virüs mü var diye cevap veriyor. Bu kv delere nasıl laf anlatıcaz ben artık yoruldum
Virüs var deyin gayet geçerli bir sebep
Ben rşim vazgeçsin diye dedim, çünkü ailemin evine gitmek ona eziyet oluyo.Kal evinde niye illa biyere gitme derdine düşüyorsunuz gitsin hem birbirinizden biraz ayrı kalmış özlemiş olursunuz niye illa senin ailen benim ailem yapılıyor anlamıyorum.
Ben evden çıkmıyorum nerdeyse iki ay oldu annemlere de gitmiyorum. Bilinçsiz bir insan drğilim. Ama eşim ailesinin sürekli aramasına boyun eğioip gidiyo. Ramzan ayında gidelim diyo düşüncesiz. Annemler nize biraz uzak ondan dplayı hayır diyeceğini bildiğim iöin annrmlrre dr gidelim dedim. Ama vezgeçmediOlay yarışa dönmüş o zaman benım annemlere bir gun senın annenlere bir gün nedir ya
Ben derdim ki madem gitmek istiyorsun evin alışverişini yapalım virüs bitene kadar ananlardan gelme derdim
Ne yapıyorsa yapsın
Corona var ya durdurak bilmeyen insanlarla bu hastalık nasıl kontrol altına alınacak
Kayinvalideniz yalnız miKv nin karşı binasında oturuyoruz. Eşim bana grçen hafta gelip ramazan boyunca annemlere gidicez dedi ben de her gün gelmem deidim. Kv kişisi dün akşam gelmiş kendini acındıra acındıra ramazan boyunca hep beraber yiyelim falan dedi bennde ses çıkarmadım. Rşime gelmeyeceğimi söyledim iyi sen grlme ben giderim dedi. O zman bi gün annemlere bi gün annemlere, gideriz dedim, bu sefer de sen bi hafta annenr git o zaman diyo. Ne yapmam lazım fikir verin lütfen. Bu arada evim kira, vr ayrı ev olayım yoktu, ömür boyu onlarla yaşıyacaktım. Üç sene yaşadım, üç aydır çıktım ayrı eve. Kv notmaldr gğdüzleri flaan sık boğaz edip aramaz. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen
Belki de elin kizi yemek yapsin, sofrayi toplasin cay demlesun diye bekliyolardirYa ben cidden anlamıyorum.Çocuğu büyütmüşsün evermişsin sal artık.Hergün eşşek kadar oğluna ve elin kızına yemek yapmak hoşuna mı gidiyor yani nedir.Tam hayatlarının tadını çıkaracak evreye gelmişler yeni doğurmuş gibi çocuklarına sarıyorlar.
Bak o doğru.Belki de elin kizi yemek yapsin, sofrayi toplasin cay demlesun diye bekliyolardir![]()
Doğru bu da olabilirKv nin niyetinin iyi olduğunu sanmıyorum. 3 sene beraber yaşamışlar zaten muhtemelen gelin gelsin hazırlasın biz yiyelim kaldırsın yıkasın çay keyfi yapalım o sahura uzar zaten ben de rahat ederim mantigidir. Aksi olsa 3 ay oldu daha başbaşa kalsınlar gibi düşünürdü.