• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Ergen gibi hissediyorum kendımı...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kurabiyeeeeee

Zamana bırakma, zaman ayırır!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
46
13
3
34
Kızlar ya sabah bır uyandım boynum cenem yanagım kocaman sıvılceler içinde. İki gün sonrada benım ıcın onemlı bır gun ve kurtulmam lazım bu konuda belkı gecmıs tecrubelerınız vardır var mı onerebılecegınız bıseyler?

Bebek pudrası ve gül suyu.
Kurutmuştu sivilceleri hemen.

Sivilcenin çıkması için ergen olamaya gerek yok..
Gülsuyu,nemlendrici krem beni bebek gibi yapıyor sanada öneririm

Ergen olmayanlar da sivilce problemi çekiyor. Maalesef.

Pudra kurutur sivilceleri.

Neden öyle birden sivilce çıkardığınız da önemli. Alerjiniz olan bir şey yemişsinizdir belki. Böyle bir şey varsa ve onu yemeyi bırakırsanız çabuk toparlayabilirsiniz. Veya yemeden cilt yoluyla vs. de maruz kalmış olabilirsiniz. Veya önemli bir gün olduğu için stres de yapmış olabilirsiniz. Rahatlatıcı bitki çayları içebilirsiniz.

Kızlar ya sabah bır uyandım boynum cenem yanagım kocaman sıvılceler içinde. İki gün sonrada benım ıcın onemlı bır gun ve kurtulmam lazım bu konuda belkı gecmıs tecrubelerınız vardır var mı onerebılecegınız bıseyler?
IMEX.2 günde bitiriyor ve kapatıcı tabi :KK52:

ben bb krem ile kapatıyom. biliyom çözüm değil ama yapcak bişi yok

tartılmak ıcın eczaneye gıttım ordakı bayan hormonlar yonunden bırsey olabılecegını soyledı. doktora gıdecegım hafta ıcı ama su an kı kurtulusuma bakıyorum galıba

cıldım cok beyaz cıl de var o nedenle pudra vs kullanamıyorum. kapatmak degıl yok etmek ıstıyorum

stresten oluyor
adet döneminde oluyor
çok yağlı abur cubur yediğinde oluyor
ergenlik dışında biçok nedenlede olabiliyor yani
misal bende son 2 aydır hiç geçmiyor

Limon ve buz .Kardeşlerim yapıyor düzenli ,şoklardayım sivilce tarlası gibiydi yüzleri,bayağı geçti,limonu ben de denedim ,2 güne geçiriyor,yakıyor falan ama olsun.

Back
X