• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ergen mi ?

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
Kızlar 1 yıl önce ayrıldıgım eski sevgilimle hala iletişim halindeyim. Faceden ayda yılda bir konuşuruz böyle işte.

Bugün de ne tesadüf yolda onu gördüm yaa aramızda 1 metre mesafe vardı.

Gözünü bana öyle bi dikti kii bi şey diyemedim tutuldum kaldım yanından geçtim gittim öyle.

Şimdi de bana faceden yazmış sinirimi bozdu ya. Ergen misin sen neden selam vermiyosun? bi büyüyemedin medeni olamadın falan. Tabi cevabını verdim de içime dert oldu ya.

Konuşmam mı gerekiyo saçmalıga bak yaa gıcık oldumm bi de ergen oldum tey Allahım yaa..

Kızlar 1 yıl önce ayrıldıgım eski sevgilimle hala iletişim halindeyim. Faceden ayda yılda bir konuşuruz böyle işte.

Gözünü bana öyle bi dikti kii bi şey diyemedim tutuldum kaldım yanından geçtim gittim öyle.

Şimdi de bana faceden yazmış sinirimi bozdu ya. Ergen misin sen neden selam vermiyosun? bi büyüyemedin medeni olamadın falan. Tabi cevabını verdim de içime dert oldu ya.

Konuşmam mı gerekiyo saçmalıga bak yaa gıcık oldumm bi de ergen oldum tey Allahım yaa..

bence tepkisi normal,yani iletişimini kesmediğin bir insanla rastlaşınca neden selam vermezsin ki yani tuhaf bir durum olmuş
ama onun da ergen falan gibi kelimeler kullanması itici bir hareket

Ne manyaklar var.ayrilmissiniz bitmis gitmis yani
Sanki konusmak zorundasin
Nasil benimle konusmadi diye sinirinden veya belki bir umut diye mesaj atmistir
ASIL ERGEN O BENCE..

bence tepkisi normal,yani iletişimini kesmediğin bir insanla rastlaşınca neden selam vermezsin ki yani tuhaf bir durum olmuş
ama onun da ergen falan gibi kelimeler kullanması itici bir hareket

Dogru söylüyosunuz aslında bi iyi akşamlar deseydim keşke faceden konuşuyorum da yüz yüze niye konuşmadım dimi saçma yani. Ama çook heyecanlandım elim ayagıma karıştı inanın.

Dogru söylüyosunuz aslında bi iyi akşamlar deseydim keşke faceden konuşuyorum da yüz yüze niye konuşmadım dimi saçma yani. Ama çook heyecanlandım elim ayagıma karıştı inanın.

allah seni ne yapmasın hiç güleceğim yoktu,heyecanlandın demek ha seni senii;)
olan olmuş ama o da sert çıkmış biraz saçmalamış

Şu ergen lafından da nefret ediyorum. Her şeye bir ergen yaftası yapıştırmakta ne ola ki? Sanki hiç ergen olmadık. Neyse. Sizinde selam vermemeniz hoş olmamış tabi. Çünkü iletişim halindeymişsiniz.

Tabii ergenlik değil bu ama yolda görünce selam vermeyeceğin adamı tutman hata facebookta. (bence tabii)
Ayrıca eski sevgili adı üstünde ne kadar medenice ayrıldık arkadaş kalalım desen de illa ki bi'yerde olay iğrençleşiyo.

O da sana ergen diyene kadar trene bakar gibi bakacağına gelip selam verseymiş niye senden beklemiş:37:

bence böyle bi tepki vermesi onun bi ergen olduğunun göstergesi olmuş :52::52: sanırım seninle konuşmak istedi senden bekledi ilk adımı sen de bi şey demeyip geçince sinirlenmiş sana.verdiği tepki bu yüzdendir büyük ihtimalle.

Back
X