- 30 Ocak 2013
- 29.423
- 43.913
- 798
- Konu Sahibi starimlsls
sevmediği çok net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kk ya gerek kalmadı. İyiMerhaba,
Kendimi çok olgun olarak görürdüm. Sevgililerin birbirlerinin hayatına her an hakim olmak istemeleri çok saçma gelirdi. Ama son sevgilim bana sanki ben ergenmişim gibi davrandı ve kendimi çok kötü hissediyorum. Birkaç örnek vereyim mesela siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
-Bir kız arkadaşıyla tanıştırdı bir ders meselesinden dolayı üniversite son sınıfta. Arkadaşıyla ciddi bir meselede çok tartıştık. Arkadaşı bana saygısızca davranıyordu. Bi sürü yapılmaması gereken şey yaptı. Kız olayı halledene kadar benle değil sevgilimle iletişim kurduğundan olayları anlatıyordum.bir gün 3’ümüz ve bikaç arkadaş daha 10 dk’lığına yanyana iken kızla o kadar samimiydi ki . Benim yanımda değil onun yanında durdu. Muhabbet etti gülüştü vs.çıktık kızdım ben de. Belki sen ona kötü davranıyorsun ben gayet seviyorum onu dedi. yani kavga etmesini beklmiyordum tabi benim için ama en azından aramızdaki husubeti bildiğinden değer verdiği insanın ben olduğumu hissetmem gerekmiyor muydu? Benim yanımda durması gerekmiyor muydu?
-Çıkmaya başlamadan saatlerce bana yazardı. Sonra o kadar azaldı ki. Çevrim içi mesela yazıyorum 2 saat sonra cevap veriyor. O sırada maç muhabbeti yapıyor ama biliyorum. Sabah atıyorum işten dönünce bakıyor. 5’ten 6’dan sonra işim var diyor.o zaman işim var de 2 saniye merak etmiyim diyorum sinirleniyor.
-Arkadaşları ile olduğu zaman zaten hiç yeltenmiyor. Bi gün mesaj attım mesela cevap vermedi aradım bi kaç saat sonra. Açmadı. Sonra tekrar 1-2 saat geçti mesaj attı. neden cevap vermiyorsun merak ettim dedim. Arkadaşlarlayım sohbet muhabbet vardı dedi.telefonu açıp 2 saniye de mi arkadaşlarımlayım diyemiyorsun dedim kavga ettik baya sıkıyorsun beni diye.
-Hastaydım bi gün, görüşemiyorduk bi kaç gündür görüşelim dedim arkadaşıma gitcem dedi. Yatıyorum ama çok sıkıldım dedim istersen gel ama iki saate gitmem lazım dedi. Yok o zaman neyse başka gün görüşürüz dedim.
-Bir gün benim arkadaşlarımla oturuyoruz . Bi şeyler tartışıyorduk. Bana bi kaç kere saçma saçma konuşma dedi . Çok alındım. Bi yalnız konuşalım dedi. Tartıştık biraz . Biraz daha kibar davransan kalbimi kırıyorsun milletin içinde dedim ben böyle bir insanım beni mi değiştireceksin dedi.
-İlişki boyunca sürekli ben seni böyle tanımıyordum, ben 27 yaşındayım artık zamanında yaptım ergenliğimi istemiyorum bu yaştan sonra başka demeler ki ilişki boyunca ona küçük çeşitli jestler yaptım, o bana hiçbir şey yapmadı ki karşılık da beklemiyordum zaten.
-Kavga edersek çekip eve giderdim ben yanlış bir şey söylemiyim kavga etmeyelim ağır bir şekilde sinirli sinirli diye. Öbür gün mutlaka yazardım ama konuşalım diye. Kaç yaşındasın sen ya sorun olunca konuşulur diye başımın etini yedi her seferinde. Ben bir şey olduğundan o an konuşamıyorum olay durulunca ama ben yazıyorum zaten ben de böyle bir insanım biraz anlayışlı olamaz mısın dedim. Ben seni böyle bilmiyordum. Bu yaptığın bencillik. Kendini düşünüyorsun sadece. Ayrıca da çocukluk diye üstüme geldi yine ben özür diledim dikkat etmeye çalışacağım diye.
Gerçekten ben mi abartıyorum ? Yani benim yapmayacağım şeyler anlattıklarım ama ergenlikten değil. Karşımdakine değer verdiğimden.
Not:yaş 25
Not: terketti beni zaten . Bitti ben de ayrılalım dedi ve ayrıldıkpsikolojim iyice bozuldu yani kendimi çok kötü hissettirdi sanki her şeyi abartmışım da dayanamamış artık gibi . Ben çok seviyorum. O da seviyordu başlarda çok. Sonra ilgisizlik arttı arttı son nokta ayrılalım dedi
Anlamadım :/Kk ya gerek kalmadı. İyi
Siz ergen değilsiniz sevgiliniz halis mulis bir kütük hatta balta girmemiş bir orman.
Ama işte sorun orda eğer bilseydim beni sevmediğini anlardım tamam uzaklaştırmaya çalışıyor derdim . İlişkiyi başlatmak için çabalayan o ve ilişki başlar başlamaz 1 ay içinde böyle davranmaya başladı. 5 ay böyle de sürdü. Sevmiyor değil de sonrada soğudu. Bunları ben ayrılayım diye yapmadı yani. Böyle davrandı ben de tartışınca bu olaylardan sonra olmuyor ayrılalım dedi.Aslinda ben bu iliskiden gidiciyim diye bas bas bagirmis bu adam.Kendini terk ettirmeye ugrasmis.Sen terk edecektin ki,iş ona kalmayacaktı.Ama olan olmus artık.Müthıs bi hayat dersi bence senin icin.Bundan sonra aynı ilgisizlik durumlari başlayınca terk edilene kadar beklemezsin
Son noktayı diyorum koymuş. O iş bitmiş.Anlamadım :/
Boylelerine ayran gonullu derler ya da maymun istahli. Adam hoslanmis ilk basta ve pesinden kosmus. Sonra florte baslayinca yani elde edince 1 ay sonra fabrika ayarlarina donmus. Yani hersey elde edinceye kadarmis. Kimileri oyle olabiliyor. Cocuklar gibi. Oyuncagi aldirincaya kadar aglarlar. Sonra sen gidip o oyuncagi alirsin ve 1 gun sonra sIkIlirlar baska oyuncak isterler. Adam cocukluk zamaninda kalmis, buyumemis. Aslinda kaybetmedin kazanan sen oldun. Su an bunu goremezsin biliyorum. Ama dusun ki bu adamla ilerde evlensen evliligin slrumlulugunu da alabilecek biri degil. Arkadaslariyla olacakti, seni ihmal edecekti durmadan. Sadece yaninda arkadaslari olmadiginda aklina sen gelecektin.Ama işte sorun orda eğer bilseydim beni sevmediğini anlardım tamam uzaklaştırmaya çalışıyor derdim . İlişkiyi başlatmak için çabalayan o ve ilişki başlar başlamaz 1 ay içinde böyle davranmaya başladı. 5 ay böyle de sürdü. Sevmiyor değil de sonrada soğudu. Bunları ben ayrılayım diye yapmadı yani. Böyle davrandı ben de tartışınca bu olaylardan sonra olmuyor ayrılalım dedi.
Boylelerine ayran gonullu derler ya da maymun istahli. Adam hoslanmis ilk basta ve pesinden kosmus. Sonra florte baslayinca yani elde edince 1 ay sonra fabrika ayarlarina donmus. Yani hersey elde edinceye kadarmis. Kimileri oyle olabiliyor. Cocuklar gibi. Oyuncagi aldirincaya kadar aglarlar. Sonra sen gidip o oyuncagi alirsin ve 1 gun sonra sIkIlirlar baska oyuncak isterler. Adam cocukluk zamaninda kalmis, buyumemis. Aslinda kaybetmedin kazanan sen oldun. Su an bunu goremezsin biliyorum. Ama dusun ki bu adamla ilerde evlensen evliligin slrumlulugunu da alabilecek biri degil. Arkadaslariyla olacakti, seni ihmal edecekti durmadan. Sadece yaninda arkadaslari olmadiginda aklina sen gelecektin.
Kendinde hata arama. Buyumemis biriyleymissin. Sanslisin ki erken fark etmissin. Gecmis olsun.
Saçmalıdığımız yerler tabi çok, ama böyle şeyler için ayrılmak güvendiğim bir insan olduğu için çok üzdü beniBence ikinizinde saçmaladığı yerler olmuş. Ben kiminle nerede olursam olayım çalan telefonu açarım, mesaja bakarım. Müsait değilsem değilim der sonra dönüş yaparım.
Biriyle program yaptıysam sırf sevgilimin canı sıkıldı diye koşa koşa yanına gitmem. Karşımdaki insana ayıp değil mi?
Sonuç olarak iyiki ayrılmışsınız. Tek taraflı suçlu değilsin. Birbirinizi kaldıramamışsınız, kaldıramazdınız da. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bunu ilk yasayan sen degilsin inan. Ve kesinlikle ergen degilsin. O ergen.Yani keşke ben istemiyorken bu kadar çabalamasaydı. İkimiz de mutlu hayatımıza devam ediyor olduk. Girdi hayatıma sonra çıktı onun için sorun yok ben ise kendimi hem çocuk gibi davranıyorum acaba bazen diye suçluyorum hem de seviyorum dediğim insanı kaybettim