Ergen Psikolojisi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Ergenlik donemimde ayaklari yere basan ve daha mantikli biriydim gercekten. Su an 24 yasindayim ve ben olgunlasacagim yerde cocuklastigimi hissediyorum.
Sanirim dizilerden ve filmlerden cok etkileniyorum arkadaslar, dizilerdeki o sonsuz sevgiler, ne olursa olsun sevdiginden vazgecmeyen yakisikli erkekler, gerektiginde ailesine bile sirtini donup sevdigi kadini el ustunde tutan o mukemmel dizi oyunculari, herzaman ilgili herzaman sevgisini dile getiren, cicekler hediyeler alan o erkekler..
Nisanlimi cok seviyorum o'da beni seviyor sevgisinden suphe etmiyorum ama o dizilerdeki hayati bekliyorum galiba.. bazen bir dizi izlerken bak X(nisanlim) beni bukadar sevmiyooor... nisanlim olsa bu durumda boyle yapmazdi bak bu erkek nasil deger veriyor.. aslinda bunlar dizi ama nebileyim
Cok mu sacmaliyorum, dizilerdeki asklara, asiklara ozeniyorum
Aranizda benim gibi dusunenler var mi? Daha dogrusu hissedenler demem daha dogru
Diziler yuzunden girdigim beklentiler beni mutsuz ediyor..

O dizilerde erkekleri içimin köle olanlarda var,aldattığı halde görmezden gelen kadınlardaki var,aşkı için deli deli seyler yapan kadınlar d var. Biz Nasıl onlardan olaıyorsak onlarda öyle olamaz. Hayal ürünü sonucta

Hrpsi2birer kurgu hayaller diziler gerçekler nişanlın eşin eşimiz vs vs dizilere kaptırma kendini

Bende çok etkileniyorum ya malesef. ama gerçekle ilişkisi yok diye dizi başlamadan üstüne basa basa söylüyorlar. insan yinede özeniyor mutlu sorunsuz aşklar 20 yaşında gece dışarı çıkmalar vb. beni annem tövbe akşam dışarı göndermez istersen 30 yaşında olayım. belkide o yüzden bu kadar çok özeniyoruz bizim yaşamak istediklerimizi onlar yaşadığı için.

Dizilerden bu denli etkileniyorsan bu yaşta, acilen izlemeye ara vermelisin.

Ask,sevgi sizin olsun.Bana o luks arabalari,köskleri verin yeterli.Ha bide sirket sart.Bide yazlik olsun ama yazin napicam?

''bu dizide geçen kişi ve kurumlar hayal ürünüdür'' yazısını dizi başlarken boşuna yayınlamıyorlarmış demek ki......

Hayat dizilerdeki kadar toz pembe değil malesef. .

Biraz realist olun.
Diziler baştan aşağı kurgu hele yerli diziler bezdirdi beni. 5 sene kadar okdu tv izlemeyi bıraktım.
Yabancı pokisiye diziler zaman zaman bilimkurgu izliyorum.
Bizimkiler cılkını çukarıyor. Yok öyle hayatlar, öyle erkekler de yok.

Ben o kadarda hayal urunu gozuyle bakmiyorum..elbette vardir ya oyle sevgiler asklar.tamamen " yoktur "demek avuntudan baska bisi degildir.

Kore dizisi mi izliyorsunuz
Bağımlıyım da kendimden biliyorum.

Çünkü diziler ve filmlerle kendini geliştiremezssin...

Evlilik,iliskiler hakkında verilen seminerlere gitmelisin bunun için müthiş sosyologlar,yazarlar var...
Kendini gelistir...

Katılıyorum. Alkışlıyorum.
Dizilerin hiç biri gerçek hayatı yansıtmıyor.Bunu düşünmüş olmanız bile garip.Ne alakası var yani.Hayır zaten dizilerdeki gibi (misal kiraz mevsimindeki ayaz gibi) bir adam varsa, insinlerde bi turda biz binelim be kardeş. Yok öyle bi dünya kısacası.Kimsede yok ama merak etmeyin.

Televizyonda dizi artık kesinlikle izlememeye çalışıyorum gerçekten çok özendirici oluyo dizi yerine daha çok eğlenceli yarışmalar falan izliyorum arada ama televizyon izlemek yerine kk da takılmak daha güzel geliyo bana nedense

oyyyy...yapmayin
benim kardesimin 6 senelik kiz arkadasi sirf bu kiyaslar yuzunden ayrildi kardesimden..25 yasinda koca genc kiz..
neymis cicekler bocekler iltifatlar yokmus..
kardesim efendi cocuktur,kavgaci degildir zaten biraradayken cok guzel anlasiyorlardi..
Romeo ariyormus hanimkiz..

Vhalla genel olarak ergenken ben de daha akli basindaydim :)
Simdi 10 karis tepede

Dizilerden nefret ederim dizi izlemem.saçma sapan şeyleri çok olağan gösteriyor. Hatta ben televizyon izlemeyi sevmiyorum izlemem.çocukların doremon ve baby tv si dışında onlarda olmasa tv yi unutuyorum evde.en güzeli çok takilmayin o dizilere yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…