hayaller ve hayatlarValla bende masal gibi bir hayat bekliyorum ama, sanmıyorum olabileceğini
Dizilerden bu denli etkileniyorsan bu yaşta, acilen izlemeye ara vermelisin.Ergenlik donemimde ayaklari yere basan ve daha mantikli biriydim gercekten. Su an 24 yasindayim ve ben olgunlasacagim yerde cocuklastigimi hissediyorum.
Sanirim dizilerden ve filmlerden cok etkileniyorum arkadaslar, dizilerdeki o sonsuz sevgiler, ne olursa olsun sevdiginden vazgecmeyen yakisikli erkekler, gerektiginde ailesine bile sirtini donup sevdigi kadini el ustunde tutan o mukemmel dizi oyunculari, herzaman ilgili herzaman sevgisini dile getiren, cicekler hediyeler alan o erkekler..
Nisanlimi cok seviyorum o'da beni seviyor sevgisinden suphe etmiyorum ama o dizilerdeki hayati bekliyorum galiba.. bazen bir dizi izlerken bak X(nisanlim) beni bukadar sevmiyooor... nisanlim olsa bu durumda boyle yapmazdi bak bu erkek nasil deger veriyor.. aslinda bunlar dizi ama nebileyim
Cok mu sacmaliyorum, dizilerdeki asklara, asiklara ozeniyorum
Aranizda benim gibi dusunenler var mi? Daha dogrusu hissedenler demem daha dogru
Diziler yuzunden girdigim beklentiler beni mutsuz ediyor..
Kore dizisi mi izliyorsunuzErgenlik donemimde ayaklari yere basan ve daha mantikli biriydim gercekten. Su an 24 yasindayim ve ben olgunlasacagim yerde cocuklastigimi hissediyorum.
Sanirim dizilerden ve filmlerden cok etkileniyorum arkadaslar, dizilerdeki o sonsuz sevgiler, ne olursa olsun sevdiginden vazgecmeyen yakisikli erkekler, gerektiginde ailesine bile sirtini donup sevdigi kadini el ustunde tutan o mukemmel dizi oyunculari, herzaman ilgili herzaman sevgisini dile getiren, cicekler hediyeler alan o erkekler..
Nisanlimi cok seviyorum o'da beni seviyor sevgisinden suphe etmiyorum ama o dizilerdeki hayati bekliyorum galiba.. bazen bir dizi izlerken bak X(nisanlim) beni bukadar sevmiyooor... nisanlim olsa bu durumda boyle yapmazdi bak bu erkek nasil deger veriyor.. aslinda bunlar dizi ama nebileyim
Cok mu sacmaliyorum, dizilerdeki asklara, asiklara ozeniyorum
Aranizda benim gibi dusunenler var mi? Daha dogrusu hissedenler demem daha dogru
Diziler yuzunden girdigim beklentiler beni mutsuz ediyor..
Çünkü diziler ve filmlerle kendini geliştiremezssin...
Evlilik,iliskiler hakkında verilen seminerlere gitmelisin bunun için müthiş sosyologlar,yazarlar var...
Kendini gelistir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?