• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ergen ve mutsuz kızım

Bakın, onun iyiliği için arada sert olmanız lazım.
Benim annemle babam da ayrı, iki kuzenim var biri halamın biri dayımın çocukları onların da anne babası ayrı.
Hayatı bu kadar toz pembe gösterirseniz ileride çok zorlanır
sonuna kadar haklısınız kızımın bu durumda olmasının sebebi benim miraı benim...

allah razı olsun haklısınız hemde cok bana ne söylerseniz hepiniz haklısınız

inş güzel kızım inş mutlaka gececek ama sanırım delip gececek sanada evliliğe adım attıgında benlikten bizliğe gececegin hayatında mutluluklar dilerim güzel kızım:)rabbime emanetimsin
Aynen öyle geçiyor ama delipte geçiyor bu sabah yine çıldıracaktım ama artık ona bile takatim kalmadı tükendimm..

neyle ilişki var kestiremiyorum yapısı belkide fıtratı ama bu durum adı neyse çok zor bi durum inş gecer...
Boşanmış olmanız psikolojisini bozmuş olabilir dicem ama tabii psikolog olmadığımdan bilemiyorum destek alsanız fena olmaz sanki...

değilmi ama bazen insan helede gözyaşları içinde evladını anlatırsa kırık kalbiyle kusura bakmayın noktalama işaretlerini malesef es gecer
Üzüntünüzü ve acınızı anlayabilmemiz, ve size yardımcı olabilmemiz için bunları es geçmemenizi öneriyorum

Deme deme offf aynı konudan bende çok çok dertliyim 18 yaşına girecek bu ağustos bitmiyor derdi sıkıntısı postaya bakamıyorum korkumdan ne gelecek diye yaşlandırdı beni Aynı dediğin gibi defalarca arıyorum 10 dk oluyor 2 saat kafasına göre takılıyor hiç acıması yok ne zaman bitecek bu çile diye düşünüyorum benim ki erkek dahada zorrr üfff
emin ol arkadaşım bu zamanın kızı erkeği aynı ve seni çok ii anlıyorum hiç acıaları yok kolayca ağırca kırıyorlar rabbim evlatlarına yaşatmasın bize çektirdiklerini...

kendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.
oğlak burcuyum yaşım 32, ergenliğimde özellikle 15-18 yaş arası çok asiydim hep dışarda gezmek,arkadaşlarımla sevgilimle takılmak, ders çalışmamak, dershaneye gitmemek isterdim...
itin tekine aşıktım ve onun bende yarattığı yürek acısını ailemden çıkarıyordum onlarda iyi niyetten merak edip aradıklarında sinir olurdum..ki ailem bana karışmazdı pek, eve giriş saatim akşam ezanı idi, yazları ise yazlıkta 12-1 e kadar dışarda takılırdık....ama biri bana kimleydin? nerdeydin? ne yaptın vs soru cümleleri ile geldi mi cinlerim tavan yapardı ki hala da öyleyim ayrı mevzu ;)

ama herseye ragmen tek cocuk+özgürlüğüne aşırı düşkün asi bir oğlak olmama rağmen ilk yıl üniversiteyi kazandım, uzatmadan okulu bitirdim ve meslek sahibi oldum...

en büyük yanlışlarımı özel ilişkilerimde yaptım çünkü biraz ayran gönüllü ve duygusal yanımda vardır hemen bağlanır , inanırım, iyi niyetimin kurbanı olmuşluğum çoktur...

gel gelelim asıl mevzuya oğlak inatçıdır-özgürlüğüne düşkündür-kendi doğrularından caymaz ak dediğine kara demez ama onunla iletişime geçmek isterseniz yargılamayın-soru sormayın-bırakın istediği zaman o anlatsın derdini, bir problemi varsa bence demeyin şöyle yapska mı ki ne dersin deyin, yoksa ben bilmiyor muyum a getirir işi, inada biner ve sizin dediğiniz doğru bile olsa tersini yapar..

birde okul mevzusunda bence kızınızınki şımarıklık, hem o kadar ders alsın hem özeli bile zor kazansın hemde parayla okuyup okudugu bölümü begenmesin üstüne size hakaret etsin o sadece ıcınde bulundugunuz durumu kullanıyor, çekin elinizi ayagınızı cok ıstıyorsan gır sınava kazan devlet okulunu bes kurusta vermem ne ıstıyorsan yap deyın bakalım sıze karsı bu sekılde yaklaşabılecek mi????

ve ınat her daım devam edecek, özgürlüğüne düşkünlükte ama 25 inden sonra baş kaldırışları azalacak daha ılımlı hale gelecek..

kendimden biliyorumda ;)

emin ol arkadaşım bu zamanın kızı erkeği aynı ve seni çok ii anlıyorum hiç acıaları yok kolayca ağırca kırıyorlar rabbim evlatlarına yaşatmasın bize çektirdiklerini...
Amin amin ama güç bırakmıyorlar psikolojik olarak çöküyor insan üfff insan kimseye anlatamıyor

anlatim tarziniz bile o kadar yumusakki anlasiliyor ne kadar uzerine titrediginizin..
kiziniz maalesef ne yaparsa yapsin sizin ona kizamadiginizin farkinda..
ve bunu kullaniyor..
arkadaslarin dedigi gibi biraz sert olmalisiniz.. cizgileriniz olmali..
evladiniz bile olsa bunlari asmamali..
insan evladini tabii ki cok sever sevecek ama fazlasiyla gostermemeli sevgisini..Q
sanirim annemle anlasamazsam babama giderim orda sorun yasarsam anneme donerim dusuncesi var..
eski esinizle konusup agiz birligi yapin..
sizin istemediginiz biseye oda izin vermesin..
boyle yaparsaniz ikili oynayamaz

merak etmeyin siz ona kizdiniz diye hemen disariya kosmaz.
anne anne gibi olmali kankaya baglanmamali iliski..

oğlak burcuyum yaşım 32, ergenliğimde özellikle 15-18 yaş arası çok asiydim hep dışarda gezmek,arkadaşlarımla sevgilimle takılmak, ders çalışmamak, dershaneye gitmemek isterdim...
itin tekine aşıktım ve onun bende yarattığı yürek acısını ailemden çıkarıyordum onlarda iyi niyetten merak edip aradıklarında sinir olurdum..ki ailem bana karışmazdı pek, eve giriş saatim akşam ezanı idi, yazları ise yazlıkta 12-1 e kadar dışarda takılırdık....ama biri bana kimleydin? nerdeydin? ne yaptın vs soru cümleleri ile geldi mi cinlerim tavan yapardı ki hala da öyleyim ayrı mevzu :KK66:

ama herseye ragmen tek cocuk+özgürlüğüne aşırı düşkün asi bir oğlak olmama rağmen ilk yıl üniversiteyi kazandım, uzatmadan okulu bitirdim ve meslek sahibi oldum...

en büyük yanlışlarımı özel ilişkilerimde yaptım çünkü biraz ayran gönüllü ve duygusal yanımda vardır hemen bağlanır , inanırım, iyi niyetimin kurbanı olmuşluğum çoktur...

gel gelelim asıl mevzuya oğlak inatçıdır-özgürlüğüne düşkündür-kendi doğrularından caymaz ak dediğine kara demez ama onunla iletişime geçmek isterseniz yargılamayın-soru sormayın-bırakın istediği zaman o anlatsın derdini, bir problemi varsa bence demeyin şöyle yapska mı ki ne dersin deyin, yoksa ben bilmiyor muyum a getirir işi, inada biner ve sizin dediğiniz doğru bile olsa tersini yapar..

birde okul mevzusunda bence kızınızınki şımarıklık, hem o kadar ders alsın hem özeli bile zor kazansın hemde parayla okuyup okudugu bölümü begenmesin üstüne size hakaret etsin o sadece ıcınde bulundugunuz durumu kullanıyor, çekin elinizi ayagınızı cok ıstıyorsan gır sınava kazan devlet okulunu bes kurusta vermem ne ıstıyorsan yap deyın bakalım sıze karsı bu sekılde yaklaşabılecek mi????

ve ınat her daım devam edecek, özgürlüğüne düşkünlükte ama 25 inden sonra baş kaldırışları azalacak daha ılımlı hale gelecek..

kendimden biliyorumda :KK66:
öncelikle sabırla yazdığın için ve resmen kızımı anlattığın için sana çok tşk ederim evet sabır ve zamanla lakin tarifin birebir uyumlu ve yazdıgın her cümelene noktası noktasına katılıyorum mutlak gececek ama inanki bende 42 yaşındayım sanırım biraz delip gececek hayat sana hep güzellikler getirsin ...

Inanın geçiyor. Ben 19 yaşındayım.
Zamanla geçiyor ki beni bilen bilir ben diyorsam sukredin.
Bende hep annemden şikayetçiydim. Ama simdi nisanlandim.
Insan o zaman.
Yabi annemin bana olan bakışı çok değişti.
O yüzden bende çok daha yumusagim.
Insan a kaybetme korkusu lazım sevdiğini anlaması için.
Istigfar çekin başka çare yok.
Dua edin. Allahim iyi arkadaşlar la karsilastir diye dua edin
Elmas sen nişanlandın mı? İkna ettin mi aileni?

Back
X