Ergenlik çağındaki kız çocuğu--Yardım :/

ahh ergenlik ahh,sizde olduğu kadar kardeşiniz içinde kısaca herkesin kabusu ergenlik..fazla sıkmadan ama gözünüzüde üstünden ayırmadan yaptığınız yaklaşımınız bence doğru..zorlansanızda sabırlı olun,sevginizi her daim gösterin..zamanla yumuşayacaktır..Allah yardımcınız olsun...

İleride anı olarak kalacak ama bana fazladan 5-6 beyaz saç olarak geri dönecek malesef:1:
İnan ki buraya yazdıklarımdan çok daha fazlası var. Ders çalışmama, stres, sinir bunlar bir yana
kardeşim büyük bir ameliyat geçirdi 3-4 yıl önce, bu zamana kadar da hiç sorun yaşamadı ama
şimdi o kadar kasıyor ki kendini sağlığı da bozuldu, sık sık ağrıları oluyor. Zaten kalp hastası,
kalbinin sıkıştığını söylüyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırıyoruz:18:

O zaman durum başka. :50: Allah Allah neyi sıkıntı yapıyor ki bu kadar. :26: Bilmiyorum ama bence başka bi derdi varmışta söyleyemediği için hırçınmış gibi geldi bana.. :50:

Dün ara karnesi iyi olursa lens alacağımıza dair söz verdik dünden beri baya rahat ve mutlu.
Sorun dış görünüş ve güvensizlikmiş. Umarım başka sorunlar da yoktur ve hep böyle kalır:31:

sankı duygularıma tercuman oldun baslık sahıbı... bnm kardesımde lıse 2.sınıf aynı sekılde bende yenı mezunum işsizim:)) ve gayet kendı sorunlarım bana yetıyor.. kardesım bnmle ıyı anlasır anlatr herseyını.. bızde aglamalar lıse 1.sınıfta baslamıstı.. cok hırslı oldugundan karnesınde üç tane 4 ü var dıye kriz gecırıyordu neredeyse aglamaktan.. o derece yani.. en ıyı dersaneler ozel dersler.. yınede kendıne guvenı yok cok calıskan ama guvenı yok işte.. sureklı yapamayacagını dusunup aglar krize girer acillere zor yetistiririz.. psikologa goturduk manik depresif dendi... bıraz da ergenlıge baglıyorum ben. yalnız bırakmıyoruz sureklı konusuyoruz.. allahtan azcık dinliyor.. allah yardım etsın bize..

Günaydın canım kardeşinizi bir psikolog yada psikiyatriye götürseniz uzman birininden yardım alınması daha iyi olur.

Back
X