Akran zorbalığı çok kötü . Maalesef ki dinsizin hakkından imansız geliyor . Bana kızacak belki bazı üyeler ama ....
Yapabileceğiniz bir şey yok aslında . Konuşmalar fayda etmez , hatta bir süre sonra ağzını eğerek sizi taklit eder bu tipteki çocuklar .
Karşı tarafın kendisinin vaz geçmesi lazım . Başka bir kurban bulması lazım. Kocaya kaçması lazım vs Yoksa arsıza ne anlatsan boş . Annesine bile acımayan çocuk size mi acıyacak .
Kızınızı yalnız bir yerlere göndermeyin. Toplu halde saldırabilirler . Dövebilirler . Ayrıca eğer kiracıysanız taşının . 13 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve aaa özür dilerim deyip gideni görmedim . İte dalaşmadan çalıyı dolaşmak kolay derdi babaannem .
Mücadeleci olmayı başka şekilde öğrensin kızınız .
Benim bir öğrencim 11. Sınıfa giderken intihar etti akran zorbalığı yüzünden . Çok naif , çalışkan , saygılı bir çocuktu , ölümü hala beni çok üzer . İntihar etme nedeni neydi biliyor musunuz? Saçlarını asker tıraşı kestirmesi . Bizim için çok basit olan şey , çocuklar için hayatın sonu olabilir . Karşınızdaki çocuk sadist belki bilemezsiniz . Susmak veya cevap vermek hiç bir şey ifade etmez . Çocuk şubeye şikayet edebilirsiniz belki aile kendine çeki düzen verir. Ama dediğim gibi kızınızı yem etmeyin . Yanında muhakkak biber gazı bulundursun . Bir arkadaşımın Volvo arabası vardı , karne günü 3 kız öğrenci elinde sopalarla saldırıp arabayı mahvetmişler. Davalık oldular evet ama arabayı yok parasına satmıştı .