Hoşbuldum canım Allah razı olsun,sende tekrar hoşgelmişina.s.
Yürüyüşlere bi başlıyorum bi bırakıyorum ben Maruflu hiç istikrarlı olamadım bu yönde kızıyorum kendime..iki üç arkadaş karar aldık güyo bir müddet iyiydi sonra hastalıkdı,birinin misafiriydi bilmem neydi güme gitdi..Gün yapıyoruz löp löp yiyoruz tabii..yürüyüş kim biz kim

klava:
Kurdela nakışı çok hoş oluyo gerçekden..Arkdşlarımın ikisi yazıldılar,beraber gitdik İsmek'e onlar kayıt oldu,ben biraz darcanlıyım diye onu istemedim..Benim istedğim bölümlrde dolmuşdu..Ama ellerinde şimdi gördkçe içim gidiyo,çok harikulede şeyler çıkdı ortaya..seccade,tepsi,havlu vb...Sosyelleşmek adınada çok güzel insanı dinlendiriyo bu tür faaliyetler canım..Ben iki sene önce ahşap boyamaya gitdim,özel bir yere..seviyorum boyamayı çok zevkli..
Kısmetli kedim inşaallah vericez anam şu kiloları takma kafana be yaa...yemekde salça kadında kalçaymış,şimdiden sonra Ebru şallımı olcan anam(kuru dingil)kaydirigubbakcemile3Yena cım sanada geçerli sözüm canım..kendinle barışık ol boşveeeer...kaydirigubbakcemile5 Oğluna çok geçmiş olsun,iyimi şimdi biraz..Sen fırsatını buldukça dinlen,uykunu al arkadaşım..çocuklar hasta olduğunda mızmız oluyolar çünki...İşi gücü bırakcaksın..eşimin babaannesi hep derdi biz doğurunca..'bi sene cocuk anası,bi sene ev anası..'iş yapıp ihmal etdinmi kızardı bize..
Roşum,murgzin ablam,çiçeğim hepinizi çoook öpyrm kızlaropuyorumnanaktan