- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #1.341
Arkadaşlar,bir kaç gündür. bizde'De bir sıkıntı var,
bizim ufaklık. okuldan geldi.babasına ve bana biraz konuşalım sıkıntılarım var demezmi,az kaldı kalpten gidecektim.
oğluşum konuştu biz dinledik.sıkıntısı okulunu değiştirmek istiyormuş.sebep,artık aynı arkadaşları görmekten sıkıldım. doğru düzgün ders çalışamıyoruz. sürekli dersi kaynatıyorlar,
ben kararlıyım ilk yılımda üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum.ama bu okulda bu sınıfla bu olmaz.
derse konsantre olamıyorum.eşim 2 gündür gidiyor okula öğretmenlerle velilerle konuşuyor.öğretmenleride farkında çocuğunuz.sürekli camdan dışarıyı seyrediyor.. tahtaya kalkmıyor.soru çözmüyor.sebebi kendimi toparlıyamıyorum demezmi.yavrum konuştukça boncuk boncuk göz yaşı döküyor.çok üzüldüm.
çocuğumada hak verdim.nerdeyse 10 yıldır.ilk okuldan beri hep aynı arkadaşlarıyla. çok fazla yüz göz oldular.artık esprilerinden bile bunaldım Anne diyor.
malum birde ergenlik varya.aceba yavrum değişiklikmi arıyor.
ama yılın ortasında okul değiştirmek mümkün değil.ama kararlı.
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..çıkmazda çocuğum.ne yapıcaz ne edicez.. şaşırmış durumdayız..
Ben oğluşunuzu anladığıma inanıyorum. Bu durum birazda ergenlik döneminin getirdiği bir sıkıntı Eğer ki oğlunuzun meşgul olabilecegi gitar kursu(en çok neye yatkınsa) vs. gibi faaliyetlere katılmasını sağlayabilirsiniz.Bence başka okulada yazılsa bu sıkıntılar yine devam eder .Mesela dershane olabilir .En azından şimdiki okulundaki arkadaşlarını eminim ki tanıyorsunuzdur bu sizin için oğlunuzun kötü alışkanlıklar edinmeyeceği konusunda büyük bir avantaj bence...(benimde 14 yaşında bir kızım var) Umarım size faydam dokunmuştur.Hem kursta farklı yüzlerde görmüş olur ne dersiniz?
yerimseniben