mafoldumben
mrb arkadaşlar tşk ederim bende dün 48 yaşına girdim yaşlanıyorum ama her yaşın güzelliğine inananlardanım yena arkadaşım ben bornovadaydım şimdi oğlumun hastanesine yakın olsun diye basın sitesine taşındık kiraya çıktık uzak olunca malum canım bende annemi çok genç kaybettim anne hasreti zor çaresiz ne yapalım allah mekanını cennet etsin öpüyorum hepinizi tekrar iyi yıllar
Ay ablacım yaa ne olur sen bari yaşlanıyom deme...Zaten bu sıra bende bu sendrumu yaşıyomuyum ne?...Allah hayırlı ömür hayırlı yaşlar nasip etsin size inşaallah...:Saruboceq: Bende kendime bakıyorumda ''ruhum genç falan filan diyorum ama tamam bedenimde minyon ,görenler hiç inanmıyor..gel gelelim artık bi yerde vücut yorgun, tıklıyor..Eski misafirlerimi ağırladığım gibi şimdi aynı tempoda koşturamıyorum çabuk yoruluyorum,nebiliyim..belim ağrıyo,sırtım ağrıyo...aaaa bakıyosun hep sen ne kadar gencim falan desende ağrıların seni ele veriyo...artık yaşlanıyosun bego diyo sana...
eylül 70 dğlym..sene 2010 oldu..bak bikaç gün önce 39 görünüyodum şimdi 40:kedi: tasdiklendi onaylandı yaa 40 oldum... Daha dün gibi ömür nasıl geldi geçiyormafoldumben
Bakıyosun boyunca çocukların dışarda duyunca inanmıyolar bile ama gerçek..
Lise arkdşlrımla haala tlde görşürüm, hepsi geç evlendiği için çockları ufak..onlar bana özenirler ben onlara..onlar kariyer yaptı sonra çocuk..ben sadece cocuk..
N egüzel büyütdün,sen daha şanslısın derler..Bense keşke ikisini birden başarabilseydim,bir kadının kendine ait kazancı olmasında şart bu zamanda..Erkeğin eline bakmıycaksın,güçlü durabilceksin karşısında..yerimseniben
Amaaaan nerden nereye geldim Allahaşkına...kaydirigubbakcemile3
Çenem düştü toplayım hemen..çoook öpyrm hepiniziopuyorumnanaktan
Dağçiçeğimi,Kısmetli kedimi,Roşumu,Yena'yı,MU..ablacığımı unutdğum varsa affola..
Allah'a emanet olun inşaallahopuyorumnanaktan