- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #1.641
:roflol:Allah da seni güldürsün Yena ben sana nediyim..kaydirigubbakcemile3kızlarımda yanımdaydı şimdi onlarda okudular,gülmekden kırıldık valla..Anam amorti bile yokkaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin..ayy ömrün uzun olsun yaaa...bego için bulduğum isimler..:roflol:
Behiye,Berrin,Buse,Burcu,Büşre,Birnur,Begüm,Billur,Bircan,Beyhan,Berfin,Beste,Bensu,Beyza,Belma
Berna,Beril,Belkıs
Valla kızımla beraber kafa patlattık..Tutsun artık biri..:roflol:
Bilemiyceniz siz bilemiyceniz..Saydığın isimlrden ikincisi yabancı değil ablam olur..bende ona yakın bişey...Yrın akşam yazıyım artık bulamazsanız yerimseniben
Misafirleri atlatdım çok şükür,rahatladım Sunay ablacım darısı sana olsun..Yakın olsam yardıma gelirdim sana inan..biz bikaç arkdaş yardımlnırz birbirmize burda,sağolsunlar bugün biri kurabiye biride sütlü tatlı yapıp bırakdı Allah razı olsun..beş çeşitde ben hazırlmıştım,yapmasanda olmuyo,o değeri vermek gerekiyo konuklarına..öpyrm Suna ablacım kolay gelsin..Seyran nerelerde kayıp..
Maruflum da yok bacım nerelerdesin aloooo...sesim geliyürmü?...Dağlar kızı reyhanım hakketen eşine oynuyonmu kıs:jeyyar:...o şişkinlikleri sorma canım hele bu durumlarda daha artıyo dimi...Menopaza yakın başağrısıda çok olurmuş,aslı varmı bilmyorum,siz duydunuzmu?Hepinizi çok öpyrm dostlarım,hayırlı haftasonlarınız olsun:a015:
Pazarı da hafife almamak gerektğini düşünüyorum,bana yakın sosyete pazarı kuruluyo burada ,müthiş kaliteli her tür ihtiyacına hitap edebiliyo..Marufluyla Seyran kayıp nerelerde bunlar yaabilmiyorumkismileRoşum merak etdim gülüm eltinden haber et buraları öksüz koymasın yaw