bool güneşli bi günden tüünaaydınlar güzeller,olumunekankayizsmile
öncelikle geçmş kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:
anam bugün içim açıldı bea,temisliim güneşle bi çıktı ortaya ooh mis,iiki yapmışım,:lepi:
bugün halılarımı yıkıciim makineyle,rabbim sağlık versin de bitirecem inş.:Saruboceq:
sunay ablam geçmş olsun eşine,ibadetini rabbim kabul etsin:Saruboceq:,
eltim kıs geçmş olsun kaynımada,:Saruboceq:
maruflucum senin ergenede geçmş olsun deyim,benimkinide götürmüştük bi ara,ama düzenli kullanamıyolar verilen talimatları,bide hatırlatınca kızar üşenirdi benim ergenim ,bende bıraktım sona,

lmaz:bi dahada sölersem ,sorumluluğunu bilmen lazım olmaz dedim böle,guclubacismilebaktım bi güzel yerine getirdiki, demek fazla üstlerine düşmeyince yapılıyo ,bende çok fazla tedbirli davrandım,çocuk anca kendince haraket etmee başladı,oğluma onu yapmıyorum işte,ablasından çok daa bilinçli bi çocuk oldu,
mesela,iğnesi var bu hafta geliyo yanıma ,anne ilaç saatim geldi,hadi iğnemi yap diyokaydirigubbakcemile5
yenacım aynen benim kısın okuluna gittiimde gördüm,14,15 yaşında çocuk saçını kızıl yapmış,yok böle bişe yaa,benim ergende başladı bıyık kaş almaa,o ka olsun diyim artık tebiiboshayallersmile
nikleri karıştırmışsın ,tam sölicektim eltim demiş,benden çok yaşıcak besbelli,boshayallersmile
filizcim yapabiliyosan ve yaptırabiliyosan bravo cnm,
mesela ben hafta sonu veriyorum eline süpürgeyi,bulaşık mak.boşaltıyo şimdi,
hafta içi yorgun oluyo zati,fazla üstüne gitmiyorum,kendi işlerini yapsın bana yetiyo,kaydirigubbakcemile5
begocuum biz ailece bayılıyoruz lahana sarmasına,yapınca koca bi tencere yapıyorum düşün,bi sonaki güne kalmıyo ,evet çocuklar sorumluluklarını bilmeli ,
ya bide bence biraz erkek çocuklarının doğasında var dediğin tavırlar,sonuçta babayı model alıyolar,türk erkeğinin genel yapısı böle,kızlar anneyi görüyo ve alışıyolar mecburen,ama benim oğluşum bazen bi coşuyo anne noluur bulaşık yıkayım,evi süpüreyim,ne edeceemi şaşrıyorum akannehironun yaptığı işe güvenemem sonuçta demikaydirigubbakcemile3
çok geveze gördüm kendimi,anaam destan yazmışım,bilmiyorumkismilehadin hepçinizi öpem,opuyorumnanaktanii tatilllerkaydirigubbakcemile5