- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #1.981
.....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yenacığım. 2. takımdayım. sendemi takımlardasın yoksakaydirigubbakcemile5
Ay inanmıyorum ikinizde çok hoşsunuz maşaallah yaa....
Kamufle etmişsin kiloları masaylakaydirigubbakcemile3valla hiç öyle çok kilolu durmuyosun burada,abartıyomusun neCADIARZU
Hele Sunay abla genç kız gibi,kim der anneanne...:1hug:ablacım bayanların yaşı sorulmaz derler ama ben bu görüntüye karşı sorucam hiç kusura bakmaaklinialirimsmile
Yenam kaldırabilirsin fotoları teşekkürler canım..he unutmadan oğluşun aynı sen
çiçeğim mrb çok üzüldüm ne oldu ki sana dualarım seninle çok özledik seni nerelerdesin hala pc yokmu sıkma canını inş sağlığına biran önce kavuşursun çok öpüyorum seni iyi haftasonları hepinize
çiçeğim geçmiş olsun canım herkese güzel bir gün diliyorum kııslar.ben kaçıorum .çok güsel şeeler peşindeyim kıslar anlatcam sona .şimçik dersaneye gidios öptüm epiciinisi
Günaydın ergen Anneleri
kızlar nasılsınız,umarım herkes iyidir.
benim bu aralar pek keyfim yok.
sürekli başım dönüyor dengem bozuldu.1 gün iyiysem 3 gün yatıyorum.
yaklaşık 3 yıldır var bende bu rahatsızlık.
en son psikolojik dediler.
bana dua edermisiniz. hepinizi çok özledim.. öpüyorum tatlı yanaklarınızdan..
Günaydın ergen Anneleri
kızlar nasılsınız,umarım herkes iyidir.
benim bu aralar pek keyfim yok.
sürekli başım dönüyor dengem bozuldu.1 gün iyiysem 3 gün yatıyorum.
yaklaşık 3 yıldır var bende bu rahatsızlık.
en son psikolojik dediler.
bana dua edermisiniz. hepinizi çok özledim.. öpüyorum tatlı yanaklarınızdan..
kıslar geldim.şimdi anlatcam neyin peşinde olduğumu. çocuklarımın okulunda oçem sınıfı var.otistik eğitimi.8 tane öğrenci 2 öğr.var.mevlam vermesin bize normallerle uğraşmak zor geliyo onlar tam derslik bizlere efenim sınıflar ve materyaller özel olmak durumunda fekat maliyet 12bin eh bura bi devlet okulu.ve sadece bizde var böle eğitim imkanı ama teşvik yok bendeniz nacizane bunun peşinde ark.beraber sponsor arıyom.vede buldum:lepi: tüm ihtiyaçlarımız beldy.bşk. tarafından karşılencek liste vercez.artı 5 adet akıllı tahta sözü aldık bizim sınıfların hepsinde projeksiyon,bilgsyr,tv,slayt sunumu için perde var resmen kolej adı devletokulu öğünmek istemem ama tüm diğer gelişmeleri(fen lbr.kütüphane,beden eğit.dersliği hepside tam donanımlı)arkadaşlarımla birlikte çabaladık gerçekleştirdik şimdi sıra bu işte inş.başarıcaz.tüm bu çalışmalarımız tkyk diye bi kurul tarafından değerlendirildi vede 1.olduk il genelinde ank.değerlendirmelerde ilk 20 ye kaldık inşallah ülke genelinde iyi derece bisim olur. bunda dolayı mutluyum.ilk gittiğimiz yerde reddedildik sağlık olsun dedik ama ikincide oooleey başk.makamından çıkarkene çığlık atmamak için zor durdum. arabaya bindiğim olleey diye çığlık attık hepimiz sıra kermeste şimdi. her yıl düzenliyoruz gerçekten güsel oluyo.kıslar fazla anlattım gelba ama sevincimi paylaşmak istedim sizlerle.otizm gerçekten eğitilmeli ve topluma kazandırılmalı.bu arada babamın karaciğeri 16 cm olmuş.2.evrede yağlanma yapmış renkli film istiolar:çok üzgünüm: kıslar epicinisi öpiiiiim iii haftalar osssun:teytey: