• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Ay inanmıyorum ikinizde çok hoşsunuz maşaallah yaa....
Kamufle etmişsin kiloları masaylakaydirigubbakcemile3valla hiç öyle çok kilolu durmuyosun burada,abartıyomusun neCADIARZU
Hele Sunay abla genç kız gibi,kim der anneanne...:1hug:ablacım bayanların yaşı sorulmaz derler ama ben bu görüntüye karşı sorucam hiç kusura bakmaaklinialirimsmile
Yenam kaldırabilirsin fotoları teşekkürler canım..he unutmadan oğluşun aynı sen

Ay inanmıyorum ikinizde çok hoşsunuz maşaallah yaa....
Kamufle etmişsin kiloları masaylakaydirigubbakcemile3valla hiç öyle çok kilolu durmuyosun burada,abartıyomusun neCADIARZU
Hele Sunay abla genç kız gibi,kim der anneanne...:1hug:ablacım bayanların yaşı sorulmaz derler ama ben bu görüntüye karşı sorucam hiç kusura bakmaaklinialirimsmile
Yenam kaldırabilirsin fotoları teşekkürler canım..he unutmadan oğluşun aynı sen

Ahahahaha evet masanın arkasına saklanarak gizledim yağlarımı...:roflol::roflol:

sunay abla'nın maşallahı var..görüntüsü kadar sohbetide harika..:nazar::nazar:

Ben söyleyeyim yaşını..sunay abla bir mahsuru olmaz dimi..1962 doğumlu..Daha çıtır sunay ablamız..

bego yena canlarım çok tşk ederim yena canım benim için hiç bir mahsuru yok her yaşı doya doya yaşamak istiyorum ben artık anneanneyim yaşlanıyorum ve bundanda hiç rahatsız değilim allah hepimize sağlık versin ben çok mutluyum yena ile tanıştım inş kısmet olur da sizlerle de tanışırım kısmet bu belli olmaz ama yena ile sürekli görüşmek isterim inş en kısa zamanda görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi haftasonları

güzel haftasonları güzellerrrrr
ne var ne çoksunuz bakkem..
a bugün burda hava bi güzel...tam gezmek havası ..bende çıkiicimm bakalım..
burarada kıslar sitede yapılan anneler günü çekilişine katılmıyomusunuz.ben daha önce kadınlar günü çekilişine katılmıştım bayağı heyecanlı oluyo..insanın sadce gönülden sevdiği yüzünü görmediği insanlara heyecan alması bayağı heyecanlı oluyo.. tavsiye ederimyerimseniben
hade hepiciğinizi öperimmmmmm

Hayırlı günler anneler....
Çok teşekkür ederim moral verici yazılarınızı okudum...
Hiç bir anlam çıkaramadığımız bir durumdu inş. kimseciklerde yaşamaz....Yena fotoları göremedim sağlık olsun...
Bu gün hava hakketen güzel, soğuk ama güneşin rengi yeter ...
Seyran dur bende takılayım koluna nereleri gezsek Üsküdaramı gitsem Beykozamıbilmiyorumkismile kalabalığa karışıp vitrin bakarım cansıkıntısına iyi gelir. hEpinizi kucaklıyorum:1hug:a.s.

Günaydın ergen Anneleri
kızlar nasılsınız,umarım herkes iyidir.
benim bu aralar pek keyfim yok.
sürekli başım dönüyor dengem bozuldu.1 gün iyiysem 3 gün yatıyorum.
yaklaşık 3 yıldır var bende bu rahatsızlık.
en son psikolojik dediler.
bana dua edermisiniz. hepinizi çok özledim.. öpüyorum tatlı yanaklarınızdan..

çiçeğim mrb çok üzüldüm ne oldu ki sana dualarım seninle çok özledik seni nerelerdesin hala pc yokmu sıkma canını inş sağlığına biran önce kavuşursun çok öpüyorum seni iyi haftasonları hepinize

çiçeğim mrb çok üzüldüm ne oldu ki sana dualarım seninle çok özledik seni nerelerdesin hala pc yokmu sıkma canını inş sağlığına biran önce kavuşursun çok öpüyorum seni iyi haftasonları hepinize

Arkadaşım merhaba.ne olduğunu bende anlamadım.
galiba biraz hassas bir yapım var,hep içime atmaktan bu hale geldim.
Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin..
bende sizleri öpüyorum..

çiçeğim geçmiş olsun canım herkese güzel bir gün diliyorum kııslar.ben kaçıorum .çok güsel şeeler peşindeyim kıslar anlatcam sona .şimçik dersaneye gidios öptüm epiciinisi

çiçeğim geçmiş olsun canım herkese güzel bir gün diliyorum kııslar.ben kaçıorum .çok güsel şeeler peşindeyim kıslar anlatcam sona .şimçik dersaneye gidios öptüm epiciinisi

canım çok teşekkür ederim.. çok merak ettim neler anlatcaksın.. çabuk hemen git gel..:roflol:

Günaydın ergen Anneleri

çiçeğim çok üzüldüm cnm benim,
istediin dua olsun bidanem,etmezmiyiz hiç,Şeniz
rabbim şifa versin ,çok geçmş olsun,:Saruboceq:kendine ii bak:gitme:
filis kıs neler anlatçen çubık gelip anlat,çok merak şettim benboshayallersmile
yenacıım ve sunay ablam bu kez fotolarınızı gördüm,
yorum yazmaa fırsat bulamadım,maş,dipçik gibi görünüyodunuz,olumunekankayizsmile
dostluunuz daim olsun,hep buluşun böle bizde sizi görüp sevinelimŞeniz
maruflucum ay okurken bile sinir oldum kuzum,
allah nazardan saklasın ergenini:nazar:
bu örtmenlerin hepsi bi alem zati,koltuğa oturunca bişe sanıyolar kendilerini,
benim ergeniminde saçı doğuştan incenik bukledir,
geçen yıl m.yardımcısı demişti,üşenmiyomu her gün bu saçları yapmaa ,
doğru düzgün toplasa yaaakannehir
bu yılda baştan sorun gibi görüldü okulda,hatta kirpikleri gür kıvrık diye rimel sürüyosun diye başının etini yediler çocuun,
neyse anladılar artık doğal olduunuda kurtulduk,yoktan yere sıkıntı işteboshayallersmile

kıslar bu akşam pek bi cnm sıkıldı,
kardeşime akşam yemeğine gitmiştik,
neese yedik içtik,güldük eğlendik çıkmaa hasırlanıyos,
kapıyı açınca bide bakarıs ki ergenim kısçeme yeni aldıımız marka ayakkabılarının yerinde yeller esiyo,
çocuum aldımızdan beri bahar gelsin bekliyo,bembeyaz ayakkabı,
yağmur çamurda kirletmeyim deye kıyıp giyemiyodu,
yani canına değilde mala gelsin diye anlattık ama,
çocuk üzülünce öle olmuyo,anlamıyo bile,yavrum hala yatağında ağlıyo:gitme:
zor canımızla çocuumuzun gönlünü yapalım diye, indirimli bulmak için az aramadı eşim,
millette böle kolay yoldan bulup yürütüyo işte,:olmaz:
biz üzüldük yeni sahibi sevindi ama nereye kadar,
allah islah etsin,:Saruboceq:
çocuklarımıza akıl,güzel ahlak versin ki uzak dursunlar böle huylardan:Saruboceq:

kıslar geldim.şimdi anlatcam neyin peşinde olduğumu. çocuklarımın okulunda oçem sınıfı var.otistik eğitimi.8 tane öğrenci 2 öğr.var.mevlam vermesin bize normallerle uğraşmak zor geliyo onlar tam derslik bizlere efenim sınıflar ve materyaller özel olmak durumunda fekat maliyet 12bin eh bura bi devlet okulu.ve sadece bizde var böle eğitim imkanı ama teşvik yok bendeniz nacizane bunun peşinde ark.beraber sponsor arıyom.vede buldum:lepi: tüm ihtiyaçlarımız beldy.bşk. tarafından karşılencek liste vercez.artı 5 adet akıllı tahta sözü aldık bizim sınıfların hepsinde projeksiyon,bilgsyr,tv,slayt sunumu için perde var resmen kolej adı devletokulu öğünmek istemem ama tüm diğer gelişmeleri(fen lbr.kütüphane,beden eğit.dersliği hepside tam donanımlı)arkadaşlarımla birlikte çabaladık gerçekleştirdik şimdi sıra bu işte inş.başarıcaz.tüm bu çalışmalarımız tkyk diye bi kurul tarafından değerlendirildi vede 1.olduk il genelinde ank.değerlendirmelerde ilk 20 ye kaldık inşallah ülke genelinde iyi derece bisim olur. bunda dolayı mutluyum.ilk gittiğimiz yerde reddedildik sağlık olsun dedik ama ikincide oooleey başk.makamından çıkarkene çığlık atmamak için zor durdum. arabaya bindiğim olleey diye çığlık attık hepimiz sıra kermeste şimdi. her yıl düzenliyoruz gerçekten güsel oluyo.kıslar fazla anlattım gelba ama sevincimi paylaşmak istedim sizlerle.:utangac: otizm gerçekten eğitilmeli ve topluma kazandırılmalı.bu arada babamın karaciğeri 16 cm olmuş.2.evrede yağlanma yapmış renkli film istiolar:çok üzgünüm: kıslar epicinisi öpiiiiim iii haftalar osssun:teytey:

Günaydın ergen Anneleri

Çok geçmiş olsun...

kıslar geldim.şimdi anlatcam neyin peşinde olduğumu. çocuklarımın okulunda oçem sınıfı var.otistik eğitimi.8 tane öğrenci 2 öğr.var.mevlam vermesin bize normallerle uğraşmak zor geliyo onlar tam derslik bizlere efenim sınıflar ve materyaller özel olmak durumunda fekat maliyet 12bin eh bura bi devlet okulu.ve sadece bizde var böle eğitim imkanı ama teşvik yok bendeniz nacizane bunun peşinde ark.beraber sponsor arıyom.vede buldum:lepi: tüm ihtiyaçlarımız beldy.bşk. tarafından karşılencek liste vercez.artı 5 adet akıllı tahta sözü aldık bizim sınıfların hepsinde projeksiyon,bilgsyr,tv,slayt sunumu için perde var resmen kolej adı devletokulu öğünmek istemem ama tüm diğer gelişmeleri(fen lbr.kütüphane,beden eğit.dersliği hepside tam donanımlı)arkadaşlarımla birlikte çabaladık gerçekleştirdik şimdi sıra bu işte inş.başarıcaz.tüm bu çalışmalarımız tkyk diye bi kurul tarafından değerlendirildi vede 1.olduk il genelinde ank.değerlendirmelerde ilk 20 ye kaldık inşallah ülke genelinde iyi derece bisim olur. bunda dolayı mutluyum.ilk gittiğimiz yerde reddedildik sağlık olsun dedik ama ikincide oooleey başk.makamından çıkarkene çığlık atmamak için zor durdum. arabaya bindiğim olleey diye çığlık attık hepimiz sıra kermeste şimdi. her yıl düzenliyoruz gerçekten güsel oluyo.kıslar fazla anlattım gelba ama sevincimi paylaşmak istedim sizlerle.:utangac: otizm gerçekten eğitilmeli ve topluma kazandırılmalı.bu arada babamın karaciğeri 16 cm olmuş.2.evrede yağlanma yapmış renkli film istiolar:çok üzgünüm: kıslar epicinisi öpiiiiim iii haftalar osssun:teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Buyrun buda benden OLEYYYYYYYYYY:))

günaydın kızlarrrrrrr
anacım bigün gelmedim nekkaa çok şey olmuş.
dağ çiçeğimle başlimm.çiçeğim ya noldu kuzum.nazar mı oldun bi tanem..dualarımız seninle..kendine dikkat et.arada da olsa bizi habersiz bırakma olarmı
maruflucum canım benim..öğretmen olmak sorumluluk isteyen bi iş.ama bazıları gerçekten saçmalıyo..bu arada allah kızçeni nazardan saklasınn.hade atkıl valla istanbulda gezmeyi bende çok özledim.gezelim senle herbir yeriii
eltimcim canım çok geçmiş olsun..gerçekten çok üzüldüm.benim bile içime ourdu.ama bötüşüme söllee güzel gözlerine yazık.kıymam bea..hiç bişii ondan önemli değil..
filizcim gerçekten seni tebrik ediyorum.çok büyük bi iş başarmışsınız.bi arkadaşımın evladı otizmle mücadele ediyo.bu çocuklara özel eğitim verilirse kendilerini idare edebilirler.gönülden kutluyorum canım senii

Günaydın kıslar..
Bugün hiç havamda değilim..İki gündr akşm yemği sonrası bir uyku basıyor bana ve titreme geliyo..elim ayağım buz kesiyo..Kalbimde bir çarpıntı,yerinden fırlıycak gibi..şu anda bile çok hızlı çarpıntım var..korkuma çayı bir bardkda noktaladım.bunlrın hepsine kansızlıkmı sebep oluyo yoksa depresyonmu bilmiyorum..hiç halim takatım yok..
Çiçeğim hoşgeldin..benimde okursan senden farkım yok..duacıyım sana,sende beni unutma canım..Roşum,gerçkden üzüldüm canım..Allah bildği gibi etsin inş..Milletin iyice gözü dönmüş be..28 yşnda bekar görümcemin converslrini götürdler kapıdan,üstelik kamera sistemi olan seçkin bir çevrede..onunkide yeniydi ozaman..oluyo işte Allah beterindn korusun..vardır altında bir hayır üzülme...Filiz tebrik ederim seni..hayır işleriyle uğraşmak çevreyi mutlu etdği gibi insanın kendsine öz güven veriyo daha mutlu ediyo..bilirim bu duyguları..
Ben hepinizi öpyyrm uzakdan pozitif enerjilerinizi yollayın bana ihtiyacım var hakketen,biraz uzanıcam..

Back
X