• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın güzeller,opuyorumnanaktan
haftanız güneş gibin güzel ossun,amanın evin içi güneşle doldu içim açıldı bea,zemuszemus
sonunda bahar gelidi çok şükür,en sevdiim mevsim,:lepi:
saolun kıslar,bizler cana gelceene mal gelsin ,yenisi gelir dedikte,çocuklar anlamıyo işte,boshayallersmile
filiziim kıs aferim saa çok hayırlı bi işe girmşsin,yüreğine sağlık bidanem,olumunekankayizsmile
begom yaa,senin kansızlık ve psikoloji karışmış birbirine belliki,bi dr a çık canısı ya,kendine çok ii bak,geçmş olsun tekrardan:Saruboceq:

Hayırlı günler annelerimiz...
Hakikaten ne çok şey olmuş kafamçokkarıştı
Roşum geçmiş olsun bu hırsızlar bazen kendilerinide aşıyorlar spora gittiğim yerin çamaşır suyunu araklamışlar bidonu ile hiç işte ellerini alıştırınca demekki ne bulurlarsa ...akannehir
Filiz sizlerin sevincine canı gönülden katılıyorum...Çok bereketli bir okul aile birliğiniz var gıpta ettim darısı diğer okullara inş...Kimbilir daha nice hayırlı işlere imza atacaksınız,başarılar arkadaşım...Okulunuzun isminide yazarsanız bizde takip ederiz...
Reyhan cnm ya ben istanbulu gezemedim ....öğleden sonra tel geldi,eşimin amcası vefat etmiş .Geceyarısına doğru köye yola çıktık,bütün sülale bir otobüs dolusu,ağır oluyor bu tür yolculuklar malum İstanbulda'n Maruf'a kadar 7 saatte gittik...Son vazifemizide yaptık inş. rahmetliyi çok severdim,eşimle evlendiğimde bana candan tam bir baba gibi davranmıştı kayınpederimin tersine,Kızlar hayatın her anı değerli kendimize küçük şeyleri dert etmeyelim atalım hemen alalım pozitif enerjileri olurmu...olumunekankayizsmilea.s.

selam kızlar nasılsınız
roşum çok geçmiş olsun sağlık olsun üzüldüm canım
filizim ne güzel işler peşindeymişsin kutlarım inş istediğinizi gerçekleştirirsiniz güzel ve hayırlı işler ne güzel
maruflu canım başınız sağolsun allah rahmet etsin
begom allah şifa versin bence bahardandır inş kısa zamanda düzelirsin
kısmetlim yena canım hepinizi öpüyorum

iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..halaetrafı kokluyorum gaz kokusu yada duman kokusu varmı diye..

roşum,yenacım,kısmetsizkedim,begocum,maruflum,arkadaşlarım,hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,dua ve güzel dilekleriniz için.
biliyorum bu geçici bir rahatsızlık,inşaAllah daha iyi olucam.
roşum,ergenimizin ayakkabısına çok üzüldüm,dediğin gibi cana gelmesinde mala gelsin.yapanlarıda Allah islah etsin.
begocum noldu güzelim,çok geçmiş olsun.istersen hemen dr git,troid hormonlarına baktır,inşaAllah iyi olursun.
maruflum,başınız sağolsun.amcanınzın mekanı cennet olsun.
kısmetsizkedim çok geçmiş olsun,hakaten ucuz atlatılmış.
kızlar fırsat buldukça yine gelcem.sizleri çok özledim...Şeniz

Hayırlı sbahlar annelerimiz...
Kısmetsizim çok geçmiş olsun ...Yangıda felaketlerin en beteri cana gelmemiş ,Yan tarafında çıkması bile korkutuyor insanı,Korkma cnm emi :1hug:ben babamdan biliyordum rahmetli babcığım itfaiye eri idi Yangınların en çok unutkanlıktan ve ihmalden çıktığını söylerdi..Bendede inanılmaz çoğaldı unutkanlık Rabbime emanetiz...
Dağçiçeğim, ruhumuzdaki gelgitleri, med, cezir durumlarını havaların ısınması veyasonbahar çok etkiliyor ...Daraldığında derin,derin soluk alıp ver...Bizde özledik topiğin sahibesini....Bir süredir isimleri saymadım sağbaştan başlıyorumSunayabla,kısmetsizim,dağçiçeğim,Roşum,bego,yena,Filiz,Dora
Hepinize ve evlatlarınızaRabbim yar ve yardımcı olsun daima inş...Şeniza.s.

iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..halaetrafı kokluyorum gaz kokusu yada duman kokusu varmı diye..

Abimlerin apartmanında buna benzer bir yangın çıkmıştı..

Allahım ne korkunç bişeydir o,bir anda küçücük bir kıvılcım kocaman yangına dönüşmüştü..evin küçük oğlu çakmak bulup,peluş oyuncağını tutuşturmuş..Ondan sonrada korkudan kendini yatak odasını kilitlemişti..

Hiiç unuutamıyorum o günü..:( İtfaiyeciler tüm apartmanı boşaltmıştı,kızım küçüktü o zaman günlerce sıçrayıp duruyordu uyurken..

Allah korusun bu tür felaketlerden..

Sevgiler..

kısslaaa günaadın kısmetsiz mıırnavım çok geçmiş ossun. epiciniz sağolun iyi dilekleriniz için.ama eşim hazmedemio bişeyler yapabildiğimi maalesef bana karı ol dedi karı deilmişim neyin eksik yemeğinmi ütünmü kahvenmi sohbetinmi dedim cevap yok.anam hazımsızlık hat safhada azcıkın neşem olduya nası içine ............ bilemio çokta tııııııııın konuşmuyom kendine karı bulsun dimi yaaaa:hulya:

günaaydın hanımlar...
çiçeğim ,maruflum yenam sağolun.gerçekten çok korktuk.özlelikle çocuklar gerçekten etkileniyolar.benim koca kızçeyi bile eve sokana kadar bayağı bi dil döktüm.çok şükür sadece maddi zararla atlatıldı.
maruflum babacığına allah rahmet ylesin.gerçekten çok kutsal bi iş yapıyolar.
çiçeğim kendi derdime düştüm gülüm kendine dikkat et olur mu?bizde seni çok özledik.
begoşum o saydıklarının hepiciğini kansızlık yapar.ihmal etme lütfen.
eltimcim,sunay ablam,filizim,dora hepinizi öpüyorum.sağlıkla kalın

selamlar bugün hiç iyi değilim oğluşum sabah giderken baktı bademciklerim şişmiş antibiyotik başlattı inş ilerlemez arayıp soruyor nöbetçi aklı bende kaldı sabaha göre daha iyiyim
filizim üzülme canım bir sonraki sınavda çalışıp düzeltir inş sıkma canını annesi kızlar hepinizi öpüyorum gidip biraz uzanayım öpüyorum hepinizi canlarım

kısslar dökülüyom başım ağrıyo ergenim mat. yazılısından 43aldı yani bir oooooooooffffffffffff:bbo: ilaç aldım yatimmm en iiisi

Üzme kendini haklısın ama..Olmuş bir kere,Daha ilk sınavları ben düzelteceğine inanıyorum..

Bizim henüz belli değil mat.sınavı..

selamlar bugün hiç iyi değilim oğluşum sabah giderken baktı bademciklerim şişmiş antibiyotik başlattı inş ilerlemez arayıp soruyor nöbetçi aklı bende kaldı sabaha göre daha iyiyim
filizim üzülme canım bir sonraki sınavda çalışıp düzeltir inş sıkma canını annesi kızlar hepinizi öpüyorum gidip biraz uzanayım öpüyorum hepinizi canlarım

Çook geçmiş olsun sunay ablacım..

sunay ablacım kendi derdim düşünce atlamışım. nasıl oldun daha iyisin inş.baş ağrım hafifledi normale döndüm sayılır. ergenlerinizi ve sizleri öpüyorum şekerleropuyorumnanaktan

kısslar dökülüyom başım ağrıyo ergenim mat. yazılısından 43aldı yani bir oooooooooffffffffffff:bbo: ilaç aldım yatimmm en iiisi
oy üzülme canım ya.inş.düzeltir.yıpratma kendini:teselli:
ablacım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.insanın çocuğunun doktor olması ne güzel bişi ya..bak anacığına ne güzelsahip çıkıyo.allahım bizede o günleri göstersin.
begoşş kıs toparlanabildin mi.ses ver hele.
yenacımoğluşunu kocaman öp olar mı..Şeniz
çiçeğim maruflu dora eltişim öperim sizi...

hepinize çok tşk ederim canlarım bugün biraz daha iyiyim ama ilaçlar midemi bozdu çok ağrıyor ama iyi olmaya çalışıyorum öpüyorum hepinizi

Back
X