ii geceler kıslaropuyorumnanaktan
sunay ablacım çook tşk ederiz,amiin:Saruboceq:,
güzel baktıın için güzel görüyosun abalam benim:kedi:
kıs güzellikler siz nası bişiiisiniz bea içim gitti epsinize. ama geldiim olursa sakaryaya epsinizi görmeye niyetliyim canlar.bu arada mamaları görmesden geliom haberiniz olsun pek iştah açıcı duruyolar oyüzden görmiiimmafoldumben neme lasım şişme ihtimali olabilir hıhıhıh.kıslar kaçıom ergenlerinis ve siz kendinise ii bakın ütü,süpürge yemek beni bekliosempatiksalakcinni
tşk ederiizopuyorumnanaktanay ne kaa hoş olur kıs,geldiinde haber et bize,uygun olursak hemencik yanında oluruz kaydirigubbakcemile
mamalarıda görmezden gelme lüffen,rica şeetçem,yerimseniben
iyi akşamlar.ergenlerimin güzel Anneleri,,
hafta sonumuz.accuk tatsız geçti.çocuklar bir taraftan.eşim bir taraftan,ee ben dururmuyum.bende daldım aralarına..
klava:
hepimizin istekleri var.tabi babamız hangi birine yetişsin.. sabah sabah kıyamet koptu resmen.hemde kahvaltı sofrasında.cokacimcoook
çocuklar dışarda,aşkitomla küs küs.oturuyoruz.o maç bakıyor.bende burdayım.ama birazdan çayını doldurayım,birinden biri konuşup barış sağlamalı değilmi..ne dersiniz büyüklük bende kalsınmı..yerimseniben
kısmetsizkedim.roşum.kk'nın eltileri.fotoğraflarınıza baktım..çok cici çıkmışınız.. tombiş yanaklarınızdan sıka sıka öptüm...Şeniz
tşk ederiz,nanaklarımız emrinde istediin kaa sıkabülürsünbayanssulusmile
çiçeem yaa,haklısın büyüklük sende kalsın,
bende kızarım felanda heç dayanamaz yanaşırım kocişin yanınayerimseniben
bizlere her daim fedakarlık düşüyo ,nedelim ,sonuçta hepimiz ana yüreği taşıyoruz demiolumunekankayizsmile