sırnaşık şey Sen kapat tükkanı ben açıyım yeniden:roflol: Seyranımm
Ablamdaydık geç geldik uykumda yok hadi takılıyım dedim..ışıklarınız var ama Kk da takılıyosunz sanırım canım...Ne var ne yok nasılsnız?..
Ablamın kayınpederi yoğun bakımda 3 gündr ve durumu ağır...akciğer kanseri...çok severim kendisini rabbim çektirmesin üzüldümm...
Doracım aferin verdiğin cezanın arkasında durabiliyosun..ben bu konuda çok başarısızım:umursamaz:hemen eririm..büyük kızım bana çok kızıyo bu konularda.
En ufağım 10 yşnda olan oğlum ,bir büyüğü ablyla tartışmya girmşdi...en sevdği cipsiyi bir hafta eve girmycek diye ceza kestim sözüm ona..nerdee..babaya okul dönüşü yaptırıyo yapacğını..Çok istikrarlı davranmak gerekiyo..ama eşlerinde uyum içinde olması gerekiyo ki verilen karara saygı duyulsun değilmi?..biz eşimle bunu otutturamadık birtürlü:umursamaz:Kızlarım daha duyarlı çok şükür..
Onlara bu hafta birer tane civciv aldım kutlu doğum haftası hediyesi olsun hadi dedim,çok arzu etdiklri bişeydi evde ilgilenecek başka bir canlı..
Köpek dediler,tavşan dediler,yok kaplumbağ dediler...illa bir hayvan besliyceklr..dedim köpek eve girerse ben kaçarım..e diğerlrinin malum kokusu vs..Anlıycanız benim ergenlerin şimdi meşguliyetleri var:CüvCüv:
Çiçeğim Allah kabul etsin..çok güzel hayır işleriyle uğraşabilmek..
Filiz,roş kayıplarda maşaallah

hepinizi çok öpyrm
Marufluu yarın Beykozdayım inşaallah,dağ havasını özledik valla..yazın kalmaya gitdğimde görüşürüz bakarsınyerimseniben