- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
- #2.761
slm kızlarrr.
ben geldim. kusura bakmayınınız bu aralar burasını çok ihmal ettim.....kaydirigubbakcemile
sunay ablam gelmiş hoş geldin ablam. kolay gelsin sana
bu haftamız ergenimle birlikte çok yoğun geçiyor.
malum son haftaya girdik....
ergenimin okulu bu hafta bitti. dersaneye yogunluk verdiler
geçenlerde okulun önünden geçtik ve ağlamaya başladı ben okumumu çok özleyeceğim diye.
bende dedim sen bitiriyorsun ben okula kardeşinlekafamçokkarıştı yeniden başlıyacağım diyekaydirigubbakcemile3
o kadar çok soğudumki beslenme çantası hazırla... götür getirlerden.... kaydirigubbakcemileşimdiden gözüme büyümeye başladıkafamçokkarıştı
birde ben kızımda hiç zorlık çekmemiştim ama oğlum çok aksi. şimdiden ben okula gitmem diyorda başka birşey demiyorkötükedihüso
hayırlısı bakalım o gün bir gelsin.
eeee sizler nasılsınız. Şenizergenleriniz neler yapıyorgamyoncuiremsu
ben geldim. kusura bakmayınınız bu aralar burasını çok ihmal ettim.....kaydirigubbakcemile
sunay ablam gelmiş hoş geldin ablam. kolay gelsin sana
bu haftamız ergenimle birlikte çok yoğun geçiyor.
malum son haftaya girdik....
ergenimin okulu bu hafta bitti. dersaneye yogunluk verdiler
geçenlerde okulun önünden geçtik ve ağlamaya başladı ben okumumu çok özleyeceğim diye.
bende dedim sen bitiriyorsun ben okula kardeşinlekafamçokkarıştı yeniden başlıyacağım diyekaydirigubbakcemile3
o kadar çok soğudumki beslenme çantası hazırla... götür getirlerden.... kaydirigubbakcemileşimdiden gözüme büyümeye başladıkafamçokkarıştı
birde ben kızımda hiç zorlık çekmemiştim ama oğlum çok aksi. şimdiden ben okula gitmem diyorda başka birşey demiyorkötükedihüso
hayırlısı bakalım o gün bir gelsin.
eeee sizler nasılsınız. Şenizergenleriniz neler yapıyorgamyoncuiremsu