Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

Defalarca yazılmış size, kurumunuz ayrı ve o kisi doğrudan size bağlı değil. Onunla hiç muhatap olmayın zaten.

Kendi kendinize törpülenmissiniz adama karşı. Size hitap etti mi etmedi mi, etse ne olur etmese ne olur. Yok evli olduğu icin kotu davranmis. Senaryo bile yazmissiniz. Tamam yillar önce yasanmis bir olay ama yine de tuhaf ve insan nasil davranacağını sasirabilir, ve sizinle konusamamasi normal. Dedigim gibi onunla hic muhatap olmayin, ona is yaptiracak kisi kendi amiri, yaptiramiyorsa neden siz geriliyorsunuz?

Abartıyor olabilir misiniz ?
12 sene öncesinin kinini tutmaz herhalde başka sebebi olmasın ?

Tanıdığınızı durumu izah edebilirsiniz bu durumda sıkıntı yok
Siz işinizi yapıyorsanız karşı taraf yapmıyorsa bırakın o düşünsün onun sorunun siz düşünmeyin
İşini yapmazsa başına ne geleceğini söyleyin

Hic birşey yapmayın o yokmuş gibi davranın zaten o da size karşı öyle yanlız amiriniz size aranızda ne geçti bilemem dediğinde ne demek istiyorsunuz aramızda ne geçmiş ki ben bilmiyorum deseydiniz en azından ama lisede ki olayı hala abartıyosa orda kalmış hiç büyümemiş demektir ben geriye baktiğımda ne kadar saf ve çocukça davranmışım diyorum kimseyede kin ve nefret duymuyorum çocuktuk neticede

Back
X