Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

Hiç muhatap almayın o ergeni her fırsatta yaptırım uygulayın aklı başına gelsin dedikoduları da hiç sallamayın yüzünüze mertçe gelip söylemeden arkadan konuşulanlara birşey yapamazsınız

Doğru söylüyorsunuz arkamdan kim konuşuyor diye düşüne düşüne insan hasta olur. İsteyen gelsin söylesin yüzüme. Tşkler🙏

Hanımefendi tek cümle ile yerden yere vurdunuz.
Sözlü olarak uyardım avazı çıktığı kadar bas bas bağırıp kapıyı çarpıp cıktıgı için tutanak tutuldu. Bismillah bi sakin olun.

Ayrıca kurumu terk ettiğinde dışarıda başına bir iş gelse işinden olur
Siz sürekli herkesi tutanak tutmakla tehdit ettiğinizin farkında mısınız ? Kişisel ilişkileri güçlendirmek yerine siz makam gücünü kullanıyorsunuz. Ve bu çok itici gelir personele. Herkes nefret eder makam gücünü kullanan yöneticiden.
Muhtemelen size inat olarak yapıyorlar zaten bu asi tavırları. Biraz daha sağlıklı ilişki kurun makam gücü kullanmadan.

Maalesef iş hayatı böyle
22 yaşımdayken bir iş arkadaşım oldu, ben bu kadınla çalışmam, kadından emir almam diye şirketi birbirine kattı😂😂😂nasıl benzettiysem evliyiz şu an😂😂😂 moralini bozma, şunu unutma erkek kadından daha kolay siner. Netflix te how to get away with murder diye bir dizi var, baş karakter Analise Keating sertliğiyle idolüm, çetin ceviz olacaksın, işini doğru yaptıktan sonra çekinecek hiç bir şeyin yok, seni sindirmelerine izin verme

Sabah ilk işim o diziyi incelemek :)

Siz sürekli herkesi tutanak tutmakla tehdit ettiğinizin farkında mısınız ? Kişisel ilişkileri güçlendirmek yerine siz makam gücünü kullanıyorsunuz. Ve bu çok itici gelir personele. Herkes nefret eder makam gücünü kullanan yöneticiden.
Muhtemelen size inat olarak yapıyorlar zaten bu asi tavırları. Biraz daha sağlıklı ilişki kurun makam gücü kullanmadan.

Valla p tutanak tutulan personelden tüm kurum nefret ediyor bir yıl sabrettim iftira yalan iş yapmamak vsvs.

İlk hatası ile kimse kimseye tutanak tutmaz. Sizde tek cümle ile yargılıyorsunuz şuan beni

Valla p tutanak tutulan personelden tüm kurum nefret ediyor bir yıl sabrettim iftira yalan iş yapmamak vsvs.

İlk hatası ile kimse kimseye tutanak tutmaz. Sizde tek cümle ile yargılıyorsunuz şuan beni
Tek cümle ile yargılamadım lise arkadaşınız işi yapmadı diye amirine tutanak tutarım demişsiniz. 30dk yerini terkeden personele tutanak tutmuşsunuz. Ben size sorayım siz başa çıkamadığjnız her konuda hep böyle tutanak mı tutarsınız?

Bizim de amirlerimizin ne sorunlu personelleri var adamlar tatlı tatlı iş yaptırıyor adamlara sırf düşman kazanmadan iş olsun diye. Amir olmak sadece cezai yaptırım vermek değil idarecilik sanatıdır. Adı üstünde idareci...

Suan 30 yaşındayım lise son sınıfta dersanede çok çok beğendiğim Ve bunu yüzüne söylediğim onunda üni sınavına hazırlanıyorum diyerek görüşmek istemeyen bir çocuk atandığım ilde farklı bir kurumda karsıma çıktı. Görmesem varlığını bile hatırlamazdım.
Ne sevgili olduk ne yan yana oturduk sadece ayakta geçen bir konuşma hatırlıyorum.

iki yıldır burdayım 5 6 sefer karsılasmısızdır ama o kadar kötü davranıyor ki. Aynı ortamdaysam ben hariç herkese isimle selam veriyor bu da dikkat çekiyor.
Bunu evli olmasına bağlıyorum sanki evliliğini bozacakmısım gibi düşündüğünü düşünüyorum. Başka sebep bulamadım cünkü.

Yetkim gereği bir kaç kere görev vermek durumunda kaldım. İşi yapmadı tam bu durum üstlere yansıdı.
Sonuncu yasanan olayda bugün yine verdiğim işi yapmadı onun amiri ve ben tartıştık adam demesin mi "sizin aranızda ne geçti ben bilemem sen x i daha önceden tanıyor musun?" hayır dedim geçtim. Ben işi yapmadığı için alttan almadım ama Onun amiri alttan almasa soruşturma açılmasına kadar gidecekti olay.

Kendi kurumundan insanlara kim bilir ne anlatmış 17 18 yaşlarımdaki mesele birde lise son olduguna emindim. okul formamın olduğunu hatırlıyorum. Bu konuşulanları duyanlar ergenlik zamanı olduğunu bilmez düşünmez ki.

Ben kurumda samimiyetten dedikodudan uzak durmaya çalıştıkça günaydın iyi akşamlar dışında irtibatta olmaya çalıştıkça en ortada buluyorum kendimi.

O kadar keyfim kaçtı ki.

o da profesyonel olmayı bu yaşına kadar öğrenseymiş keşke...

Tek cümle ile yargılamadım lise arkadaşınız işi yapmadı diye amirine tutanak tutarım demişsiniz. 30dk yerini terkeden personele tutanak tutmuşsunuz. Ben size sorayım siz başa çıkamadığjnız her konuda hep böyle tutanak mı tutarsınız?

Bizim de amirlerimizin ne sorunlu personelleri var adamlar tatlı tatlı iş yaptırıyor adamlara sırf düşman kazanmadan iş olsun diye. Amir olmak sadece cezai yaptırım vermek değil idarecilik sanatıdır. Adı üstünde idareci...

Bazen tatlı tatlı olmuyor ama
İyilikle yaklaştığınız personel bunu sonuna kadar suistimal ediyor. Özellikle geç kalma, habersiz çıkma, sigara molaları gibi konular alıp başını gidiyor maalesef, bazıları bu dilden anlıyor. Özel sektörde çalıştım ben, iş arkadaşlarım tarafından hep çok sevildim ama çizgiyi zorlayana yaptırım uygulayacağımı bilirlerdi çünkü bir kişi düzeni bozduğu zaman onun açtığı yoldan herkes gidiyor ya da yönetici bazı personelleri kayırmakla suçlanıyor, sevimli bir şey değil ama yaptırımlar olmak zorunda yoksa işler yürümüyor

Maalesef iş yapmamak lüksü yok benimde açıklama yapmam gereken yerler var. ilgili kişi yapmak istemiyor diyemem.

Bazen tatlı tatlı olmuyor ama
İyilikle yaklaştığınız personel bunu sonuna kadar suistimal ediyor. Özellikle geç kalma, habersiz çıkma, sigara molaları gibi konular alıp başını gidiyor maalesef, bazıları bu dilden anlıyor. Özel sektörde çalıştım ben, iş arkadaşlarım tarafından hep çok sevildim ama çizgiyi zorlayana yaptırım uygulayacağımı bilirlerdi çünkü bir kişi düzeni bozduğu zaman onun açtığı yoldan herkes gidiyor ya da yönetici bazı personelleri kayırmakla suçlanıyor, sevimli bir şey değil ama yaptırımlar olmak zorunda yoksa işler yürümüyor

Benimde çileden çıkmam o konuda 10 ayı buldu 10 ay sabretmekte hataymış en başta olmalıymış hatta

Benim personelim değil kurumumda çalışmıyor ne konuşayım anlatamadım sanırım onun tarafından garip bir tavır var ben ne konuşayım.

şu cevabınız üzerine aklıma şöyle bir şey geldi: acaba farkında olmadan o kişiye iş verirken gereksiz sert tutumunuz mu var ?

çünkü mesela, bu cevabı verdiğiniz arkadaş mantıklı bir öneri ile alın karşınıza konuşun demiş, siz de hemen terslemişsiniz. çabuk atarlanan birisiniz belki de.
konuşmanız için illa personeliniz mi olması lazım, sonuçta ona iş atayabiliyor durumdaysanız karşınıza çekip konuşabiliyor da olmalısınız bence.

konunun geneli ile ilgili fikrim: bence evlendim, bu kadın tehdit olur değil; geçmişte hem de üniversite gibi bir konu yüzünden reddettiği kişinin ona iş verir konumda olması.. belki sizin başarılı olacağınızı düşünmüyordu o zamanlar, şimdi buna bozuldu.

Bence bir sorun yok. Neden herkese davrandığınız gibi ya da davranmanız gerektiği gibi davranmıyorsunuz? Sorun sanki sizde.

Bir şey soracağım mülki idare amiri misiniz? Tahminim değilsiniz. Bir mülki idare amirine bir kurumun amiri gelip aranızda ne geçti bilemem diyemez.
Verdiği işi yapmamaya cesaret edende pek bulunmaz ki bizzat iletişime kendisi geçmez yazı işleri müdürü yapar genelde bu işleri.
Ancak farklı kurumlara görev vermeniz bana bu tahmini yaptırdı. Sadece evet yada hayır şeklinde bir cevap verir misiniz eğer isterseniz özelden yazın fark etmez.

Benim personelim değil kurumumda çalışmıyor ne konuşayım anlatamadım sanırım onun tarafından garip bir tavır var ben ne konuşayım.
Yok ben sizi anladim ama sizin kurumda olmasa dahi sizin konumunuzu etkiliyor var bir sıkıntısı belli konuşmadan derdini de anlayamacaksiniz geçmişle mi ilgili işle mi ilgili.. ve çözülmediği sürece daha çok basinizi ağrıtacak bu durum , öyle görünüyor

Hanımefendi tek cümle ile yerden yere vurdunuz.
Sözlü olarak uyardım avazı çıktığı kadar bas bas bağırıp kapıyı çarpıp cıktıgı için tutanak tutuldu. Bismillah bi sakin olun.

Ayrıca kurumu terk ettiğinde dışarıda başına bir iş gelse işinden olur
Tamam mülki idare amiri değilmişsiniz , emin oldum.
Size de kolaylıklar diliyorum. Soruma cevaba gerek kalmadı :)

Suan 30 yaşındayım lise son sınıfta dersanede çok çok beğendiğim Ve bunu yüzüne söylediğim onunda üni sınavına hazırlanıyorum diyerek görüşmek istemeyen bir çocuk atandığım ilde farklı bir kurumda karsıma çıktı. Görmesem varlığını bile hatırlamazdım.
Ne sevgili olduk ne yan yana oturduk sadece ayakta geçen bir konuşma hatırlıyorum.

iki yıldır burdayım 5 6 sefer karsılasmısızdır ama o kadar kötü davranıyor ki. Aynı ortamdaysam ben hariç herkese isimle selam veriyor bu da dikkat çekiyor.
Bunu evli olmasına bağlıyorum sanki evliliğini bozacakmısım gibi düşündüğünü düşünüyorum. Başka sebep bulamadım cünkü.

Yetkim gereği bir kaç kere görev vermek durumunda kaldım. İşi yapmadı tam bu durum üstlere yansıdı.
Sonuncu yasanan olayda bugün yine verdiğim işi yapmadı onun amiri ve ben tartıştık adam demesin mi "sizin aranızda ne geçti ben bilemem sen x i daha önceden tanıyor musun?" hayır dedim geçtim. Ben işi yapmadığı için alttan almadım ama Onun amiri alttan almasa soruşturma açılmasına kadar gidecekti olay.

Kendi kurumundan insanlara kim bilir ne anlatmış 17 18 yaşlarımdaki mesele birde lise son olduguna emindim. okul formamın olduğunu hatırlıyorum. Bu konuşulanları duyanlar ergenlik zamanı olduğunu bilmez düşünmez ki.

Ben kurumda samimiyetten dedikodudan uzak durmaya çalıştıkça günaydın iyi akşamlar dışında irtibatta olmaya çalıştıkça en ortada buluyorum kendimi.

O kadar keyfim kaçtı ki.
Arkadaş kendini unutulmaz bir aşk yarası açan efsane falan mi sanıyor ki?Siz alın karşınıza konusun.Kafan mi iyi cocuktuk yıllar geçti sen mi kaldım aklimda huhuu bu zamana dön diyin😅

O kadar keyfim kaçtı ki.

Karşınıza alıp konusmayi deneseniz. O sizi reddettigi icin üzerine gittiginizi düşünebilir. Çünkü erkekler gercekten cok gec büyüyorlar. Ve keyfinizi de kaçırmayın taaa uzun zaman öncesi fındık kabugu doldurmayacak kadar zaman içinde olmuş bir olay bu yüzden suçluymus gibi de kendinizi hırpalamayın.

evet o konuda arada o lafı sıkıstırması zaten bu konuyu açmama sebep olan. Ayyuka cıkmış zaten hanımefendi ben daha ne yapayım ki
Amiri o lafı dediğinde "bu ne demek oluyor beyefendi ben bu kişiyi tanımıyorum bile" diye bir çıkış yapsaydınız. Ve onu da cagirttirip herkesin önünde sorsaydınız. Salak ya.,bence siz ondan üst konumdasiniz ve kıskanıyor bu yüzden, hani zamanında bana beni sevdiğini söyleyen kız ya, bunun verdiği işimi yapacam diye hava atmıştır kesin.

Konu sahibin 10 konusundan 9 u iş hayatı.. İşten başka hayatı var mı acaba.. Hep derim ki Allah iş kaygısı versin..

Back
X