Ergenlik zamanlarındaki olay şimdi önüme çıktı

Arkadaş kendini bi halt sanıyor herhalde ergen. Bir de verilen işin yapılmamasını anlayamıyorum. Maaşı gününde yatmayınca zırlayan insanlar mesele iş olunca yapmıyor erteliyor yada yarım yamalak savıyor başından. Bu haram kazançtır. Önemli bi durum olmadığı sürece iş yapmama gibi bişey olamaz. Soruşturma açılsın da öğrensin iş yapmamak neymiş.
Ay valla çok haklısınız tadınızın kaçmasında benim bile kaçtı.
 
Bence sadece tek tarafı dinlemek sağlıklı bir sonuç vermez. O beyefendiyi de dinlemek lazım. Çünkü konu sahibi arkadaşlarının da sebepsiz yere onu terkettiğinden yakınıyor diğer konularında.
Bence farketmediği bir yerde bir hata yapıyor ama farkında değil. Kimse durduk yere böyle ağır tepkiler vermez
 
şu cevabınız üzerine aklıma şöyle bir şey geldi: acaba farkında olmadan o kişiye iş verirken gereksiz sert tutumunuz mu var ?

çünkü mesela, bu cevabı verdiğiniz arkadaş mantıklı bir öneri ile alın karşınıza konuşun demiş, siz de hemen terslemişsiniz. çabuk atarlanan birisiniz belki de.
konuşmanız için illa personeliniz mi olması lazım, sonuçta ona iş atayabiliyor durumdaysanız karşınıza çekip konuşabiliyor da olmalısınız bence.

konunun geneli ile ilgili fikrim: bence evlendim, bu kadın tehdit olur değil; geçmişte hem de üniversite gibi bir konu yüzünden reddettiği kişinin ona iş verir konumda olması.. belki sizin başarılı olacağınızı düşünmüyordu o zamanlar, şimdi buna bozuldu.

İki kurum düşünün biri tüm kurumlara görev verebiliyor iş verirkende yüz yüze iletişimle değil kuruma yazılan yazı ile veriyoruz. Hatta 2 ay işin sonucu gelmeyince ben öğrendim o kişinin yapmadığını ne iş yaptığını bile öğrenmemiştim o kurumda.
İkincisi de dün resmi yazı ile verilen bu sefer isimlere verilen işler sonucunda yapmayacağını belirttiği için sorun cıktı
 
Erkeklerdeki saçma egoyu görüyor muyuz bir kere daha? Evet hiç şaşırmadık.Etrafına bana hayrandı ,aşıktı.Çıkma teklif etti demediyse iyidir.😞
 
Onun üstü kurumuma gelip durumu açıklamasayıp alttan aldı. Beni üzen aranızda ne geçti bilemem demesi. Ben kadın olduğum için duyuyorum bu cümleyi.
Ben itham edemiyorum onu hiçbir şeyle niyeyse


amirin size hiç saygısı çekincesi yok. ne haddine "aranızda ne geçti bilemem" cümlesini kurması.
siz neyi ima ediyorsunuz diye neden söylemiyorsunuz. olay zaten yeteri kadar çirkinleşmiş, sizin yüzünüze bu cümle kuruluyorsa, kimbilir daha neler konuşuluyordur.
resmi bir kurumda üstelik, böyle bir cümle yüzüme yüzüme kimin haddine.
ben amire daha çok sinirlendim. bu lafı boş söylememiş.
diğer eziğin de sizde sağlam kuyruk acısı kalmış. reddettiği kız onun amiri olmuş, yediremiyor işte.
 
Ben olsam o amir bana onu dediği an " ne ima ediyorsunuz derdim? ". Maalesef böyle acayip tipler her kurumda var. Ben de akademiye girdiğim de vardı böyle bir tip. Bana anlamadığım bir şekilde kafayı takmıştı ve uğraşıp duruyordu. Sonra kelimenin tek anlamı ile kendi bacağına sıktı ve gitti. Oluyor böyle şeyler ama çekinmeyin. Kavga ise de kavga. Yapacak bir şey yok.
 
Ne anlamsız insanlar var ya. Kendilerini ne kadar da kıymetli görüyorlar. 18 yaşından beri onun yollarını gözlüyorsunuz sanki. Aşkından alev aldınız tutuştunuz da karısından ayırmaya çalışacaksınız. Tavırlara bak.
Zamanında beğenmeyip küçümseyip bir bahane ile başından savdığı kız şimdi ona işveren olmuş ya. Egolar tuzbuz olmuş, küçük dünyası yıkılmış paşanın. Konu sahibinin karşısına çıkıp demesi lazım ilk fırsatta '' Kulağıma bi laflar geldi, dedikodumu ediyormuşsun. 12 yıl oldu, o köprünün altından galon galon su geçti. Korkma yemem seni , lüzum da görmem. Ben unutalı yıllaaaar oldu sen de unut artık''. Karşısına geçip çat çut bozmayınca akıllanmazlar. Bazı insanlarda gereksiz ve fazlaca özgüven var.
 
Zamanında beğenmeyip küçümseyip bir bahane ile başından savdığı kız şimdi ona işveren olmuş ya. Egolar tuzbuz olmuş, küçük dünyası yıkılmış paşanın. Konu sahibinin karşısına çıkıp demesi lazım ilk fırsatta '' Kulağıma bi laflar geldi, dedikodumu ediyormuşsun. 12 yıl oldu, o köprünün altından galon galon su geçti. Korkma yemem seni , lüzum da görmem. Ben unutalı yıllaaaar oldu sen de unut artık''. Karşısına geçip çat çut bozmayınca akıllanmazlar. Bazı insanlarda gereksiz ve fazlaca özgüven var.

sanırım haklısınız ne zaman benden resmi yazı ile görev aldı bi alevlendi bi hırs bi öfke bi atar
 
Siz ne iş yapıyorsunuz ben hicbir şey anlamadım. Hangi kurum hangi kurumdan üstün bilemedim ..
Her konunuz iş le alakalı
Nedir mevkiniz ve bu kadar önemli bir mevkideyken 7-24 kk da ne yapıyorsunuz merak ediyorum 🤔
 
Siz ne iş yapıyorsunuz ben hicbir şey anlamadım. Hangi kurum hangi kurumdan üstün bilemedim ..
Her konunuz iş le alakalı
Nedir mevkiniz ve bu kadar önemli bir mevkideyken 7-24 kk da ne yapıyorsunuz merak ediyorum 🤔

Demekki işle ilgili konu açmayı seviyorum
 
Back
X