Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
En utancı değil ama utandığım bir anı anlatayım: Ben yabancı yakışıklı erkek fotoğraflarını bilgisayarıma indirip klasör yapmıştım lise zamanı. Yüzlerce erkek fotoğrafı vardı içinde. Bir gün abime bilgisayar lazım oldu ve yanlışlıkla o klasörü gördü ben de yanında duruyordum. Bir bana baktı,bir de fotoğraflara. Bakışarak konuştuk sadece.
Evet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
Ben de Edward hayranı olarak o dönem telefonumun duvar kağıdını hep Robert pattinson yapıyordum. Hatta kuaför,berber yerlerinde de onun fotoğrafı vardı. Ne zaman o berberin önünden geçsem Edwardıma öpücük atıyordum. Umarım o an beni kimse görmemiştir.