- 16 Ağustos 2021
- 1.360
- 2.743
- 63
- Konu Sahibi Lobster Monster
Evet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapmayan aklı başında bir ergen var mıdır acabaağğğFacebookta sevgilimle yani şimdiki kocamla ortak hesap açmıştım. Çok gereksizdi gerçekten.
Ben de Edward hayranı olarak o dönem telefonumun duvar kağıdını hep Robert pattinson yapıyordum. Hatta kuaför,berber yerlerinde de onun fotoğrafı vardı. Ne zaman o berberin önünden geçsem Edwardıma öpücük atıyordum. Umarım o an beni kimse görmemiştir.Evet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
Beğendiğim ünlü ile fotoğrafimi kolajlayip ekran fotoğrafı yapmıştımEvet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
Ortaokulda sevdiğim erkeğin adı meteydi , fenbilgisi dersinde öğretmen dışardaki ağacı gösterip adı neydi deei "meşe" Diyeceğime "meteeee" DedimEvet başlıkta yazdığı gibi. Ben Twilight serisinden etkilenip Facebook'taki soyadımın sonuna cullen eklemiştim :d Daha utanç verici bir şey yapan varsa buyursun anlatsın
Beğendiğim ünlü ile fotoğrafimi kolajlayip ekran fotoğrafı yapmıştım![]()