Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ergün kürün hakkında çok az yorum var. Burun amlaliyatı içinde Olumsuz yorumla da karşılaşmadım daha önce. Olmuş olan arkadaşlar varmı ? Rahatsızlık düyan çok merak ediyorum
ergün kürün hakkında çok az yorum var. Burun amlaliyatı içinde Olumsuz yorumla da karşılaşmadım daha önce. Olmuş olan arkadaşlar varmı ? Rahatsızlık düyan çok merak ediyorum
Eski burnum çok kotuydu çok ameliyattanda çok korkuyodum ameliyat sonrası morluklardanda.. ama okadar güzel sonuç aldim ki hem suanki burnum çok doğal kimse ameliyat olduğumu anlamadi cook mutluyum gönül rahatliligiyla yaptirmani oneririmm
Eski burnum çok kotuydu çok ameliyattanda çok korkuyodum ameliyat sonrası morluklardanda.. ama okadar güzel sonuç aldim ki hem suanki burnum çok doğal kimse ameliyat olduğumu anlamadi cook mutluyum gönül rahatliligiyla yaptirmani oneririmm
EVET BU SENE YAPTIRDIM MEMNUNUM AMA BİR ARKADAŞ DEĞİŞTİRMİŞTİ ÇOK DEĞİŞTİRMİYOR BURNU DİYE BİRAZ KATILIYORUM BİRDE İYİ DÜŞÜNÜP KARAR VERMEK LAZIM ŞEKİL OLARAK