bende doktora gittim lekeler için tretin verdi ilk zamanlar bütün yüzüme kullanıyodum sabah çok geriliyodu a.s iyi geliyo ama ben çok memnun kaldım şimdi sadece sivilcelerime kullanıyorum ilk bir haftada etkisini gösteriyo kaydirigubbakcemile5
tretinini yeni versiyonu özlellikle iltihaplı sivilce için yapılmş bende dr giitm söyldi işte ve karneye de yazlyrmş gittm eczaneye aldm bence çok ii her seferinde 14 ytl vermek gözme geliodu.. iki gündr kullnym ciddn iltihaplar hemen gittii
içinde antibiyotik varmş die devlet tarafından karşılnyo artık haberinze grzzzemuszemus
evet bende kullanıyorum daha önceden isotrexın kullanıyodum fakat doktorum değiştirdi hatta şuan yüzmdeinş faydasını görürüzzzemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni başladın galiba...
ben yazdan beri kullanıyorum ... 2. tüp bitmek üzere...
merak ettiğim acaba ne kadar kullanıcam ben bunu... çünkü sürekli çıkıyor ben de sivilce...
ilaçla büyümeden çabuk geçiyor ama sürekli çıkıyor...
ben 1 ay ıstorexın kullandım.eritretıne yenı basladım evet 3 hafta kullanıcam sora kontrolum var bende de aynı aynı sürekli cıkıyorama canım eger böle bi ilaç kullanıyosan doktor kontrolunde kullan.Daha sonra çok büyük yan etkileri yan etkılerı oluyor bu tür ilaçların doktorumla konustuk baya bu tür ilaçlar vajen kaşıntısı ishal gıbı yan etkileri varmıs öle bi durum oldugunda ilacın kesilimesı gerekıyormus.Eger sivilcelerden kurtulmak istıyosan kesinlikle doktor kontorulunde tedavı gör Benım istanbulda gitmedıgım cildiyecı kalmadı sonun da uzman deneyımlı bi doktor buldum off ya şu ergenlik bitse de kurtulsak Bide işin cok kötu bı yanı var Eritretını kullandığın sürece pudra fondaten allık yasak zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
canım ben daha önce roaccutane tedavisi görmüştüm... bi de ben ergenliği geçeli çok oldu...
aknelerim de üniversite son sınıfta çıkmıştı... şimdi 29 yaşımdayım... akne gibi çıkmıyor ama sivilce işte kurtulamadım...
bu arada bana hiç söylemedi fondoten ; pudra yasak diye... ve ben kullanıyorum tabii...
neden yasak peki?
pardon ablacım ben senı ergen sanmıstım Doktor yasakladı bana gözeneklerı tıkıyor diye bi yandan ilça sürüyosun yuzune sora yüz makyajı yapınca ilacın actıgı gözenekler tekar tıkanıyormus bu böle bi kısır döngü oluşturuyor tabibi de yediklerıne dikkat et demıstı bna doktor Domates Portakal Limon yasak tamamen acı baharatlı yiyecekler vs benneyaptımki...zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
canım önemli değil... kaydirigubbakcemile5
verdiğin bilgiler için sağol... ama ben çalıştığım için ve yaşım gereği mecburen makyaj yapıyorum... bu yasaklı şeyleri de pek yemem... ama daha çok dikkat ederim...
inşallah en kısa zamanda çözüm olur... kullan bakalım senin yorumunu çok merak ediyorum bikaç ay sonra...
banada bugün doktor yazdı bu ilacı yazarken roaccutanenin sıvı hali dedikafamçokkarıştı
arkadaşlar merhaba.benim de güneş lekelerim var.acaba bu krem bu lekelere de iyi gelir mi.baya belirginleşmeye başladı.bide fiyatını öğrenebilir miyim bu kremin.şimdiden teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?