böcüğüm benım de sureklı aynu yerde ve cevresınde cıkıyor sıvılcelerım 22 yasıma kadar sıvılce bılmezdım ne olduysa gecen sene bu sene sıvılcede kurtaramıyorum yanaklarımı ustelık kahve rengı lekelerı de kalıyor sureklı aynı yerde cıktıkları ıcın goruntu cok rahatsız edıcı oluyor
kullansam en azndan aynı yerlerde cıkmasını onler mı ne dersın
arkadaşlar eritretini sadece akne izleri üzerine mi yok sa tüm yüze mi uygulamak gerekir...
bende süper etki yaptı ama bir gunde 6 koca iltihapllı sivilcemi geçiremedi geçirmiyo yani.
yani bir haftada dökmüştü sivilcelerimi canım...ama 2 3 aydır kullanıyorum etkisini yitirdi sanırım bir etki yapmıyor artık doktorum değiştirdi benzamisin verdi şimdi
arkadaşlar ben 4gündür kullanıyorum. sivilcelerim yara gibi oldu bazısı kabukbağladı bazısı kıpkırmızı. suratımda alev alev yanıyor. sizdede böyle oldu mu nolur bi cevap yazın
benimde yüzümde lekeler var çok rahatsız ediyo beni eritretin iyi gelirmi acaba ne kullandıysam fayda etmedi birde sinoz kremi kullan varmı acaba ne yapacağımı şaşırdım artık lütfen arkadaşlar bana yardımcı olursanız size duacı olurum.
bende lekelere çok fazla etki etmedi canım... uzun bir süre sürekli kullandım... her akşam gibi... şimdi de ihtiyaç duydukça kullanıyorum ; yani regl dönemi öncesi sivilceler çıktığı zaman... sivilceleri çabuk söndürüyor o yüzden de lekelenmeyi önlüyor ama eski lekelere etkisi olmadı bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?