- 20 Şubat 2019
- 1.401
- 2.775
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Dimi .. yalnız kendimi koyuyorum da onun yerine her gün görüyor attı kendine ateşe kim gaz verdi bu kıza anlamadım ya ortam aynı olmasa unutur gider de böylesi offf :S kitlenip kalıyorum teselli istedikçe ağladıkçaZaman...
Bir arkadaşım var iş arkadasina onca uyarmama rağmen gidip açıldı şimdi seni arkadaşça seviyorum lafını duydu ve enkaz nasıl teselli verilir?
Maalesef ne desen kâr etmez... Sadece kişiliğine övgüler dizin sonuçta bunu da herkes yapamazDimi .. yalnız kendimi koyuyorum da onun yerine her gün görüyor attı kendine ateşe kim gaz verdi bu kıza anlamadım ya ortam aynı olmasa unutur gider de böylesi offf :S kitlenip kalıyorum teselli istedikçe ağladıkça
Erkek milleti kadındaki gizemi seviyor avcı olmayı seviyor sakın sakın dedim defalarca ama duygusal boşluk yaşı 29 hormonlar vs artık onunla sevgili olmak istiyorum diye tutturmustu son zamanlarda bir de adam inanılmaz kibirli evlilikle alakası yok soyadını falan kendi adına yakistiriyordu seneye evleniriz falanAşkımdan ölsem açılmazdım .. yani denemiş oldu hayat devam ediyor
Kendinizi cok fazla onun yerine koyuyorsunuz. Gerek yok.Dimi .. yalnız kendimi koyuyorum da onun yerine her gün görüyor attı kendine ateşe kim gaz verdi bu kıza anlamadım ya ortam aynı olmasa unutur gider de böylesi offf :S kitlenip kalıyorum teselli istedikçe ağladıkça
Takıntılı birimi arkadaşınız ? Yani o kadar yapma demşsiniz .Erkek milleti kadındaki gizemi seviyor avcı olmayı seviyor sakın sakın dedim defalarca ama duygusal boşluk yaşı 29 hormonlar vs artık onunla sevgili olmak istiyorum diye tutturmustu son zamanlarda bir de adam inanılmaz kibirli evlilikle alakası yok soyadını falan kendi adına yakistiriyordu seneye evleniriz falan
Evet inatçıdır ve inanılmaz hayalperesttir hayatı dizi sanıyor daha öncede bir çocuğa açıldı Allah'tan onun ortamı farkliydi kolay atlattıTakıntılı birimi arkadaşınız ? Yani o kadar yapma demşsiniz .
Öyle bir şey yok . Erkekler cesur kadın sever , kaç kere gidip acilmisim vala açılmadan dudaklarına yapistığım bile oldu. Hiç biri onlarda etkisiz kalmadı, karşılık gördüm hep .Erkek milleti kadındaki gizemi seviyor avcı olmayı seviyor sakın sakın dedim defalarca ama duygusal boşluk yaşı 29 hormonlar vs artık onunla sevgili olmak istiyorum diye tutturmustu son zamanlarda bir de adam inanılmaz kibirli evlilikle alakası yok soyadını falan kendi adına yakistiriyordu seneye evleniriz falan
Öyle bir şey yok . Erkekler cesur kadın sever , kaç kere gidip acilmisim vala açılmadan dudaklarına yapistığım bile oldu. Hiç biri onlarda etkisiz kalmadı, karşılık gördüm hep .
Erkekler asıl muhtaç kadin sevmezler , biri ona hayır dedi diye kendini yerden yere vuran kadınlardan hoşlanmazlar .
Maşallah
Bence siz özgüvenli kararlı erkeklerden bahsediyorsunuz. Nadir bulunan tür onlar.Öyle bir şey yok . Erkekler cesur kadın sever , kaç kere gidip acilmisim vala açılmadan dudaklarına yapistığım bile oldu. Hiç biri onlarda etkisiz kalmadı, karşılık gördüm hep .
Erkekler asıl muhtaç kadin sevmezler , biri ona hayır dedi diye kendini yerden yere vuran kadınlardan hoşlanmazlar .
Direk iletişimi kessin. Tecrübe oldunsenin için falan filan. Ya çok zor şimdi birsey demekBir arkadaşım var iş arkadasina onca uyarmama rağmen gidip açıldı şimdi seni arkadaşça seviyorum lafını duydu ve enkaz nasıl teselli verilir?
Ben de merak ediyorum ,arkadaşın konusuna maydonoz olacağım ama gerçekten karakter meselesi mi yoksa hiç hoşlanmadıkları için aslinda dürüst mü davranıyorlar.Benim de başıma gelmişti neden tanımak için bile bır şans vermiyorlar ( gerçi kime göre şans tartışılır)Yani hiç merak etmiyorlar mı teklif edeni.Teklif eden o kadar mı itici oluyor teklif ettiği için.Diyelim ki çok iyi biri çıktı karşılarına tam istedikleri gibi yine de red edecekler mi.Çok soru sordum sorry...Öyle bir şey yok . Erkekler cesur kadın sever , kaç kere gidip acilmisim vala açılmadan dudaklarına yapistığım bile oldu. Hiç biri onlarda etkisiz kalmadı, karşılık gördüm hep .
valahi dediğim gibi uzun zamandrı (ergenliğimden sonraBen de merak ediyorum ,arkadaşın konusuna maydonoz olacağım ama gerçekten karakter meselesi mi yoksa hiç hoşlanmadıkları için aslinda dürüst mü davranıyorlar.Benim de başıma gelmişti neden tanımak için bile bır şans vermiyorlar ( gerçi kime göre şans tartışılır)Yani hiç merak etmiyorlar mı teklif edeni.Teklif eden o kadar mı itici oluyor teklif ettiği için.Diyelim ki çok iyi biri çıktı karşılarına tam istedikleri gibi yine de red edecekler mi.Çok soru sordum sorry...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?