- 21 Ağustos 2014
- 131
- 44
- 48
- Konu Sahibi sweetflower5555
-
Herkesin ilişki dinamiği farklıdır ayrıca yaşanan olaylar problemler yada duygu durumu insanın davranışlarını etkiler. Yani yerine göre anaç yerine göre eş yerine göre arkadaş yada sevgili olursunuz.tabi ki kalkıp da kalın giy diyecek terleyince sırtına havlu koyacak değilim bunu yapanlar varmışama günlük sorunlarını hallettin mi şeklinde konuşmalar derdine ortak olmalar sırlarını saatlerce dinlemeler soru sormalar anlattıklarıyla ilgilenmeler bunların dozajını nasıl ayarlıyorsunuz
kendileri oğlak burcu olur ve kimseye ama hiç kimseye güveni kalmamış malesef
Üyelik ismi bile aynı yani hiç uğraşmamış. Banlı hesap da değil. E peki amaç ne?kızlar hoşlandığım kişiye anaç davranmaktan nasıl vazgeçerim?
genelde şakalaşırız çok yakınız ama dertlerini sorunlarını sırlarını sabırla oturup dinlerim. günlük sorunlarıyla ilgilenirim hallettin mi diye sorarım mesaj atarım veya dersi varsa başarılar şeklinde. sıkıntılarına dair sorular sorarım konusu açılırsa sorunu anlamaya çalışırım. beni annesi gibi...www.kadinlarkulubu.com
Bir buçuk saat arayla aynı konunun lacivertini, ikinci üyelikle açmak. İlginç.
İşte o benimtabi ki kalkıp da kalın giy diyecek
Üyelik ismi bile aynı yani hiç uğraşmamış. Banlı hesap da değil. E peki amaç ne?
yok o başkaydı şimdi tavsiyelere ihtiyacım var hahahahahaKız sen bu konuyu daha iki saat önce açmadın mı
canım istedi sanane engellersin rahatsız olursan bu kadar basitkızlar hoşlandığım kişiye anaç davranmaktan nasıl vazgeçerim?
genelde şakalaşırız çok yakınız ama dertlerini sorunlarını sırlarını sabırla oturup dinlerim. günlük sorunlarıyla ilgilenirim hallettin mi diye sorarım mesaj atarım veya dersi varsa başarılar şeklinde. sıkıntılarına dair sorular sorarım konusu açılırsa sorunu anlamaya çalışırım. beni annesi gibi...www.kadinlarkulubu.com
Bir buçuk saat arayla aynı konunun lacivertini, ikinci üyelikle açmak. İlginç.
amacım kendimi saklamak değil zaten kafama göre takılıyorum herkes işine baksa kimse hoşnutsuz olmaz benceAhahahahah
Ya
Kızım bari ikinci üyelik alacaksın değişik bi' isimle al
sweetflower5555 ve sweetflower77
Tanınmaz olmuşsun mübarek
evet iyi de yapıyorumCanı sıkılıyor herhalde, boşluktan.
amacım kendimi saklamak değil zaten kafama göre takılıyorum herkes işine baksa kimse hoşnutsuz olmaz bence
herkes kendi işine baksa keşke
Ben 3. Üyelikle aynı konuyu açınca yazıcam yorumumu !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?