Erkeğe anaç davranışın dozu nasıl olmalı?

Yerine göre yapıcaksın işte
Her zaman anne gibi davranmak da sıkar bence arada olmalı ama
annelik yapmıyorum bence aslında. sorunlarını anlatırsa özenle dinliyorum sırlarını tutuyorum derslerini soruyorum günlük halletmesi gereken meseleler varsa akşam naptın diye mesaj atıyorum bu kadar yani. zaten çok yakın olduğumuzdan çok sohbet ederiz bunlar da genel olarak karşılıklı esprileşme şeklinde oluyor

Onun anneye ihtiyaci yok. Annesi var zaten.
ben asla yemek yedin mi aç mısın vs demiyorum en fazla yaptığım şey bana uyku sorunundan bahsetmişti ben de erken uyu dinlen kendine gel vs demişimdir birkaç kez. dertlerini dinlemek yaptığım benim bi de yarın şu şu işlerim var demişse akşam hallettin mi diye sormak

Erken uyumasi gerektigini o da biliyordur. Cocuk degil. Bazen sadece dinlemek de yeter. Onun herseyini annesi gibi hallettin mi diye sormayin. O anlatirsa dinleyin. Yoksa hayatima vok mudahale ediyor der.

Ben baya anne oldum doğurmadan, bildiğin çocukmuş kendi düşünemezmiş gibi davranıyorum ama benim bu halimi seviyo eşim sordum da rahatsız oluyo mu diye ama çok memnun, ben de çok seviyorum bu halimi, çocuğum olana kadar seninle hevesimi alcam diyorum artık napim

Anaç davranmam karısı gibi davranırım çünkü anası var zaten, ben anası değilim
ben aslında güven sorunu olduğundan onu aşmaya özen gösteriyorum. anlattıklarını dikkatlice dinliyorum sırlarını tutuyorum sorunlarını anlamaya empati yapmaya çalışıyorum. günlük meşguliyetleri varsa hallettin mi yaptın mı şeklinde mesaj atıp kısaca soruyorum bu kadar yani annelikten kasdım bu sanırım ve sıkmaktan da korkuyorum. kendisi dinlenmemekten anlaşılmamaktan şikayetçi biri çok zor dönemler atlatmış aramız çok samimidir bu arada

Yaa aynen öylee çocuğumuz yok, bi çocuğum olursa iki çocukla napicam diyorum eşime

hahaha Allah daim etsin mesela neler yapmaktasınız özel olmayacaksa

Erken uyumasi gerektigini o da biliyordur. Cocuk degil. Bazen sadece dinlemek de yeter. Onun herseyini annesi gibi hallettin mi diye sormayin. O anlatirsa dinleyin. Yoksa hayatima vok mudahale ediyor der.
zaten kendi açmıştı konuyu ben de uyumana engel olan nedir vs demişimdir. ama haklısınız teşekkürler. bugünkü bazı işlerini de sordum mesajı attım geçti artık, ama araya bayram giriyor ve 10 gün boyunca konuşmayacağımız için sorayım demiştim. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…