- 21 Ağustos 2014
- 131
- 44
- 48
- Konu Sahibi sweetflower5555
mesela işleri çıkınca naptın halettin mi diye sormaz mısın veya bi hal hatır vs nasıl oluyorDozunu geç hiç anaç davranmıyorum. Başlarda öyleydim ama bıraktım. Erkek şımarıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela işleri çıkınca naptın halettin mi diye sormaz mısın veya bi hal hatır vs nasıl oluyorDozunu geç hiç anaç davranmıyorum. Başlarda öyleydim ama bıraktım. Erkek şımarıyor.
Hal hatir sorarim gun icinde hepsi bu hastaysa bi nasil.oldun ilacini aldin mi vs sorarim ama yemegini yedin mi hava soguk bak kaljn giyin vs vs anneci davranmiyorum.mesela işleri çıkınca naptın halettin mi diye sormaz mısın veya bi hal hatır vs nasıl oluyor
Yapmicammmm zaten şu an yazınca saçma salak geldi bana kendi hareketimYa kizlar yapmayın...:) şimdi Freud amcanin bir iki yazisini buraya eklersem çıkamazsınız işin icinden. Sevin kocalarinizi ama çocuğum demeyin... :)
işte yaptığım da tam olarak bu benim. çok teşekkür ederimHal hatir sorarim gun icinde hepsi bu hastaysa bi nasil.oldun ilacini aldin mi vs sorarim ama yemegini yedin mi hava soguk bak kaljn giyin vs vs anneci davranmiyorum.
Baslarda oyleydim istedigim kiymeti degeri goremedim kendisi tarafindan üzdüğü zamanlar oldu sonra bi pes ettim yeter artik dedim ve tavrimi 360 derece degistirdim. Simdi o ilgilenir arar sorar ben yapmam hiç.
bana da güzel nasihat olduHal hatir sorarim gun icinde hepsi bu hastaysa bi nasil.oldun ilacini aldin mi vs sorarim ama yemegini yedin mi hava soguk bak kaljn giyin vs vs anneci davranmiyorum.
Baslarda oyleydim istedigim kiymeti degeri goremedim kendisi tarafindan üzdüğü zamanlar oldu sonra bi pes ettim yeter artik dedim ve tavrimi 360 derece degistirdim. Simdi o ilgilenir arar sorar ben yapmam hiç.
alakası yok ki günlük hayattaki muhabbetimizi bilmiyorsun ben kendi tarafımdan anlattım onun bana yaklaşımından bahsetmedim. en küçük bir ilgisi nezaketi bile olmasaydı çevremde dahil bulundurmazdımBu adamın sizinle zerre kadar ilgilenmediğini ne zaman fark edeceksiniz acaba![]()
Yapmicammmm zaten şu an yazınca saçma salak geldi bana kendi hareketim![]()
Ops aynı ben. Ama benim eşim halinden memnun gibi ya bilemedim. Neyse biraz kadın olma zamanı o haldeYapma... gercekden araniz soğur. Bende severim mincirmayi ama benimki dayanamayip söyledi... annem gibi helede cocuk gibi davranma sonra bazi durumlarda aklima geliyor, tiksiniyorum diye
Bende bi ara sesimi inceltip bebeklik yapiyordum...![]()
Ne bilim...benimkide 2,5 yil memnun gibiydi...ben dozunu kaçırmıştım belkide. Acik acik yazmak istemiyorum ama adamin dedigi: sen bebek gibi mincirinca fanfini olmuyor'..Ops aynı ben. Ama benim eşim halinden memnun gibi ya bilemedim. Neyse biraz kadın olma zamanı o halde![]()
alakası yok ki günlük hayattaki muhabbetimizi bilmiyorsun ben kendi tarafımdan anlattım onun bana yaklaşımından bahsetmedim. en küçük bir ilgisi nezaketi bile olmasaydı çevremde dahil bulundurmazdım
Ahaa fanfini olmayışının sebebini buldumNe bilim...benimkide 2,5 yil memnun gibiydi...ben dozunu kaçırmıştım belkide. Acik acik yazmak istemiyorum ama adamin dedigi: sen bebek gibi mincirinca fanfini olmuyor'..
Ben yandim...sen yanma. :)
Ahaa fanfini olmayışının sebebini buldum
Sözde birbirimizi seviyoruz bayılıyoruz ama minimum fanfini nedennn diye sorguluyodum![]()
Kahkaha attım yaAhahahahah
Ya
Kızım bari ikinci üyelik alacaksın değişik bi' isimle al
sweetflower5555 ve sweetflower77
Tanınmaz olmuşsun mübarek
![]()
Giydiririm, yediririm, yıkarım, yatırırım falan baya 5 yaşında gibi davranıyorum yanihahaha Allah daim etsinmesela neler yapmaktasınız özel olmayacaksa
ben bunları kendisine sordum öyle davrandığının farkında bile olmadığını morali bozukken en yakın arkadaşı dışında hiç kimseyle konuşmak istemediğini çünkü sinirli yapısı olduğundan insanları kırmaktan çekindiğini az sesi yükselince karşısındakinin oturup ağladığını vs anlattı ki anlattıklarının doğruluğunu biliyorum. genel durumdan bahsetti sonra bana yaptığı özel o davranışı sorunca farkında bile değildim kimseyle konuşasım yoktu zaten vs dedi. ben de sorun etmedim açıkçası tüm talihsizliklerin kendisinde toplandığı 3 gün geçirdiMesajlaşıp konuşuyor olabilirsiniz, ilginiz hoşuna gidiyordur hepsi bu.
Adam sizi görüp görmemezliğe gelmiş.
Arka arkaya sıra beklerken selam bile vermemiş arkasını dönmüş.
İçinde ufacık duygu olan erkek böyle bir şey yapmaz, her fırsatı değerlendirir.
işte beni en çok rahatlatan yorum bu olsa gerek onun da deli dolu bazı davranışları var diyorum ki keşke benim de yanımda yapsan hahaha. çok teşekkürlerKisiden kisiye cok degisir bu dediginiz sey. Ben hic anac bi insan degilimdir mesela. Ay aman dur etme yapma demem hic. Cilgin ve delidolu bi insanim ve mesela erkek arkadasim benim en cok bu ozelligimi seviyor. Ama karsindakinin derdini dinleme sirlarini tutma falan anacliga girmiyor bence onu zaten insan olan herkesin yapmasi gerekir.
canım istedi sanane engellersin rahatsız olursan bu kadar basit
Merhaba,amacım kendimi saklamak değil zaten kafama göre takılıyorum herkes işine baksa kimse hoşnutsuz olmaz bence