Erkeğe anaç davranışın dozu nasıl olmalı?

mesela işleri çıkınca naptın halettin mi diye sormaz mısın veya bi hal hatır vs nasıl oluyor
Hal hatir sorarim gun icinde hepsi bu hastaysa bi nasil.oldun ilacini aldin mi vs sorarim ama yemegini yedin mi hava soguk bak kaljn giyin vs vs anneci davranmiyorum.
Baslarda oyleydim istedigim kiymeti degeri goremedim kendisi tarafindan üzdüğü zamanlar oldu sonra bi pes ettim yeter artik dedim ve tavrimi 360 derece degistirdim. Simdi o ilgilenir arar sorar ben yapmam hiç.

Hal hatir sorarim gun icinde hepsi bu hastaysa bi nasil.oldun ilacini aldin mi vs sorarim ama yemegini yedin mi hava soguk bak kaljn giyin vs vs anneci davranmiyorum.
Baslarda oyleydim istedigim kiymeti degeri goremedim kendisi tarafindan üzdüğü zamanlar oldu sonra bi pes ettim yeter artik dedim ve tavrimi 360 derece degistirdim. Simdi o ilgilenir arar sorar ben yapmam hiç.
işte yaptığım da tam olarak bu benim. çok teşekkür ederim

bana da güzel nasihat oldu

Bu adamın sizinle zerre kadar ilgilenmediğini ne zaman fark edeceksiniz acaba :işsiz:
alakası yok ki günlük hayattaki muhabbetimizi bilmiyorsun ben kendi tarafımdan anlattım onun bana yaklaşımından bahsetmedim. en küçük bir ilgisi nezaketi bile olmasaydı çevremde dahil bulundurmazdım

Yapmicammmm zaten şu an yazınca saçma salak geldi bana kendi hareketim 😭

Yapma... gercekden araniz soğur. Bende severim mincirmayi ama benimki dayanamayip söyledi... annem gibi helede cocuk gibi davranma sonra bazi durumlarda aklima geliyor, tiksiniyorum diye :(

Bende bi ara sesimi inceltip bebeklik yapiyordum... :(

Yapma... gercekden araniz soğur. Bende severim mincirmayi ama benimki dayanamayip söyledi... annem gibi helede cocuk gibi davranma sonra bazi durumlarda aklima geliyor, tiksiniyorum diye :KK43:

Bende bi ara sesimi inceltip bebeklik yapiyordum... :KK43:
Ops aynı ben. Ama benim eşim halinden memnun gibi ya bilemedim. Neyse biraz kadın olma zamanı o halde 🦵🏻

Ops aynı ben. Ama benim eşim halinden memnun gibi ya bilemedim. Neyse biraz kadın olma zamanı o halde 🦵🏻
Ne bilim...benimkide 2,5 yil memnun gibiydi...ben dozunu kaçırmıştım belkide. Acik acik yazmak istemiyorum ama adamin dedigi: sen bebek gibi mincirinca fanfini olmuyor'..
Ben yandim...sen yanma. :)

alakası yok ki günlük hayattaki muhabbetimizi bilmiyorsun ben kendi tarafımdan anlattım onun bana yaklaşımından bahsetmedim. en küçük bir ilgisi nezaketi bile olmasaydı çevremde dahil bulundurmazdım

Mesajlaşıp konuşuyor olabilirsiniz, ilginiz hoşuna gidiyordur hepsi bu.

Adam sizi görüp görmemezliğe gelmiş.
Arka arkaya sıra beklerken selam bile vermemiş arkasını dönmüş.
İçinde ufacık duygu olan erkek böyle bir şey yapmaz, her fırsatı değerlendirir.

Ne bilim...benimkide 2,5 yil memnun gibiydi...ben dozunu kaçırmıştım belkide. Acik acik yazmak istemiyorum ama adamin dedigi: sen bebek gibi mincirinca fanfini olmuyor'..
Ben yandim...sen yanma. :)
Ahaa fanfini olmayışının sebebini buldum 😁😁😁
Sözde birbirimizi seviyoruz bayılıyoruz ama minimum fanfini nedennn diye sorguluyodum 😁😁😁

Ahaa fanfini olmayışının sebebini buldum 😁😁😁
Sözde birbirimizi seviyoruz bayılıyoruz ama minimum fanfini nedennn diye sorguluyodum 😁😁😁

Bu işi kırmızı don çözer :) şaka biryana mincirma fazla...hafif dişiliğini kullan...bide fazla anac olma. Aslinda düşününce cokda anormal bir durum değil. Hangi erkek annesine fanfini amacli ilgi duyarki? Biz kadinlarda adamlara hem ana peşine bebek oluyoruz...

Kisiden kisiye cok degisir bu dediginiz sey. Ben hic anac bi insan degilimdir mesela. Ay aman dur etme yapma demem hic. Cilgin ve delidolu bi insanim ve mesela erkek arkadasim benim en cok bu ozelligimi seviyor. Ama karsindakinin derdini dinleme sirlarini tutma falan anacliga girmiyor bence onu zaten insan olan herkesin yapmasi gerekir.

Mesajlaşıp konuşuyor olabilirsiniz, ilginiz hoşuna gidiyordur hepsi bu.

Adam sizi görüp görmemezliğe gelmiş.
Arka arkaya sıra beklerken selam bile vermemiş arkasını dönmüş.
İçinde ufacık duygu olan erkek böyle bir şey yapmaz, her fırsatı değerlendirir.
ben bunları kendisine sordum öyle davrandığının farkında bile olmadığını morali bozukken en yakın arkadaşı dışında hiç kimseyle konuşmak istemediğini çünkü sinirli yapısı olduğundan insanları kırmaktan çekindiğini az sesi yükselince karşısındakinin oturup ağladığını vs anlattı ki anlattıklarının doğruluğunu biliyorum. genel durumdan bahsetti sonra bana yaptığı özel o davranışı sorunca farkında bile değildim kimseyle konuşasım yoktu zaten vs dedi. ben de sorun etmedim açıkçası tüm talihsizliklerin kendisinde toplandığı 3 gün geçirdi

Kisiden kisiye cok degisir bu dediginiz sey. Ben hic anac bi insan degilimdir mesela. Ay aman dur etme yapma demem hic. Cilgin ve delidolu bi insanim ve mesela erkek arkadasim benim en cok bu ozelligimi seviyor. Ama karsindakinin derdini dinleme sirlarini tutma falan anacliga girmiyor bence onu zaten insan olan herkesin yapmasi gerekir.
işte beni en çok rahatlatan yorum bu olsa gerek onun da deli dolu bazı davranışları var diyorum ki keşke benim de yanımda yapsan hahaha. çok teşekkürler

canım istedi sanane engellersin rahatsız olursan bu kadar basit
amacım kendimi saklamak değil zaten kafama göre takılıyorum herkes işine baksa kimse hoşnutsuz olmaz bence
Merhaba,
2. üyelik kurallarına uyduğunuz sürece çift üyelikli olmanızda sakınca yok ama siz sizin tabirinizle kafanıza göre takılıyorsunuz, oysa kullanım sözleşmesi der ki: "Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır."

Üyeliklerinizle benzer içerikli konular açıyorsunuz, dahası madem kendinizi saklamıyorsunuz neden açtığınız konuların içeriklerini ısrarla siliyorsunuz?
Yine kullanım sözleşmesi der ki: "Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez."

Siteye üyeyseniz kurallara uymakla mükellefsiniz çünkü üyeler kullanım sözleşmesini okumamış dahi olsalar, (aslında üye olurken okumadan okudum diye işaretlememelidirler) okumuş ve hem kullanım sözleşmesindeki kuralları, hem bölümlere özgü kuralları, dolayısıyla sitenin işleyiş ve tüm kurallarını kabul etmiş sayılırlar.

Bu sebeple hem 2. üyelik kurallarını hiçe sayamazsınız hem de açtığınız konuları aklınıza estiği gibi silemezsiniz.

Son düzenleme:
Back
X