• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe bir şey kendi düşüncesiymiş gibi nasıl empoze edilir?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Evet hanımlar hep derler ya erkeğe dediklerinizi yaptırın ama kendi fikri sansın diye. Bu yöntem nasıl uygulanıyor bir türlü çözemedim :)

ehem. öncelikle istediğiniz şeyin mantığını güzelce savunmanız gerekiyor. monolog yapar muhabbet eder gibi konuşurken o düşüncenizin mantığını iyi anlatıp karşınızda " aa hakikaten haklı" diye algı oluşturmak lazım ki zamanla o da o şekilde düşünmeye başlıyor mantıklı bulduğundan. bu kadın erkek herkes için geçerli bence.

bir de karizmatik bir insan olmak önemli bu konularda. karşınızdakini etkileyebilmek lazım sevgilin olsan bile. karşında sana karşı önyargılı biri varsa, senin aklını küçük görüyorsa, ağzından çıkan şeyleri de dikkate almayacaktır.

yani bu işin kuralı önce o insan olabilmekten geçiyor bence.

Onu istedigin seye ikna et.iyice mantik erdirdikten sonra birak kendi haline gerisi geliyo.ben oyle yapiyorum sonra o kendi yapiyo mesela is yolunda gitmeyince allahtan sen yaptin diyorum.isin icinden cikiyorum ama istedigimide yaptiriyorum bu yolla.mesela onun dinledigi fikrine onem verdigi insanlari da deneyebilirsin planli yani ama mantikli bir nedeni olmali herzaman istedigin seyin.mantik isliyo

Back
X