Bir kere böyle bir durumda hayatta hayır gitmeyelim ben istemiyorum diye tutturmam.benim eşim de bir aralar fethiyeye ya da kemere tayin isteyelim diye tutturdu.bense oralarda hayatta yaşayamam.arastiralim oraları bir bakalım falan dedim.hergun bir haber getirdim.bugun arkadaş söyledi kemerde kiralar çok pahaliymis pazar falan yapamiyorduk maaş ucu ucuna yetiyor diyor dedim.sonra o zaman çocuk yoktu,cocyk olunca ne yaparız ki bakıcı bulabilir miyiz ki orda, ne yapsak küçük de yer inşallah güvenilir birini buluruz dedim.b ir de ben sıcak yerleri sevmem hiç bilir esim.bir sohbet arasında yazları ne yaparız ki artık bütün yaz beni nereye getireceğini sasirirsin o sıcaklarda ne cektiririm sana dedim güldüm.neyse artık annemlerde annenlerde geçer yazımız.evde kalsak zaten millet tatil yeri diye bize doluşur ,gerçi gelsinler ben severim bilirsin misafir aslında deniz kenarı bir yerde oturcaz belki daha iyi olur o acidan falan.tabi hep bunlar laf arasında edilen sözler ,tayin zamanı bir geldi eşim ufaktan ufaktan vazgeçmişti .arada aslında ben çok istemiyor gibiyim ama kararsizim da diyordum.sakasina artık senin isteyinle gidersek başına kakarmisim senin yüzünden geldik diye falan deyip şaka şaka falan da yaptım sonunda adam vazgeçti.b ir de sonunda diyor ki az değilsin sen vazgecirdin biliyorum ben de diyorum ki Yoo aslında baya niyetlenmis heveslenmistim ben de :)