• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe bir şey kendi düşüncesiymiş gibi nasıl empoze edilir?

Ben genelde bunu iyi uygularim ama nasıl yapiyorum anlatabilir miyim bilmiyorum ama eşim uyanıyor var ya çok fenasin beni iyi kandırıyorsun diyor ben de biliyorum aşkım sen dusuncelisin zaten benim ugrasmama gerek yokki diyorum :halay:ne sorunun var şöyle belki aklıma gelir birseyler

Diyeceksinki ; askım biliyorum seninde aklina gemistir ve sen en iyisini tabiki düşünürsün cünkü zekana guveniyorum,bu bu konuyu söyle yapalim degilmi, bak sende benim gibi dusunuyormussun askim. Zaten guveniyordum kivrak zekana.

Hmmmm iyi fikir :) öve öve yaniiii

ehem. öncelikle istediğiniz şeyin mantığını güzelce savunmanız gerekiyor. monolog yapar muhabbet eder gibi konuşurken o düşüncenizin mantığını iyi anlatıp karşınızda " aa hakikaten haklı" diye algı oluşturmak lazım ki zamanla o da o şekilde düşünmeye başlıyor mantıklı bulduğundan. bu kadın erkek herkes için geçerli bence.

bir de karizmatik bir insan olmak önemli bu konularda. karşınızdakini etkileyebilmek lazım sevgilin olsan bile. karşında sana karşı önyargılı biri varsa, senin aklını küçük görüyorsa, ağzından çıkan şeyleri de dikkate almayacaktır.

yani bu işin kuralı önce o insan olabilmekten geçiyor bence.

Cok mantikli bi savunma lazim yani ama bunu kendi fikri sanar mi :))

Hmmm... Sade bir kaynim var. Eltime ve bana köylulerimiz diyorlarki " sizinkileri kv niz kadir gecesinde dogurmuş diye" herhalde erkege bagli.. Massallah diyim eşime :KK48:.. Cidden kk daki mesajlari okuyunca, okadar cok sasiriyorum ki.. Yatip kalkip sükür ediyorum..

ehem. öncelikle istediğiniz şeyin mantığını güzelce savunmanız gerekiyor. monolog yapar muhabbet eder gibi konuşurken o düşüncenizin mantığını iyi anlatıp karşınızda " aa hakikaten haklı" diye algı oluşturmak lazım ki zamanla o da o şekilde düşünmeye başlıyor mantıklı bulduğundan. bu kadın erkek herkes için geçerli bence.

bir de karizmatik bir insan olmak önemli bu konularda. karşınızdakini etkileyebilmek lazım sevgilin olsan bile. karşında sana karşı önyargılı biri varsa, senin aklını küçük görüyorsa, ağzından çıkan şeyleri de dikkate almayacaktır.

Harikasin canim tamda anlatmak istedigim benimde buydu.

Onu istedigin seye ikna et.iyice mantik erdirdikten sonra birak kendi haline gerisi geliyo.ben oyle yapiyorum sonra o kendi yapiyo mesela is yolunda gitmeyince allahtan sen yaptin diyorum.isin icinden cikiyorum ama istedigimide yaptiriyorum bu yolla.mesela onun dinledigi fikrine onem verdigi insanlari da deneyebilirsin planli yani ama mantikli bir nedeni olmali herzaman istedigin seyin.mantik isliyo

Yani ikna edip serbest birakmak. kendini ozgur hissedicek aslinda gorunmez parmakliklar :P :D

Cok mantikli bi savunma lazim yani ama bunu kendi fikri sanar mi :))

ya ben sevgilime özellikle bişi yaptırmak istemiyorum ama mesela çok güvenli olan bir araba markasını daha önce söylemiştim. o da araştırmış o güvenli markayı. trafikte gördükçe de vay ne güzel araba diyordum vs. trafikten de korkuyorum. araba alırken o markadan aldı mesela. çünkü ona da mantıklı geldi trafikte güvenli olmak ilk önceliği oldu onun da.

bu zaten karşılıklı etkileşim gibi oluyor çift olunca. hani zaten kafa yapınız benzer ise düşünce yapınız benzer ise sizin dediğiniz de ona mantıklı geliyor vs öyle düşünün. hani arkadaşından etkilenirsin ya onun gibi.

Ben genelde bunu iyi uygularim ama nasıl yapiyorum anlatabilir miyim bilmiyorum ama eşim uyanıyor var ya çok fenasin beni iyi kandırıyorsun diyor ben de biliyorum aşkım sen dusuncelisin zaten benim ugrasmama gerek yokki diyorum :halay:ne sorunun var şöyle belki aklıma gelir birseyler

Bize kurs verir misiniz 20 kadar kisi toplasak :D :D :D

Mesela diyelim ki evlenince sehir degistirmek istedi esimiz ama ben istemiyorm diyelim. Sakinlik istiyorum o hareket istiyor. ne desem mesela? sen de ihtiyarladin hayatim gozunden anladim aslinda sakinlik istiyosun tamam senin dedigin olsun burda kaliyoruz mu desem :D :D :D

ya ben sevgilime özellikle bişi yaptırmak istemiyorum ama mesela çok güvenli olan bir araba markasını daha önce söylemiştim. o da araştırmış o güvenli markayı. trafikte gördükçe de vay ne güzel araba diyordum vs. trafikten de korkuyorum. araba alırken o markadan aldı mesela. çünkü ona da mantıklı geldi trafikte güvenli olmak ilk önceliği oldu onun da.

bu zaten karşılıklı etkileşim gibi oluyor çift olunca. hani zaten kafa yapınız benzer ise düşünce yapınız benzer ise sizin dediğiniz de ona mantıklı geliyor vs öyle düşünün. hani arkadaşından etkilenirsin ya onun gibi.

Yani erkege bagli cunku bazi erkekler burnunun dikine cok gider ya gurur yapip. gerci nisanlim laf dinliyo da ama gecistriyo da olabilir bilemiyorm :)

Tam olarak böyle mi yapıyorum bilmiyorum amaaa ben eşimle bi kpnu hakkında konuşurum, sonra bi bakarım o benim fikrimi kendi fikri gibi bana sunuyor. Bu önemli konularda da olur saçma sapan şeylerde de.
Mesela saçma konlara örnek, ben yazın ailemin yanına gittim, döndüm . Baktım bıçakları kesmiyor, eşime dedim sen bunları makineye mş atıyorsun körelmiş. Evet atıyorum atılmaz mı ne alaka makineyle dedi, kimse atmıyor u ki dedi. Ya bem atmam , yüksek ısıdan körelir bıçak dedim. Bir kaç gün sonra ( tam kurban arifesiysi) bıçak almış yeni, bunu makineye atma makşnede köreliyormuş dedi. Baktım şaşkın şaşkın "Allah Allah aaaa öyle mi" dedim dalga geçerek. Evet öyleymiş diyor bi de. Ben söuledim ya sana bunu dedim. Ya öyle mi dedi:rolleyes:

Yani ikna edip serbest birakmak. kendini ozgur hissedicek aslinda gorunmez parmakliklar :p :KK70:
Aynen canim ama sureklide soliyecen bilinc altina girecek ne istiyosan bir ay oncesinden basla iki gunde haftada bir tekrarla dirdir etmeden guzelce ve mantik unutma mantikli bir nedeni mutlaka olsun

Tam olarak böyle mi yapıyorum bilmiyorum amaaa ben eşimle bi kpnu hakkında konuşurum, sonra bi bakarım o benim fikrimi kendi fikri gibi bana sunuyor. Bu önemli konularda da olur saçma sapan şeylerde de.
Mesela saçma konlara örnek, ben yazın ailemin yanına gittim, döndüm . Baktım bıçakları kesmiyor, eşime dedim sen bunları makineye mş atıyorsun körelmiş. Evet atıyorum atılmaz mı ne alaka makineyle dedi, kimse atmıyor u ki dedi. Ya bem atmam , yüksek ısıdan körelir bıçak dedim. Bir kaç gün sonra ( tam kurban arifesiysi) bıçak almış yeni, bunu makineye atma makşnede köreliyormuş dedi. Baktım şaşkın şaşkın "Allah Allah aaaa öyle mi" dedim dalga geçerek. Evet öyleymiş diyor bi de. Ben söuledim ya sana bunu dedim. Ya öyle mi dedi:rolleyes:

Aaaa :D :D iste tam bu mod lazim bana :D :D
Simdi nisanlima isteklerimi mantkli sekilde anlatiyorum ikna oluyor ama ben oyle istedigim icin. hani kendi fikri sanmiyor oyle sansa daha iyi yonlendireblrm :D

bu benim de çok başıma geliyor. sonra biliyorum ben demiştim sana diyorum :KK48:

Aaaa :KK70: :KK70: iste tam bu mod lazim bana :KK70: :KK70:
Simdi nisanlima isteklerimi mantkli sekilde anlatiyorum ikna oluyor ama ben oyle istedigim icin. hani kendi fikri sanmiyor oyle sansa daha iyi yonlendireblrm :KK70:
Önemsiz bişey gibi kabullenip kabullenmesi önemli değil gibi konuşun. Mantıklı olan sizin dediğiniz , kşmsenşn kabul etmesine gerke yokmuş gibi , onay beklemeyin. Ara ara hatırlatırsınız:KK68:

Back
X