Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Neye muhtaç olayım hanımefendi eşim otobuslerde elimde valizle sürünmeme razı olmayıp gelip alıyo değer veriyo. Tam tersi olsa onun arabası olmasa ben yaparım karşınızdaki kişiye değer verir değer görürseniz anlaşırız bigün

Kendimi gereksiz yere aldırıp bırakmaktan hoşlanmıyorum diye değer görmediğime ya da sevilmediğime dair çıkarımı nasıl yaptınız? Yani siz kendi değerinizi bir yerlere taşınmak olarak görüyorsunuz diye herkes öyle mi görmek zorunda? Benim kriterlerim çok daha farklı bu konuda.

Aracım kapının önünde duruyor, buna rağmen tek başıma seyahat edeceksem uzak ya da yakın hem bütçemi hem çevreyi korumak adına toplu taşıma kullanıyorum ben. Dünyanın geleceğinden daha önemli değil benim totomun rahatlığı.

Ama olmayınca olmuyor. Sordunuz mu para meselesi mi yoksa üşengeçlik mi ben ilk okuduğum da aklıma direk para geldi. Adamın içinde de yoksa düz yol tepe gözükür. Mesela 2 haftadır eşime çocugun odasının yerini değiştirelim diyorum duymadığım bahane kalmadı. 😂 İçinde olacak.
Aynen öyle içinden gelmeli. İki cilve naz yapsaydın bacım sen de, benim gibi adama saldırma hemen😁

Erkeklerin davranislarini kadinlara baglamak çok yanliş. Tabi ki doğru yaklasimlarimizin etkisi elbette var ama biyere kadar var.
Eşim beni dinler ama tamamen "ben dinletiyorum" diyemem, eşimin karakteri beni dinlemeye musait zaten, benim başardigim veya özel olarak yaptigim birsey yok karakter meselesi ve birazda sevgi ve düşünceyle alakali...

Eşim beni dinler ama robot gibi her agzimdan cikani sorgusuz sualsiz yerine getirmez devamli ve eşimin istemedigi biseyi yaptirmak isterken yagcilik,cilve yapmak ve adamin sagini solunu okşamak filan benim eşimde işe yaramaz, amacimi anlayacak kadar zeki bir adam o yuzden birsey isterken o tarz hareketlerden kaciniyorum cunku cok itici ama kimiside o sekilde ikna ediyor, yani adamina gore degisiyor.🙄

Güçlü ol ol dediler sırtımıza çok fazla yük yüklediler. Erkeklerin incelikleri güzellikleri kalmadı. Bir çiçek bir yemek bir yerden alınmak bunlar elimizden alındı. O kadar itilip kakılıyoruz ki artık kötünün iyisine razı olup şükrediyoruz. Çok yazık biz kadınlara. Güçlü olucaz kimseye muhtaç olmayacaız diye dışarda da erkek gibi olduk kadınlığımızı feminenliğimzi unuttuk unutturulduk. Dışarda da çalıştık evde de çalıştık çocukta baktık temizlik de yaptık.... ama bir güzel söz bir tatlı bakışa hasret kaldık.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Kendimi gereksiz yere aldırıp bırakmaktan hoşlanmıyorum diye değer görmediğime ya da sevilmediğime dair çıkarımı nasıl yaptınız? Yani siz kendi değerinizi bir yerlere taşınmak olarak görüyorsunuz diye herkes öyle mi görmek zorunda? Benim kriterlerim çok daha farklı bu konuda.

Aracım kapının önünde duruyor, buna rağmen tek başıma seyahat edeceksem uzak ya da yakın hem bütçemi hem çevreyi korumak adına toplu taşıma kullanıyorum ben. Dünyanın geleceğinden daha önemli değil benim totomun rahatlığı.
Benim de aracım kapının önünde duruyo eğer eşimin arabası olmasa gider onu alırdım bu bana yük gelmez, kardesimi annemi babamı havaalanından alırım git havaş a bin demem sevdiklerimin konforu beni mutlu eder. Tamam en bağımsız sizsiniz anladık uuu çok güçlü Bi kadın arabası varmış çalışıyorsunuzdır da siz simdi aman yarabbi. Ayrıca ben muhtaç da olabilirim nasıl Bi konusma bu, eşinden değer görmeyen kadınların ileri derece feminist olup dışarı güçlü görünme çabaları da beni güldürüyor

Güçlü ol ol dediler sırtımıza çok fazla yük yüklediler. Erkeklerin incelikleri güzellikleri kalmadı. Bir çiçek bir yemek bir yerden alınmak bunlar elimizden alındı. O kadar itilip kakılıyoruz ki artık kötünün iyisine razı olup şükrediyoruz. Çok yazık biz kadınlara. Güçlü olucaz kimseye muhtaç olmayacaız diye dışarda da erkek gibi olduk kadınlığımızı feminenliğimzi unuttuk unutturulduk. Dışarda da çalıştık evde de çalıştık çocukta baktık temizlik de yaptık.... ama bir güzel söz bir tatlı bakışa hasret kaldık.
Dengeyi bilemeyenler için doğru söylüyorsunuz. Ama bu dengeyi bilmeyenler zaten işine gelmedikleri için bu durumları kendine göre kullanıyorlar.
Adamın içinde eşitlik duygusu yoksa tabii hem evde ev işi yapan hemde dışarıda çalışan kadın ister. Bunu da kadın kendi işe girip çalışmadığı sürece bilemezsiniz.
Ben kendime etiket koymayı sevmem ama anlamanız için feminist düşünceye sahip olduğumu söyleyebilirim. Her işimi kendim görüp yaparım da. Aynı şehirdeyken sevgilimi evinden alıp gezdiğimiz de çok oldu, onun da aynı şekilde beni. Asla paraya ihtiyacım olduğunda ondan istemedim. Hesap geldiğinde her zaman onun üzerine yıkmadım. Bir yere gideceğimiz zaman orada buluşuruz dedim.
Ben bunları yaparken de o asla bunu kullanmaya kalkmadı. Hesaplarımızı genelde o ödedi, sen öğrencisin cebinde paran olsun dedi. Ondan para almayacağımı bilse de sürekli ihtiyacın var mı diye sorar, evime geldiğinde eksiğimi kendi görüp bir şeyler alır lafını etmez. O kadar uzak yoldan geldim yatağım demek yerine evimin işine yardım eder, bana asla bulaşık bırakmaz. Evden gitmeden de süpürür çıkmak ister.
Yani ne bana ona muhtaç biriymişim gibi davranır ne de hayatında etkisiz elamanmışım gibi yardımsız davranır.
Önemli olan denge ve kendini bilmek. Makul olmak.

Her kelimesine katılıyorum, erkekler ağır manipülasyonla kadının sırtına her yükü yüklediler. Sevdiği için bişi yapmak yük geliyo artık insanlara. Kadınlar herseyi yapıyo küçük Bi düşünceli davranış bekleyince ooo muhtac araban yok mu otobuse bin, ben güçlü kadınım kimseye kendimi aldırmam
. Kimse sonsuza kadar güçlü olmıcak 70 yaşına gelip yürüyemedipinde belki eşinin insafına kalcan ama adam da o yok o zaman da der hanımefendi ben güçlüyüm kimse beni yürütemez

Bana konu sahibi haklı geldi.

Ben de elimde valizle istanbulu gezdim. Tek başıma. Kış günüydü. Kar yağdı. Valiz taşımaktan avuçlarım su topladı. Taksi,metro, metrobus,dolmus. Her birine bindim ve incilerim dökülmedi. Ama o an orda sevgilim olsa ben de beklentiye girerdim.

Ve sırf beni bırakmasından ziyade "beni biraz daha fazla görmek için" koşarak gelmesini beklerdim. Kartaldan silivriye... pendikten sarıyere fark etmez. Benim icin gitmeli. Çünkü bana düşse ben giderim.

Ben de şoförüm . Arabanın su yakmadığını biliyorum. Burda önemli olan adamin inceliği.

Burdaki "elin kolun tutuyor. Kendin git " vb yorumlar iş arkadaşımdan beklentiye girersem yapılır.

Ama sevgilimle mantık çerçevesinde takılamam . Evet yer yer beni şimartacak ben de onu görmeye kalkip giderken kendimi kötü hissetmemeliyim.

Ha ben konu sahibinin yerinde olsam kesinlikle gel al demem. Benzine cok çok acırım. Belki de biraz cimriyimdir.
Ama gelip almasini bekleyene de bi şey diyemek. Hakkıdır.

Benim de aracım kapının önünde duruyo eğer eşimin arabası olmasa gider onu alırdım bu bana yük gelmez, kardesimi annemi babamı havaalanından alırım git havaş a bin demem sevdiklerimin konforu beni mutlu eder. Tamam en bağımsız sizsiniz anladık uuu çok güçlü Bi kadın arabası varmış çalışıyorsunuzdır da siz simdi aman yarabbi. Ayrıca ben muhtaç da olabilirim nasıl Bi konusma bu, eşinden değer görmeyen kadınların ileri derece feminist olup dışarı güçlü görünme çabaları da beni güldürüyor

Feminist değilim, hiç bir zaman olmadım. Ama eşimden değer görmüyor olduğumu düşünmek sizi mutlu edecekse öyle düşünmeye devam edebilirsiniz. Beni etkileyen bir durum yok bu konuda. Durumu sürekli benim değer görmüyor olduğuma getirdiğiniz için sağlıklı bir görüş alışverişi yapamıyoruz. O yüzden susuyorum.

Dengeyi bilemeyenler için doğru söylüyorsunuz. Ama bu dengeyi bilmeyenler zaten işine gelmedikleri için bu durumları kendine göre kullanıyorlar.
Adamın içinde eşitlik duygusu yoksa tabii hem evde ev işi yapan hemde dışarıda çalışan kadın ister. Bunu da kadın kendi işe girip çalışmadığı sürece bilemezsiniz.
Ben kendime etiket koymayı sevmem ama anlamanız için feminist düşünceye sahip olduğumu söyleyebilirim. Her işimi kendim görüp yaparım da. Aynı şehirdeyken sevgilimi evinden alıp gezdiğimiz de çok oldu, onun da aynı şekilde beni. Asla paraya ihtiyacım olduğunda ondan istemedim. Hesap geldiğinde her zaman onun üzerine yıkmadım. Bir yere gideceğimiz zaman orada buluşuruz dedim.
Ben bunları yaparken de o asla bunu kullanmaya kalkmadı. Hesaplarımızı genelde o ödedi, sen öğrencisin cebinde paran olsun dedi. Ondan para almayacağımı bilse de sürekli ihtiyacın var mı diye sorar, evime geldiğinde eksiğimi kendi görüp bir şeyler alır lafını etmez. O kadar uzak yoldan geldim yatağım demek yerine evimin işine yardım eder, bana asla bulaşık bırakmaz. Evden gitmeden de süpürür çıkmak ister.
Yani ne bana ona muhtaç biriymişim gibi davranır ne de hayatında etkisiz elamanmışım gibi yardımsız davranır.
Önemli olan denge ve kendini bilmek. Makul olmak.

Bu adamı acilen kolundan tut, nikah dairesine götür bak ben sana söylüyorum. Kaçırma sakın 😂
Umarım her zaman öyle olur tebrik ediyorum sevgilini.

Bu adamı acilen kolundan tut, nikah dairesine götür bak ben sana söylüyorum. Kaçırma sakın 😂
Umarım her zaman öyle olur tebrik ediyorum sevgilini.
Ahah teşekkür ederim. Allah yanıltmasın inşallah ama daha zamanı var onun

*orijinal mesajımı düzenleyemedim. Yatağım yazmışım yatayım yazmak yerine 😅

Back
X