Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Ahah teşekkür ederim. Allah yanıltmasın inşallah ama daha zamanı var onun

Sonunuz benzemesin ama sevgiliyken, nişanlıyken biz de sizin gibiydik. Ben de alışık değilimdir pek, babamdan dahi destek görmediğim için hep tek kalmaya, kendi başımı kaşımaya alışmışım. Bana anormal geliyordu o zaman erkek arkadaşımın tavırları. Gece vardiyasında çalışıyordum mesela o gündüz vardiyasında. Sırf ertesi gün gündüz uyuyup dinlenebileyim diye gece o uyumaz iş yerime gelir, benim mesaim bitene kadar yanımda beklerdi, sohbet eder yemek yerdik. Ertesi gün hiç uyumadan geri işe giderdi.
Bir yere gitmem gerekiyorsa mutlaka o alır o bırakırdı. Ben bunları üstümde baskı kurmak olarak görüp önüne ket vurdukça hafiften sığırlaşmaya başladı benimki evlenince. :KK53:
İnşallah seninki öyle olmaz :))

Sonunuz benzemesin ama sevgiliyken, nişanlıyken biz de sizin gibiydik. Ben de alışık değilimdir pek, babamdan dahi destek görmediğim için hep tek kalmaya, kendi başımı kaşımaya alışmışım. Bana anormal geliyordu o zaman erkek arkadaşımın tavırları. Gece vardiyasında çalışıyordum mesela o gündüz vardiyasında. Sırf ertesi gün gündüz uyuyup dinlenebileyim diye gece o uyumaz iş yerime gelir, benim mesaim bitene kadar yanımda beklerdi, sohbet eder yemek yerdik. Ertesi gün hiç uyumadan geri işe giderdi.
Bir yere gitmem gerekiyorsa mutlaka o alır o bırakırdı. Ben bunları üstümde baskı kurmak olarak görüp önüne ket vurdukça hafiften sığırlaşmaya başladı benimki evlenince. :KK53:
İnşallah seninki öyle olmaz :))
Adamın hevesini kırmışsınız ama 😅😅
Amin inşallah

Kızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Güncelleme:
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi ben ondan araba yat kat istemiyorum. Yani maddi değeri olan birşey istemedim. Ben bunlardan çok manevi değere önem veriyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz, işlerimizden dolayı sık sık buluşamıyoruz. Yani öyle zannettiğiniz gibi her gün evime bıraktırma ya da naz kapris yapma durumum olmuyor.
Biraz daha erken çıkıp o zamanımızı birlikte geçirmek istedim, ne var bunda?
Sevgilimden bunu istemeyeceksem kimden isticem?
Maddiyata önem versem gider aynı şehirde olan biriyle görüşürüm, en azından yol parası vs derdim olmaz. Evime de bıraktırırım her şeyi ödetirim.
Hiçbir zaman matematiksel düşünmedim. Sadece değerli hissettirmesini istiyorum.
Ona da dedim zorla benim dememle yapacaksan hiç yapma zaten, içinden gelmeli bazı şeyler..
Hiç umursamayın Mesela
Ozaman her istediğinizi yapar.
Çünkü erkeklerin doğası böyle

Feminist değilim, hiç bir zaman olmadım. Ama eşimden değer görmüyor olduğumu düşünmek sizi mutlu edecekse öyle düşünmeye devam edebilirsiniz. Beni etkileyen bir durum yok bu konuda. Durumu sürekli benim değer görmüyor olduğuma getirdiğiniz için sağlıklı bir görüş alışverişi yapamıyoruz. O yüzden susuyorum.
Bana acizlik gibi gelir mesela gelip beni alsin gotursun getirsin. Deger verilmek bu muymus? Ben degerimi baska seylerle olcerim. Ne biliyim ya kimsenin beni gelip almasini da istemem elimde valiz olsa da. Kendi isimi hep kendim yaptigim icin aciz gibi hissederim kendimi. Adam sevgili mi sofor mu ayakci mi belli degil. Bence guclu kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali. Sevgili ya da es diye kimse kimsenin koleligini yapmamali. Bence konu sahibinin altta yatan baska sorunlari var. Erkeklere istediklerinizi nasil yaptiriyorsunuz dedigine gore iliskisinde muhtemelen deger gormedigi hissediyor. Eger adam biletini al demeseydi belki de endiselerim yersizmis diye dusunecekti. Baska baska problemler oldugunu dusunuyorum ben. Bir tek bu degil bence.

Sizi aldığı yerden mesela Ankara yönüne devam edecekseniz adam haklı. Araba kullanmayan benzinin su gibi gittiğini bilmiyor tabii. Ama Edirne yönüne devam edecekseniz siz haklısınız, eline mi yapışır. Bir de şu var, belki de yolda sizinle daha uzun vakit geçirmek istemiştir.(bu tezim de Edirne yönü için) Ayol yazsaydınız ya hangi şehire gideceğinizi, sabah sabah kafa patlattık şurada :KK70:
Gebze demiş zaten yani Ankara yönü :)

Bana acizlik gibi gelir mesela gelip beni alsin gotursun getirsin. Deger verilmek bu muymus? Ben degerimi baska seylerle olcerim. Ne biliyim ya kimsenin beni gelip almasini da istemem elimde valiz olsa da. Kendi isimi hep kendim yaptigim icin aciz gibi hissederim kendimi. Adam sevgili mi sofor mu ayakci mi belli degil. Bence guclu kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmali. Sevgili ya da es diye kimse kimsenin koleligini yapmamali. Bence konu sahibinin altta yatan baska sorunlari var. Erkeklere istediklerinizi nasil yaptiriyorsunuz dedigine gore iliskisinde muhtemelen deger gormedigi hissediyor. Eger adam biletini al demeseydi belki de endiselerim yersizmis diye dusunecekti. Baska baska problemler oldugunu dusunuyorum ben. Bir tek bu degil bence.

Öyle deme, biz değer görmeyen kadınlar olarak kendimizi kandırıyoruz. Hiç değer görmüyoruz, zavallı biz.

E trafiği falan da hesapladiniz mi? B n mesela bir konuda benim dediğim olsun diye asla diretmedim gayet mutluyuz. Mantıklı olan neyse her zaman o yoldan ilerlerim. Burda mantıklı taraf erkek arkadasinizin dediği. İnsanları zahmete sokmaya gerek var mı

Öyle deme, biz değer görmeyen kadınlar olarak kendimizi kandırıyoruz. Hiç değer görmüyoruz, zavallı biz.
Dediğiniz gibi hiç değer görmemişsiniz. Evden alınmayı bile çok matah birşey zannediyorsunuz. Malesef Ülkemizde kadınlar o kadar değersizleşmiş ki kendileri de o kadar bunu benimsemişler. Ondan sonrada üç kuruşluk adamlarla evlenirler, cinayete kurban olup giderler.

E adam haklı İstanbul'a gelip alması çok saçma değil mi hem vakit kaybı. Binip gidin işte. İstanbul'a giriş köprü vs haftasonu ne kadar trafik olabileceğini düşünemiyorsunuz herhalde

Dediğiniz gibi hiç değer görmemişsiniz. Evden alınmayı bile çok matah birşey zannediyorsunuz. Malesef Ülkemizde kadınlar o kadar değersizleşmiş ki kendileri de o kadar bunu benimsemişler. Ondan sonrada üç kuruşluk adamlarla evlenirler, cinayete kurban olup giderler.

Gerçekten çok gereksiz ve saçma bir şekilde saldırıyorsunuz şu an. Cinayetler falan ne alaka? Üç kuruşluk adamlar diyerek benim gibi düşünen kadınların eşlerine, sevgililerine neden hakaret ediyorsunuz? Sevgilinize de bu şekilde ad hominem yapıyorsanız birlikteliğinizin ömrü çok uzun olmaz diye düşünüyorum açıkçası. Benim görüşüm sadece.

Diğer üyeye de dedim size de diyorum aynısını; bir insanın değeri çanta gibi oradan oraya taşınmakla anlaşılmaz. Siz bunu değer görmek olarak görüyor olabilirsiniz ama benim bambaşka kriterlerim var, alınıp bırakılmak benim için bir değer göstergesi değil.

Valla bu devir de hiç acımayıp herşeyi yaptıran kadınlar baş tacı oluyor.siz de yaptırın acımayın diretin gelip sizi alsın.zaten dediginizden dönerseniz geçmiş olsun artık hiç bir şey yaptıramazsınız.he gelip almazsa da siz yine birşey kaybetmiş olmazsınız.ayni şeyi bir daha yapamaz hatta kendisi düşünür

Hanim kizim sen bildigini yap. Belki boyle boyle deger katarsin degerinin uzerine. Biz boyle yapmadik ama uc kurusluk adamlarla da evlenmedik. Sen belki 5 kuruslugunu bulursun.
Kadinlarin yasadiklari kendini boyle aciz gosterip bir erkege bagimli yasamasi yuzunden. Neyse sen bunu deger bicilmekten say. Bakis acilarimiz farkli o yuzden seni anlayamayacagim kusura bakma. Bana cok sıg bir dusunce geldi. Sana ultra otesi cozum gibi gelebilir.
Ne oldu? Bilet al denildi diye beklentilerin olmadi diye surat yaptin. En guzel gununun icine kendin etttin. Degerini de dusurdun bence. Simdi ayagina kadar gelse alsa o tatil eski tadini verecek mi? Iliskini zedelemekten baska birsey yapmadin.

anacım erkeğin her şeyi çok tatlı uğraşmazlar. senin gibi ben de böylesi yoruldum sıkıldım. şimdi benim de her şeyim tatlı oldu. uçak biletini alsın gelmeyecekse maddi anlamda karşılasın seni. yok öyle bedavaya ilişki
Çok güzel bir soru sorasım var da ban degil siteden atılırım diye korkuyorum:eek:

Arabayla taşınmak değer görmekmiş meğer, aydınlanma yaşadım. Hayır bir de değer gördüğümü sanıyordum, meğer görmüyormuşum, 11 yıl gitti mi çöpe. Bunca zamandır değer zannettiğim şey neydi, şuan onun muhasebesini yapıyorum. :cry:

Arabayla taşınmak değer görmekmiş meğer, aydınlanma yaşadım. Hayır bir de değer gördüğümü sanıyordum, meğer görmüyormuşum, 11 yıl gitti mi çöpe. Bunca zamandır değer zannettiğim şey neydi, şuan onun muhasebesini yapıyorum. :cry:

Hayır tamam sen öyle taşınınca değer gördüğünü hissediyor olabilirsin amenna, ona diyecek lafım yok. Ama taşınmaktan hoşlanmayan ya da gereksiz gören insanların değer görmeyen, zavallı, koca bulmuş da kaçırmayayım diye uğraşan ve hatta cinayet işleyebilecek adamlarla evli olan aciz kadınlar olduklarını nasıl çıkarıyorsun buradan? Ben en çok buna takıldım. Çok acayip değil mi? Kendi gibi yaşamayan değer görmüyor.

Öğlen öğlen utandım o iyi olmadi ya , hep böyle naif kalın.
Sevgiler.
beni neyle itham ettiğinizi fark ettim düşüncem size ters gelmiş olabilir ama bu şekilde terbiyesizlik hoş olmadı. ha keşke bunu açık açık yazsaydınız benim için çok iyi olurdu. burada her istediğiniz kişiye her istediğinizi söyleme hakkı olduğunu sanıyorsunuz. korkunuz sadece banlanmak ama hak yemekten korkmamışsınız

Back
X