Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Dedigim gibi mantikli bakarsak zaten konudaki mantikli olacak şey belli ama konu sahibi farkli dusunuyor, biz eşimle oyle ters bir noktada kalsak eşim mantikli olani bilir ama mantiksiz olani yapar ve gelir alirdi beni sormadan. Gelmese gelsin diye diretmem ben, cok gerekli mi degil ama kimisi bunun olmasi gerektigini dusunuyor işte, konu sahibi de onlardan biri, istegi cok buyuk degil ama zorla olmaz.

İşte adam mantıklı düşünüyor. Mantıklı düşünüyor diye kızmak anlamsız.

Uzun mesafe iliskisi zordur oncelikle ayni sehirlere gelirsiniz dilerim. Bunun disinda acikcasi onun gelip seni alayim senin hayir ugrasma ben gelirim gibi bir soylemde bulunmaniz daha mantikli aslinda. Bizde 10 yil iki farkli sehirde yurttuk. Esimi havalanina birakmaya gidecegim zaman usuyorum tek donuyorum site kizardi ama insan o 1 dakika fazla gormenin hesabini nasil yapiyor giderdim hep. Bunun disinda ise icten gelerek yapmasi suzi mutlu eder bence, obur turlusu tatmin etmez zaten. Yeniyila yanyana girersiniz dilerim :)

Dedigim gibi mantikli bakarsak zaten konudaki mantikli olacak şey belli ama konu sahibi farkli dusunuyor, biz eşimle oyle ters bir noktada kalsak eşim mantikli olani bilir ama mantiksiz olani yapar ve gelir alirdi beni sormadan. Gelmese gelsin diye diretmem ben, cok gerekli mi degil ama kimisi bunun olmasi gerektigini dusunuyor işte, konu sahibi de onlardan biri, istegi cok buyuk degil ama zorla olmaz.

Ben de konuyu ilk okuduğumda yazık adama 3 saat fazla araba sürecek diye düşündüm ama sevgiliyken ben de eşimle farkli yerlerdeydik ve yarım saat fazla vakit geçiricez diye o kadar mantıksız seyler yaptik ki. Ama iki taraf da içinden gelerek yaptı, ne gereksiz yolda geçen saatlerin ne de harcanan paranın hesabını yaptık. Eğer bu fedakarlıksa, diğer kişi fedakarlığı yapana ne gerek var dedi ama ben böyle istiyorum dedik konu kapandı.

Bademli_Magnum Bademli_Magnum istediğin evet mantıksız ama ilişkilerde fazladan zaman geçirme amacıyla mantıksız şeylerin yapılması bence normal. Ama sevgilinin içinden gelmiyorsa yapacak birsey yok zorla yaptırsan bence ilerde yüzüne vurabilir ben senin için bunları yaptım diye.

Tabi aşırı mantıklı adım atması sana değer vermediğini de göstermez diğer faktörlere de bakmak gerekir, keske gelmiyorsa zorlayıp tartışma çıkarmasaydın.

Hayır tamam sen öyle taşınınca değer gördüğünü hissediyor olabilirsin amenna, ona diyecek lafım yok. Ama taşınmaktan hoşlanmayan ya da gereksiz gören insanların değer görmeyen, zavallı, koca bulmuş da kaçırmayayım diye uğraşan ve hatta cinayet işleyebilecek adamlarla evli olan aciz kadınlar olduklarını nasıl çıkarıyorsun buradan? Ben en çok buna takıldım. Çok acayip değil mi? Kendi gibi yaşamayan değer görmüyor.

Bazı konular o kadar gereksiz uzuyor ki yapılan yorumlara acıyorum. Keşke bizde şey yazsaydık 'sevgilin maalesef sana değer vermiyor canım bence ayrılmasın' konu sahibi likelerdı geçer giderdik. Farkettim de hep kendi istediği gibi gelen cevapları beğenmiş. Zaten bazılarıda alınıp bırakılmaya anlamsız görenleri değersiz yapmış. Ayyy şuan yazdığım bu mesaja bile üzüldüm. Parmaklarıma yazık.

Kulağı ile değil mabadı ile laf dinleyen bir erkeğe istediğini yaptıramazsın.annesi de babası da yaptıramaz sadece onların zoruyla laf dinliyor gibi görünür.

Hayatımdaki erkeğe istediğimi yaptırmayı bir şey talep etmeyerek başarıyorum.
Yani onlar hep bişeyler yapıyordu mutlu etmek için, ben taktik falan sevmem.
33 yaşındayım, daha bir kez olsun birine gel beni şurdan al demedim.
Kendim giderim, bebek miyim ben?
Ben böyle davrandıkça hep üstüme titreyip bişeyler yapmak istediler ama.
İnsan böyle bir şeyi ağzıyla nasıl talep eder ki? Bana çok ayıp geliyor. Hiç minnet etmem hiç kimseye. Allah ettirmesin.
Hele de bunun kavgasını etmek...
Kadın dediğin azıcık asil olmalı, ben annemden böyle gördüm, o da annesinden böyle görmüş =))

Ben de konuyu ilk okuduğumda yazık adama 3 saat fazla araba sürecek diye düşündüm ama sevgiliyken ben de eşimle farkli yerlerdeydik ve yarım saat fazla vakit geçiricez diye o kadar mantıksız seyler yaptik ki. Ama iki taraf da içinden gelerek yaptı, ne gereksiz yolda geçen saatlerin ne de harcanan paranın hesabını yaptık. Eğer bu fedakarlıksa, diğer kişi fedakarlığı yapana ne gerek var dedi ama ben böyle istiyorum dedik konu kapandı.

Aslında daha fazla vakit geçirmeyecekler. Adam 1.5 saat tek başına yol gelecek sonra 1.5 saat+belirsiz saat yolculuk yapacaklar birlikte. Onun yerine konu sahibi trene atlayıp gitse bir saate sevgilisine kavuşacak ordan birlikte devam edecekler.

Ya bunun için plan iptal edilir mi sirf inadinizin kurbanı olmuşsunuz. Tabi simdi siz tamam almaya geliyorum demesini bekliyorsunuz bunu iptal edeceğini kabullenmezsiniz, bence erkek arkadaşında gelir yani şu saatten sonra gelmese gerilim yükselecek, gelmezse vay adamın haline

Sevdiğim bir sanatÇı ve çok sevdiğim sözüdüR 👇🏻

Eklentiler

• 6BB043FF-7502-4129-8466-EDD42888EEB5.webp
    6BB043FF-7502-4129-8466-EDD42888EEB5.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 28
Aslında daha fazla vakit geçirmeyecekler. Adam 1.5 saat tek başına yol gelecek sonra 1.5 saat+belirsiz saat yolculuk yapacaklar birlikte. Onun yerine konu sahibi trene atlayıp gitse bir saate sevgilisine kavuşacak ordan birlikte devam edecekler.

😀 konusahibinin tek basina adapazarina gitmesi yerine adam tek basina gelecek ve belirsiz zamana ek olarak 1,5 saat fazladan beraber yolculuk yapmis olacaklar.

Dediginiz gibi yapsalar ve sonra beraber 6 saatlik farklı bir yere yolculuk yapsalar herhalde adamın gözünde bu kadar büyümezdi.

Benim örneklerim de mantiksizdi ama en azindan arabayi biz kullanmiyorduk, konuda adamin ekstra 3 saat araba kullanacagini düşünürsek ben sevgilime acırdım sanırım.

Küs bana şuan konuşmuyor. O konuya girmedik ama hayatta gelmez beni almaya. İnadı inat bildiğini okur her türlü.

Konu gezmek değil, onun kabalığı.
Ama bu kabalık değil ki? Siz istanbul’dasınız, adam Adapazarı’nda. İstanbul’a gelecek, sizi alacak, dönüp Eskişehir’e gideceksiniz. Yahu mantıksızlık bu. Fedakarlıkla alakası yok bunun, gerçekten şımarıklık.

Yahu biz 1,5 saate (izmir) çeşmeye gidiyoruz 2 sokak ötesi gibi nasıl karşılıyorsunuz bunu çeşmeden eşim gelip alacak beni birlikte çesmeye gidicez Allah Allah hiç anladım bunu normal görenleride 🤔

Evet değil mi.. Sorsan herkes ekonomiden şikayetçi. İst giriş ücreti, yol parası, doğaya verdiğin zarar, vakit kaybı kimsenin umurunda değil. Değer göreceğiz diye kendimizi prenses ilan etmemiz gerekiyormuş. Valiz taşırsak ellerimiz koparmış.... Ben kardeşime kendimi eve bıraktırmaya çekiniyorum valla belki yakıt parası yoktur çocuğun diye. Konu sahibi maşallah paradan mı korkuyorsun diye kızıyor sevgilisine. Bu tipte bir insanla sevgili olan 3 kere düşünmeli. Yazık.

"Erkeğe/kadına istediğini yaptırmak" diye bir şey yok, önce bunu bir kabullenin. Zorlayarak ya da aklını çelerek yaptırılan şeyin ne anlamı var ki?

Ben size hem hak verim hem vermedim.
Evet istediğiniz şey şımarıkça olabilir ama bu beklentiye girmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum. Bir ilişki içinde yapılan her şey mantıklı olmak zorunda değil sonuçta.
Ama bunu talep etmenin ötesine geçip böyle bir sebeple karşınızdakini kırmaya hakkınız yok.

Ben de sevgilimden böyle bir şey isteyebilirdim. Çünkü onunla beraber yolculuk yapmayı çok çok seviyorum. Ne kadar uzun olursa olsun, şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biri bu.
Böyle bir şey talep etsem ve "sen gel, yol uzamasın" dese üzülürdüm ama kavga etmezdim. Çünkü arabayı kullanan o, fazladan 3 saatlik bir yorgunluk istemeyebilir.

Yani beklentinizden ziyade tavırlarınız sorun. Boşuna trip atıp güzel geçebilecek bir hafta sonunu ziyan ediyorsunuz.

Dediğiniz gibi hiç değer görmemişsiniz. Evden alınmayı bile çok matah birşey zannediyorsunuz. Malesef Ülkemizde kadınlar o kadar değersizleşmiş ki kendileri de o kadar bunu benimsemişler. Ondan sonrada üç kuruşluk adamlarla evlenirler, cinayete kurban olup giderler.
Değer vermek kapıdan almak mı :D yuh artık

Çok çok haklısınız ben hak verdim size, eşimle sevgiliyken adana dan arabayla gelip beni İzmir den alıp antalyaya tatile gittiğimizi bilirim. Otobuse, uçapa atla git orda buluşuruz demedi ama ben de hiçbişi talep etmedim tamamen kendi düşüncesi. Böyle seyler kavgayla olmaz kendi düşünecek kesinlikle ve Bi yaptırımı olmalı, mesela Bi daha yanına gitmeyin o gelsin
Ben şuna çok şaşırıyorum. Tamam size göre eşiniz size değer veriyor da bencede siz eşinize değer vermiyorsunuz. Hiç mi eşinize acımadınız? Sırf sizi almak için o kadar yol gelmesi hiç mi içinizi sızlatmadı ?

Ben şuna çok şaşırıyorum. Tamam size göre eşiniz size değer veriyor da bencede siz eşinize değer vermiyorsunuz. Hiç mi eşinize acımadınız? Sırf sizi almak için o kadar yol gelmesi hiç mi içinizi sızlatmadı ?
Çok söyledim gelme diye, yolculukta vakit geciririz diye ısrar etti

Bu tür şeyler flört zamanında istenebilir bende olsam eğer ona çok zorluk olmayacaksa böyle bi talepte bulunabilirdim çünkü neticede sık görüşmüyosunuz benim eşimde ayrı şehirdeydi bende İstanbul'dayım ayda bir görüşürdük kendisi otobüse gece binerdi sabahın 6'sında Kadıköy'de bi cafede oturup beni beklerdi benim o saatte yanına gidemeyeceğimi bildiği halde sırf öğlene trafiğe kalmasın daha fazla görüşelim diye
Bu bide tabi karakterlede alakalı bazı erkekler vardır kesinlikle götürüp getirmeye gocunmaz Sevdiği uzakta olan insan 5 dakikanın bile hesabını yapar ben eşimle buluştuğum zaman valla saate sık sık bakıp dururdum zaman geçmesin isterdim zor valla Allah sevenleri kavuştursun

Back
X