bende anlamadım birinden duydum bende aylık yaptırıyorum deyince ilginç geldiBen duymadim böyle birşey.. kadinlar icin var aylik ve 3 aylik igne ama erkekler icin duymadim hic
çok ilginç gerçektenİğne duymadım ama geçenlerde erkeklere doğum kontrol hapı duydum TV de ne zaman Türkiye ye gelir bilmem..
ablama erkek ark ı demişş böle bişey de ben de hiç duymadım acaba varmıdır die sizlere soruym dedimmErkeğe iğneyi hiç duymadım.
ablama erkek ark ı demişş böle bişey de ben de hiç duymadım acaba varmıdır die sizlere soruym dedimm
aynen bende ümtlendm varsa güzel olur diye düşündüm de bi ark da şey dedi kadına da erkeğe de var yasal değil ama dedi varmış yani :)Hiç duymadım ama olsa güzel olurdu doğrusu :)
aynen bende ümtlendm varsa güzel olur diye düşündüm de bi ark da şey dedi kadına da erkeğe de var yasal değil ama dedi varmış yani :)
evet erkeğe olan yasal değilmiş ama varmışYasal mı değilmiş?
Kadına olan yasal sağlık ocakları yapıyor.
evet erkeğe olan yasal değilmiş ama varmış
valla bilmiyrm ki canmYasal değilse zararlıdır.
Uzak durmak gerek.
valla bilmiyrm ki canm
yani evet mantıken haklsın tabi neden yasal değil kesin bişey vardır ondaŞahsen yasal olmayan bir şeye eşimi yanaştırmazdım. Kendisi de yaptırmazdı.
Sağlık Bakanlığı onayı yoksa korkarım o işten.
Birçok korunma yöntemi var ne de olsa.
aynen cnaım aylıkmış ne güzel kaıdnların korunmasna gerek kalmıycakbende erkekler için var diye duymuştum aylık ama doğrumu bilmiyorum
baktım da yaptıranlar varmış aylık olarakBen erkek için doğum kontrolün geliştirildiğine dair bir haber okumuştum.
Fakat bu şu anda aktif mi kullanılabiliyor mu bilmiyorum.
Bir araştırmanızda fayda var derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?