Erkeğe nasıl adım atılır ?

kurabiyeperst

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
21
14
8
27
Bir çocuktan hoşlanıyorum, instagramda ekliyiz. Çok az konuştuk, hemşehrili olduğumuzu öğrendik, daha sonra muhabbet ilerlemedi. Çocuk kendi yakışıklılığının farkında ve kadınlar tarafından beğenildiğinin farkında eminim. Kendisi yunuslardan bunun da bir şekilde etkisi var tabi. Ben muhabbet açmak ya da dikkatini çekmek istiyorum. Adım atınca hikayesine yazınca gözünde basit bir kız imajı vermek de istemiyorum ama sohbet etmek tanımak da istiyorum. Sizce ne yapabilirim?

Boşver başkasını bul yeterince hoşlansaydın şuan çoktan sosyalleşmiş ve bir bahane ile muhabbeti kurmuştun , herşey çok istemekle ilgili insan birini çok isterse basit görüneceğini düşünmez reddedilmiş olmayı istemez sadece :) yoksa 1970 lerde bile kimse basit durmamis asktan

Bir çocuktan hoşlanıyorum, instagramda ekliyiz. Çok az konuştuk, hemşehrili olduğumuzu öğrendik, daha sonra muhabbet ilerlemedi. Çocuk kendi yakışıklılığının farkında ve kadınlar tarafından beğenildiğinin farkında eminim. Kendisi yunuslardan bunun da bir şekilde etkisi var tabi. Ben muhabbet açmak ya da dikkatini çekmek istiyorum. Adım atınca hikayesine yazınca gözünde basit bir kız imajı vermek de istemiyorum ama sohbet etmek tanımak da istiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Yapma canım ya erkekler doğası gereği peşlerinden koşan kadın sevmiyorlar. Sana ilgi duyacağı varsada kaybolur

Back
X