3 bucuk yildir beraberiz 4üncü yilimiza dogru gidiyoruz :asigim:

simdiye kadar nerdeyse her günümüzü triplerle fln gecirdik daha dogrusu ben yaptim hep, sevgilim sürekli alttan aldi bazende abartiyosun fln dedi
bunlari yaparken taktigim bu diye yapmadim, simdiye kadar bu yaptikalrimi hic taktik olarakta görmedim, taktik oldugunuda sizden ögrendim kaydirigubbakcemile3
kacan kovalanir dogrudur öylede oluyo ama belli bi zamandan sonra insanin kafasina dank ediyo
3 senemizi triplerle nazlarla gecirdik.. sevgilim askere gidicek cok üzülüyorum mafoldumben, simdiki kadar rahat konusamicaz o yüzdende artik degerli vaktimizi sacma sapan triplerle harcamak istemiyorum..simdiki aklim olsaydi eskidende bu kadar abartmazdim herseyi
geri dönüp baktigimda neden daha önce degilde son 6 aydir kendime ceki düzen verdim diye düsünüyorum..tabi yine simdide tartismalarimiz oluyo ama eskisi gibi incir cekirdegini bile doldurmayan sebepler yüzünden küsmüyoruz birbirimize
birimiz sinirliysek digerimiz alttan aliyoruz, sonrada 3 günlük dünya deyip herseyi bi kenara birakip tatli tatli sohbet ediyoruz..

bence sizde tripleri nazlari fln birakin, sevgilinizle güzel güzel gecinin sonra insan pisman oluyo
tabi arada bi yapin ama benim gibi abartip sürekli yapmayin kaydirigubbakcemile3 ama tabi ben taktik olsun diye yapmadim bunlari
bu arada zeynep_tuana bende viyanadayim sevgilim türkiyede valla o kadar trip yaptim bana misin demedi iliskimizz
ayriliklar fln oldu ama yinede baristik... insallah bundan sonra hic ayrilik yasamayiz :Saruboceq:
bence en güzel taktik sevdigine onu ne kadar cok sevdigini onun senin icin ne kadar degerli oldugunu dile getirmek.. her günümüz her dakikamizda seni seviyorum deriz birbirimize..en güzel taktik bu :asigim: