arkadaşlar,
uzunca bır süre arkadaşlarla sohbet ediyoruz bu konuyla ilgili.Evlilikte eşi sürekli memnun etmek her konuda doyuma ulaştırmak acaba mutlu evlilik için yeterlimi?
arkadaşlar,
uzunca bır süre arkadaşlarla sohbet ediyoruz bu konuyla ilgili.Evlilikte eşi sürekli memnun etmek her konuda doyuma ulaştırmak acaba mutlu evlilik için yeterlimi?
bende hep merak etmişimdir bu konuyu açılması ii olmuş ama bana kalırsa normal hayatta şuraya gidelim aşkım"olur" bunu yapalım aşkım"olur" diye herrr istedikleri yapılırsa pek ii olmaz diye düşünüyorum herkez biraz hayır isterama diğer konuda yani eşler arası yatak odası konusunda bir bilgim yok bunu bende merak ediyorum her konuda memnun edilseler bile bu konuda onlara yetmezmi yinede ?ki erkeklerin en sevdiği şey bu olsa gerek
insanın içi tükenir onun her istediğini yaparsan,başka işim yok onun her istediğini yapıcam pöhhh.ben kendi istediğimi yapıyorum,onunla uğraşamam doğrusu.
arkadaşlar,
iyilikten maraz doğuyor arkadaşlar .ben bir çok şeyi yaptım ve hiç iyi olmadı.yapınca kıçları kalkıyor.seni küçümsüyor önemsemiyor.mitevaziliğini aşağılık görüyor.
çok zor bu erkekler istekleri bitmez ki anacım, verdikçe isterler, ben sıkılıyorum bazen, tamam sana şefkat gösterir sever ama seni de hizmetçi gibi ister , ahh o anneler ahh.
kesinlikle erkeklerin her dediğini yapmamalıyız sırf onlar istiyor diye.. kendimizden ödün vermeye başladığımız an erkekler sıkılıyor bizden.. bi yerde de doğru aslında onların dediklerini yaparak biz de onlara benzemiş oluyoruz o zaman da gider askerlik arkadaşıyla takılır zaten bize ihtiyacı kalmaz..kaydirigubbakcemile2 kesinlikle her dediğini yapmayın derim..bi adım o bi adım siz.