Erkegi nasıl geri kazanırız ?

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Kızlar kac gündür kafamda hala Bi yol bulamadım. Konumu bilenleriniz vardır. Bi hata yaptım ve sonunda sevdiğim kişi cok kırıldı. Benimle yarın ya da Pazartesi buluşacak. Basta telefonda konuşacağız. Ben ne yapmalıyım da ona hatalarımı anladığımı ve bana bir sans vermesi gerektiğini ona gösterebilirim ? Yardımci olun bana çünkü ben ne yapacağımı bilmiyorum. Aglayasim geliyor sürekli ama karşısında aglamakta istemiyorum. Adam beni seviyor ama bitirmek unutmak istiyor onu kırdığım icin. Lütfen yardım edin

oy oy Neslihan yine mi sen? :) hangi konuna yazacağımı şaşırdım, hadi şimdi de buna yazayım :) canım sana o kadar taktik verdik, ama sanırım beğenmedin :) şimdi sana git boynuna sarıl, bırakma desek muhtemelen çok seveceksin bu fikri ama bu da 100% işe yaramayacak.. neyse ben gene standart yorumumu yapayım senin konun için.. Cool ol Neslihan pişman olmazsın

yerinde olsam, benim sana karşı duygularım bunlar bunlar...ama bitirmek istiyorsan da boğazına yapışamam, saygı duyarım diyip dik bir duruş sergilerdim.

Evet yine ben biktirdim sizi kac gündür ama cok moralim bozuk. Tamam Cool olacağım sizin tavsiyenizi zaten yazdım. Ama hani ona nasıl gösterebilirim değiştiğimi onu sormak istedim. Sanırım ben kafayı yiyor olabilirim :) kusuruma bakmayın (

yazık ya kıyamam sana :) sen buranın çıktısını al, komple açtığın 100 konunun birden, götürüp göster ona :) gerçekten bu kadar çabaladın ya, seni nasıl yanlış tanıdı bu adam :) allah bu kadar çabanı boşa çıkartmasın inşallah, bize yaz gelişmeleri :)

Valla yazık bana. Ya burayı okusa hepten siler beni. Aman mazallah. Beni yanlış tanımasının nedeni yaptıgım şımarıklik. Hay telefonum bozulaydida o gun oyle yapmayaydim.

Canım ben meseleyi anlamadım ki
Sen ne yaptın o ne dedi ? nasıl kaybettin kazanmış mıydın?
Vallahi anlamadım

Hemen anlatıyorum. Bundan dört ay önce esas oğlan beni bur arkadas vasıtasıyla fotografımı görüp beğenmiş. Aileler uzaktan tanışıyor zaten. Ama biz tanismiyorduk. Yaklaşık uc ay boyunca sürekli bana ulaşmaya benimle buluşmaya çalıştı. Tabiri hoş degil ama "peşimden koştu ". Salak ben ne yaptım ? Havaya girdim. Kimseyi takmam modu yaptım. Cocuk uc ayın sonunda benimle buluştu. Yuzyuze. Ve o gun bana "sana bakınca iste o kız bu dedim " dedi. O kızdan kastı nasibi demekmiş. Yalan yok bende Bi anda cok etkilendim. Hani yakisikliklik falan degil bu baska Bi etkilenme oldu. Ve biz konuşmaya başladık. Tabi ben hala Salak gibi burnumdan kıl aldırmıyorum. Ağırdan satmayı geçtim resmen cocuğa beni seviyorsan daga adımı yaz banane banane yapacaktım. (Gercek Kezban benim aslında su an görebiliriz bunu ) benim simarikliklari cocuk hep sineye çekti. Sen bir sev ben bin severim sorun yok dedi. Ben seni her halinde sevdim biliyorum zamanla alışacaksın dedi. Sonra ailesine beni soyledi. Abisine kardeşine falan. Kardeşiyle konuştuk. Vs vs. Olay ciddi boyutta ilerlerken esas oğlan is icabı yurt dışına çıkması gerekiyordu. Ne olduysa o gun oldu. Benim o gun kızsal dönemim mevcuttu ve cocuğa su an hic anl vermediğim sebepten cok kotu bir kavga çıkardım. Cok agir konuştum. Cocuk ağlamaya basladi bak yoldayim yapma bana bu işkenceyi dedi. Yok dinlemedim. Sonra cocukta bana "nesli sen her sinirlendiğin de beni boyle komalik yapıyorsun neden bana bunu yapıyorsun bunu düzeltmezsen olmaz ileride ben olurum Bi gun " dedi ben yine taviz vermedim. Bitsin o zmaan dedim. Cocuk tamam dedi. Benim akıl basıma o günden sonra geldi. Baktım ki yaptıgım simarikliklara insan olan dayanmaz. Hatalarımı anlamaya başladım. Psikologa gittim oturdum yanlışlarımı yazdım. Ve cocuğa da söylüyorum bak anladım hatalarımı bir daha olmayacak Bi sans ver diyorum. Ama o benden korkmuş. Ben olurum mide kanamasından bir gun diyor. Olay bu. Nasıl geri kazanacam onu

Konumu okudukça yine kendime kızıyorum. Ya sanırım bir erkeğin terk etmesi , aldatması daha da kolay anlatılan birsey. Kendi hatalarımız sonucu kaybetmek cok cok acı veriyor. Sürekli ben neden yaptım diye kafayı yiyor insan. Ha aldatmayı falan savunmuyorum ama cocuk mesela bana karsi kotu davranıp B'ni o bıraksaydı su an ucuz kurtuldum diyip bir kac ay acı çekip hayatıma devam ederdim. Adam melek oldu ben şeytan

samimi bir şekilde duygularını anlatabılırsın, gerçekten samimi bulursa barışabilirsiniz.

Haksız da olsan bence fazla üstüne düşme.Bir arkadaşım öyle bir hata yaptı tartışmışlardı konu hallolmuştu arkadaşım haksızdı sonra durup dururken çocuktan özür diledi çocuk o laftan sonra 5 senelik ilişkisini bitirdi.

Erkekler üzerlerine çok düşülürse şımarıyorlar.Barışacakları varsa da barışmazlar.

Hadi ya. Üzüldüm arkadasın icin. Üstüne düşmem zaten. Olmazsa ayağına kapanacak Halim yok. Gidip acımı evde yasicam. Ama inşallah affeder.

Hadi ya. Üzüldüm arkadasın icin. Üstüne düşmem zaten. Olmazsa ayağına kapanacak Halim yok. Gidip acımı evde yasicam. Ama inşallah affeder.

Bence buluştuğunuzda neşeli davran hiç ayrılmamışsınız gibi davran,kavga ettiğiniz konuyu açma pek.İnşallah barışırsınız.

Bence buluştuğunuzda neşeli davran hiç ayrılmamışsınız gibi davran,kavga ettiğiniz konuyu açma pek.İnşallah barışırsınız.

İnsallahhh. Cok cok tesekkur ederim arkadasım Allah razı olsun senden de cevap veren hepinizden de. Ettiginiz duaların bin katı önünüze gelsin. Âmin 🙏🙏

dün de yazmıştım bugün de yazayım
ben cool davranman gerektiğine inanmıyorum.çünkü zaten bunu hep yapmışsın.biraz gardını indirmen gerek eğer gerçekten bu ilişkinin devamını istiyorsan.kendini çocuğun yerine koy öyle düşün.o sana öyle davransaydı ne hissederdin.o ne dese sen onu affedebilirdin.normalde her konuda feministtir yaklaşımım ama senin konunda erkek tarafındayım
ellerini tut,gözlerinin içine bakarak duygularını,pişmanlığını samimi bir şekilde anlat.ama dediğim gibi eğer ben böyle zor biriyim,her zaman böyle olurum diyorsan da çocuğa ümit verme.bitsin ikinizde daha fazla üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…