- Konu Sahibi Neslihan90
-
oy oy Neslihan yine mi sen? :) hangi konuna yazacağımı şaşırdım, hadi şimdi de buna yazayım :) canım sana o kadar taktik verdik, ama sanırım beğenmedin :) şimdi sana git boynuna sarıl, bırakma desek muhtemelen çok seveceksin bu fikri ama bu da 100% işe yaramayacak.. neyse ben gene standart yorumumu yapayım senin konun için.. Cool ol Neslihan pişman olmazsın
yerinde olsam, benim sana karşı duygularım bunlar bunlar...ama bitirmek istiyorsan da boğazına yapışamam, saygı duyarım diyip dik bir duruş sergilerdim.
Evet yine benbiktirdim sizi kac gündür ama cok moralim bozuk. Tamam Cool olacağım sizin tavsiyenizi zaten yazdım. Ama hani ona nasıl gösterebilirim değiştiğimi onu sormak istedim. Sanırım ben kafayı yiyor olabilirim :) kusuruma bakmayın (
yazık ya kıyamam sana :) sen buranın çıktısını al, komple açtığın 100 konunun birden, götürüp göster ona :) gerçekten bu kadar çabaladın ya, seni nasıl yanlış tanıdı bu adam :) allah bu kadar çabanı boşa çıkartmasın inşallah, bize yaz gelişmeleri :)
Canım ben meseleyi anlamadım ki
Sen ne yaptın o ne dedi ? nasıl kaybettin kazanmış mıydın?
Vallahi anlamadım
samimi bir şekilde duygularını anlatabılırsın, gerçekten samimi bulursa barışabilirsiniz.
İnsallahhhhhhhh. Dikicem gözlerimi üstüne görecek değiştiğimi. Lütfen bana dua edinnnn ne olur
sebep neydı?...................
Haksız da olsan bence fazla üstüne düşme.Bir arkadaşım öyle bir hata yaptı tartışmışlardı konu hallolmuştu arkadaşım haksızdı sonra durup dururken çocuktan özür diledi çocuk o laftan sonra 5 senelik ilişkisini bitirdi.
Erkekler üzerlerine çok düşülürse şımarıyorlar.Barışacakları varsa da barışmazlar.
Hadi ya. Üzüldüm arkadasın icin. Üstüne düşmem zaten. Olmazsa ayağına kapanacak Halim yok. Gidip acımı evde yasicam. Ama inşallah affeder.
Bence buluştuğunuzda neşeli davran hiç ayrılmamışsınız gibi davran,kavga ettiğiniz konuyu açma pek.İnşallah barışırsınız.
İnsallahhh. Cok cok tesekkur ederim arkadasım Allah razı olsun senden de cevap veren hepinizden de. Ettiginiz duaların bin katı önünüze gelsin. Âmin 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?