Erkegi nasıl geri kazanırız ?

Neslihan, zaten tutumların yanlışmış ama o havalı hallerinin üzerine bir de barışalım son şans ver diye neredeyse yalvarınca çok büyük yanlış yapmışsın.

adam bigün yerin dibine sokuluyo, ertesi gün göklere çıkarılıyo.

bi arkadaş önermişti sana sinirlenince 20ye kadar say sonra konuş diye, o faydalı olabilir bence de....

Hatanı anladığını söyle canım, af dile , özür dile yani.

Normalde hep boyle biriyim. Ama ben bu adamı sevdiğimi anlayınca isler değişti. Baktım seviyorum. Normal de aman giderse gitsin hakkımda hayırlısı buymuş diyip geçerim ben. Ama bu adam bana bitti yazınca kalbim sıkıştı. 23 yaşındayım , unı okudum bitirdim bu yasa kadar kimseye karsi boyle ne bir kalp ağrısı ne de pişmanlık yasadım. Bunu o da biliyor. Ama dedim ya benim jetonum yine gec düştü. Gec anladım. Affetmezse sanırım yasa girerim bu üzüntüyle. Ama ben Bi şansı hakedecek güce hatalarımı anladığıma inanıyorum ben.

Degil yirmi affetsin Bi daha 250 ye kadar saymazsam ne olayım (

valla nerden başlayacağım bilemiyorum hakaret etmişsin, aşağılamışsın ,hor görmüşsün ,ezmişsin bu saatten sonra adamın geri döneceğini sanmıyorum yani erkeklik gruru varsa

valla nerden başlayacağım bilemiyorum hakaret etmişsin, aşağılamışsın ,hor görmüşsün ,ezmişsin bu saatten sonra adamın geri döneceğini sanmıyorum yani erkeklik gruru varsa

O kadar da degil ama hani hakaret etmedim sadece agir konuştum sinirlerime hakim olamadım. Her hangi bir hor görme aşağılama durumu yok. Zaten ne kadar pişman oldugumu biliyor. Ben yaptıklarımı savunmuyorum hatalarımı anladım. Tek amacım ona bunu göstermek. Ama asla birine karsi aşağılama erkeklik gururuna ters düşecek birsey yapmadım

Son düzenleme:
Zaten bence bir erkeğin erkeklik gururunu zedeleyecek bir tutumu göstersem o kişiye duyduğun sevginin gercek olmadıgını anlardim. Ben sadece yold araba kullanan sevdiğim adama acı çektirdim. Çünkü sevdiğimi onu kaybedince anladım

Geri kazanamazsın hele bunca şeyden sonra sultan olsan geri dönmez.Yani eskisi gibi dönmez.
Ne zaman döner biliyor musun? Kızlarla bir şeyler yaşar baktı ki boş kaldı ne yapayım da vakit geçsin der ve seni arar.

Oyle bir kişiliğe sahip olmadıgı icin onu seviyorum zaten. Yani bana dönmemesinin nedeni yaptıgım hatayı affetmeme olabilir o ayrı ama ben zaten nasıl değiştiğimi gösteririm diye actım bu konuyu. Bana geri donsun diye yapmadım. Seven insan hatamdan dolayı bana bitsin diyor. Baska kızları ya da hayatı merak ettiginden degil. Kısacası yorumunuz ben başlığı "sevgilim terketti nasıl geri gelir ya" olarak acsam tam otururdu. Benim durumumdaysa sadece hatalarımı anladığımı nasıl gösterebilirim nasıl telafi ederim olayı var.

Ben düzeldim demeyle olmaz, sen ne kadar düzelmiş olsan da o bunu görmediyse onun gözünde hala sen eski sensin.

Ona ben değiştim artık farkına vardım diyeceğine, ona bunu davranışlarınla hissettirmelisin. Ne demişler, ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

canım sana su kadarınısöyliyim aynıları tıpkısı basımdan gecti yazdıklarını okurken hatta ben mi yazdım bunu diye geçirdim sürekli içimden. O zaman ben 19 yaşındayım o da 24yeni öğretmen olmuştu akrabası benim yakın arkdasımdı beni görmüş bi yıl boyunca peşimde koştu ben pek oralı değildim sonra biz bugün nette bir konuşmaya başladık aralıksız 11den sabah 6 ya kadar, sabah o halde derse girdi. Çok asık olmuştuk birbirimize "seni ilk gördüğüm an işte bu o kız demiştim" dedi. O Avrupa yakasındaben Anadolu yakasında oturuyordum çok sık görüşemiyorduk bügün bana yarın görüşlüm dedi sımarıklık yaptım ki sürekli yapıyordum. Nasıl olsa asık nasıl olsa beni com seviyor diye keyfim yerindeydi. Yok ya işim var dedim ne işin var dedi alışverişe çıkıcamdedim. Neyse baya uzun konuştuk baya ısrar falan etti en sonunda sırf seni görmek için müdüre para yedirdim izin aldım ben sein yaptığına bak dedi o an hala anlamamıştım en sonunda baya birbirimize girince neyse Murat bitsin dedim ben o da tamam dedi. Ama telefonu kapatır kapatmaz elim ayağım boşalmıştı o an dank etti ne yaptım ben diye sonra hemen Msg attım Cvp gelmedi aradım acmadı çok kötüydüm ağladım içtim sonra bi gece demekki sevgin söylediklerin yaşanmış diye Msg attım yalan değil hepsi gerçekti ama olması gereken bu yazdı. Dayanamadım yine bigün döşedim buna cok uzun yazmıstım seni cocuklarımın babası olarak görmüştüm bile dedim düşün. O ise bana öğretmende olmasının verdiği durumla sen akıllı bi kızsın lütfen mantıklı düşün lütfen yazdı. O gümden sonra ikii yıl boyunca unutamadım. Onun kuzeni olan arkadasım sorduğunda ciddi düşünüyordum ama çok kapris yaptı demiş. O laf hiç çıkmıyor aklımdan. Neticede ben kazanamadım geri döndüremedim 19 yasın verdiği cahillikle inşallah siz kavuşur barısırsınız çok uzattım kusura bakma dinleyenlerden Allah razı olsun arkadaslar

çoğu erkek o tür şımarıklıklara dayanmaz bile çocuk seni gerçekten sevmiş demekki. Seni suçlamak da yanlış çünkü bişey değiştirmeyecek. Bence çok kasmana gerek yok görüştüğünüzde son defa yüzüne içinden geldiği gibi konuş ben yaptığım yanlışın farkındayım seni kaybetme korkusunun ne demek olduğunu anladım falan de ama doğal ol yani ezberlemiş gibi konuşma akışına bırak.Geri dönmezse de hayırlısı de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…