Erkeğin aldattığı nasıl belli olur?

Bencede fazla baglanmamak gerek ummadıgın taş baş yarar.
Ne sevenler gördük..
Ne güzeller gördük..
Herkez aldatılabiliyor önemli olan içinde olmasın vicdanı olsun yeter.
Ben hep derim aşkıma eger beni aldatacaksan bana etmezsin kendine edersin kişiliğini ortaya koyarsın.
Tabi oda herkez gibi;hayatımda sen varken neden baskası olsun öyle bişe olacaksa zaten sen olmazsın der.
Ama basıma gelmez demem büyükte konusmam kısacası güven olmaz bu erkeklere..

1. telefon artık ortada durmaz. hatta tuvalete bile onla gidilir.
2. tel çaldığında hemen kalkılır ve odada dolaşılmaya başlanır sonra aaa bi bakmışsın odadan çıkmış.
3. nomalde işten dönüş saatlerinden sapmalar başlar..
4. halı saha maçarına gidiş sayısında artmalar olur.
5. arkadaşlarının hep işi ona düşmeye başlar.bu yüzden olduk olmadık saatlerde evden çıkılır.
6. eğer nöbetli bir işte çaılışıorsa ani nöbetler yada görevler çıkmaya başlar.
7.eşe karşı kabalaşma başlar.
8. kendini beğenmişlik başlar.
9. eleştriler artar. daha önce gözüne batmayan şeyler sorun olmaya başlar. örn. bu ev neden temiz değil ortalık ne kadar da dağınık eve geliyorum ama suratın asık .
10. kendisinin bir özel hayatı olduğunu iddia etmeye başlar. bu genelde ilk ipuçlarıı kadın yakalamaya başladığında söylenir..
11. yatakta beraberlik periyodunda azalma başlar..
12. EN ÖNEMLİSİ BAKIŞLARI DEĞİŞİR ... ESKİSİ GİBİ BAKMAZ... SEVGİYLE BAKAN GÖZLER BOŞ BAKMAYA BAŞLAR...

Bunlara ek olarak ;

13.Bilgisayarda fazla vakit geçirmeye başlar,eşinin uyuması görür görmez yataktan fırladığı gibi soluğu pc nin başında alır...

14.Aldatmalarının kendilerinde uyandırdığı suçluluk duygusunu bastırmak için noel baba olup çıkıverirler..durduk yere ellerinde hediyeler çiçekler getirmeye başlarlar.
Sanırlar ki bir buket çiçeğe,bir hediyeye tav olucaz da kıçlarına tekmeyi vurmayacaz :delphin:

15.Kendilerine daha fazla bakmaya başlarlar,hiç sıkmadıkları kadar parfüm şişelerine üstlerine boca edip çıkarlar evden.

16.Kartlarının harcamaları artar.

17.Evleriyle ve çocuklarıyla çok daha az vakit geçirmeye başlarlar.

Back
X